סליחה על הנודניקיות, אני פשוט בורה בנושא.
זו חברת פרטית שמשחררת מהמכס ומעבירה לחברת משלוחים, ובדרך כלל המשלוחים של JNT עוברים דרכם ואם החב' לא הייתה עוברת דרכם כנראה שלא היית יכולה לצפות בפרטי המעקב! בכל אופן לנסות תמיד אפשר... בהצלחה.סליחה על הנודניקיות, אני פשוט בורה בנושא.
בדקתי וכתוב שהחבילה נמסרה, למה ליצור איתם קשר? זו לא חברת שליחויות פרטית?, איך הם קשורים לחבילה שלי?
(קוד המשלוח שלי הוא JNTCU2000242651YQ , ולא מסתיים ב XLT )
ומה לגבי הסכסוך?@rabin ושאר מבינים:
כשאני פותחת סכסוך ,אני חייבת להביא הוכחות? ואם כן- במקרה שלי, אילו הוכחות אני יכולה להביא?
קודם לנסות לפנות בצאט למוכר שיעשה החזר או שישלח חדש.שלום
האם יש דרך להתלונן אם מה שהזמנתי הגיע בצבע אחר לגמרי כשמדובר במוצר נסתר
או בגלל שזה מוצר נסתר אין מה לעשות?
תודה.
מה הסטטוס של החב' בפרטי מעקב? פנית לדואר? אולי החב' עדיין בסניף?צריכה עזרה,
הזמנתי מאלי אקספרס כמה מוצרים,
הבעיה שההודעות מהדואר שזה הגיע היה בדיוק בזמן שהיינו בנופש,
וכבר עבר הזמן,
א. האם הפסדתי את המוצרים / הכסף ?
ב. מה צריך לעשות ?
לא לסגור בשום אופן! אין לו איך להחזיר לך כסף כי אין למוכר את פרטי האשראי שלך. קוראים לזה שיטת מצליח... הם עושים את זה הרבה...@הכלבויניק
אם המוכר מבקש ממני לסגור את הסכסוך והוא יחזיר לי את כל הכסף.
אפשר לעשות את זה ואחר כך לפתוח מחדש סכסוך?
או אחרי שסגרתי סכסוך אי אפשר לעשות שוב סכסוך?
תודה רבה!
הוא ביקש את החשבון פייפאל שלילא לסגור בשום אופן! אין לו איך להחזיר לך כסף כי אין למוכר את פרטי האשראי שלך. קוראים לזה שיטת מצליח... הם עושים את זה הרבה...
שיחזיר ואז תסגריהוא ביקש את החשבון פייפאל שלי
אותו סיפור גם לי עכשיו, באתר של הדואר מופיע שזה משלוח "אקספרס", עוד אקספרס כזה ואבדנו...אשמח לקבל עזרה.
יש לי נייד כשר שלא מקבל SMS
לאחרונה חזרה לי חבילה שנשלחה על ידי 'מיילוג', אחרי שניסיתי לשוא לעלות על עקבותיה בארץ.
כרגע יש לי שתי חבילות יקרות וחשובות! עם מספר מעקב לא מזוהה בדואר ישראל [מתחיל בLZ ונגמר בCN]
אחת מהן כבר שלושה שבועות בארץ,
השניה כשבוע וחצי
על שתיהן יש לי מעקב מאתרים בינלאומיים עד הרגע ששוחררו מהמכס, ומשם אבדו עקבותיהן
הודעות למוכרים לא העלו פרי.
האם החבילה מחכה לי בדואר, ועלי לחכות בסבלנות לקבל מהם הודעה עם מס]ר מדף?
או בחברת שליחויות פרטית לא נודעת שתיכף תחזיר את החבילות לסין?
אילו חברות עובדות עם אלי אקספרס מלבד מיילוגס הללו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: