שייך לדואר ישראלאשמח לקבל עזרה.
יש לי נייד כשר שלא מקבל SMS
לאחרונה חזרה לי חבילה שנשלחה על ידי 'מיילוג', אחרי שניסיתי לשוא לעלות על עקבותיה בארץ.
כרגע יש לי שתי חבילות יקרות וחשובות! עם מספר מעקב לא מזוהה בדואר ישראל [מתחיל בLZ ונגמר בCN]
אחת מהן כבר שלושה שבועות בארץ,
השניה כשבוע וחצי
על שתיהן יש לי מעקב מאתרים בינלאומיים עד הרגע ששוחררו מהמכס, ומשם אבדו עקבותיהן
הודעות למוכרים לא העלו פרי.
האם החבילה מחכה לי בדואר, ועלי לחכות בסבלנות לקבל מהם הודעה עם מס]ר מדף?
או בחברת שליחויות פרטית לא נודעת שתיכף תחזיר את החבילות לסין?
אילו חברות עובדות עם אלי אקספרס מלבד מיילוגס הללו?
??יש אפשרות להגדיל את רשימת המשאלות????
מסתבר שהמוכר גנב, ונתן לכם מספר מעקב של ישראלי אחר שהזמין ממנו.מה אני עושה?
הזמנתי חבילה,
קיבלתי אישור שזה נלקח למרות שלא לקחתי,
ועכשיו א"א לפתוח סכסוך... כי כנראה שלוקח החבילה אישור שהוא קיבל את הסחורה...
בדואר טוענים שעל החבילה רשום שם של מישהו אחר, לא שלי....
המוכר לא עונה לי כבר מאז שביצעתי את ההזמנה
מה עושים?
@הכלבויניק
יש פתרון?
רשימת המשאלות לא מוגבלת, למיטב ידיעתי.יש אפשרות להגדיל את רשימת המשאלות????
בהזמנה אחת של אותם מוצרים, או בהפרש של כמה שעות, כשההזמנה היא בעלות של מעל 5 $, בד"כ החבילות מצורפות.שאלה חשובה רוצה לעשות הזמנות של מוצרים מאלי אקספרס אך
רוצה שהכל יגיע יחדיו ולא כל פריט בנפרד יש כזו אפשרות ?אם כן איך? תודה
תודה על המענה!מסתבר שהמוכר גנב, ונתן לכם מספר מעקב של ישראלי אחר שהזמין ממנו.
זה קורה מידי הרבה פעמים!
צריך כמובן לפתוח סכסוך, אם עברו יותר מ-15 יום מאז שהחבילה נמסרה לאותו פלוני שהיא רשומה על שמו, אתם כבר לא יכולים לפתוח סכסוך בקלות.
תצטרכו לשוחח בצ'אט עם נציג אנושי, להסביר את הבעיה, ושיאפשר לכם לפתוח סכסוך.
יש הרבה מוכרים כאלו, הם עובדים בשיטת המצליח, הכי הרבה הם לא יקבלו את הכסף, אין להם מה להפסיד, הרי הם לא שלחו כלום...תודה על המענה!
אז זה מה שעשיתי באמת,
והנציגת שירות פתחתה בשבילי סכסוך
כשביצעתי את ההזמנה לא היו חוות דעת. ועכשיו, אני פותחת את המוצר ורואה 4 חוות דעת (מתוכן אחת שלי ) אצל כווולם החבילה לא הגיעה!!!
הזוי כמה הסיני הזה גנב!!!
במקרה שלי זה מוצר יקר יחסית!
מזה טראק 17?יש הרבה מוכרים כאלו, הם עובדים בשיטת המצליח, הכי הרבה הם לא יקבלו את הכסף, אין להם מה להפסיד, הרי הם לא שלחו כלום...
אם הסכסוך עדיין מתנהל, מומלץ להעלות כראיה צילומסך מטראק17 וכדו', שמראה שהחבילה נמסרה ביעד אחר מכתובתכם.
אם המוכר לא מגיב תוך 4 ימים כמדומני שהכסף חוזר אוטומטית@הכלבויניק
שאלה אחרונה בלי נדר על החבילה הזאת ז"ל
במקרה והמוכר לא מגיב על הסכסוך- אפשר לומר "קדיש" על הכסף?
או שעלי מחזירים?
שייך לדואר ישראל
לא יודעת לגבי מספר המעקב שלך, אבל אצלי היה חבילה שאחרי שהגיעה לארץ לא היה לי מידעלחכות כמו ילדה טובה לקבלת פתק עם מספר מדף
או שיש מה לבוא לסניף עם מספר מעקב לא מזוהה המתחיל בLZ?
יש אופציה לבוא לדואר עם מספר מעקב ולא עם מספר מדף?לא יודעת לגבי מספר המעקב שלך, אבל אצלי היה חבילה שאחרי שהגיעה לארץ לא היה לי מידע
וחיכיתי למספר מדף וזה לא הגיע.
הלכתי לדואר וזה המתין לי שם... (יום קודם פתחתי פניה לדואר ישראל מה קורה עם זה והם הגיבו לי שאין מידע- מוזר)
באתי לפקידה ואמרתי לה שזה תקוע הרבה זמן ואין לי מידע- אם היא יכולה לבדוקיש אופציה לבוא לדואר עם מספר מעקב ולא עם מספר מדף?
לא יודעת לגבי מספר המעקב שלך, אבל אצלי היה חבילה שאחרי שהגיעה לארץ לא היה לי מידע
וחיכיתי למספר מדף וזה לא הגיע.
הלכתי לדואר וזה המתין לי שם... (יום קודם פתחתי פניה לדואר ישראל מה קורה עם זה והם הגיבו לי שאין מידע- מוזר)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: