בקישור הזה https://packageradar.com/courier/cainiao/tracking/AE024865842 כתוב שהחבילה הגיעהמשלוח AE024865842 לא נמצא, אנא פנה לשירות הלקוחות בטלפון שמספרו 1-700-700-877
תתקשרי אליהם ותבררי
אבל לא נתנו לי פרטים כמו מספר מדף ואיפה החבילה
בקישור הזה https://packageradar.com/courier/cainiao/tracking/AE024865842 כתוב שהחבילה הגיעהמשלוח AE024865842 לא נמצא, אנא פנה לשירות הלקוחות בטלפון שמספרו 1-700-700-877
תתקשרי אליהם ותבררי
לא אותר משלוח לפי הפרמטרים שהוזנו, נא לבדוק את הפרטים ולנסות שובניסית בקישור הזה ?
בדקתי לך במעקב של אקסלוט, וזה מופיע שם, לפי הנסיון שלי זה כנראה בימים הקרובים יכנס למערכת של ציטהלא אותר משלוח לפי הפרמטרים שהוזנו, נא לבדוק את הפרטים ולנסות שוב
פתחת סכסוך, נכון?באם מוצר הגיע תקול, והמוכר מציע להחזיר לו את המוצר בדואר.
האם יש אפשרות לערער על כך באיזו שהיא צורה?
כי לבזבז את הזמן בללכת לדואר, אז כבר עדיף לוותר על ההחזר.
פתחת סכסוך, נכון?
א"כ אז ברור שיש לך אפשרות לדחות את ההצעה של המוכר ובפרטים לכתוב איזה משהו שיש לך עלות החזרה ועלות אשראי או משהו בסגנון
אז כנראה זה לא הצעה של המוכר אלא של אלי אקספרס, ואז באמת אין הרבה מה לעשותברגע שהמוכר כתבת לי להחזיר אליו את זה בדואר, כל עוד אני לא מחזיר אין לי שום אפשרות לעשות שם שום דבר, מלבד לבטל את המחלוקת.
ואני כבר מחכה המון זמן לחבילה חשובה ודחופהחברים, בואו ונציף את צ'יטה, כבר אין מעקב דרך האתר הכל עבר לוואצפ
אז בבקשה תשלחו להם מייל לכתובת publicinquirieschita-il.com
או שפשוט תעתיקו מכאן
שלום וברכה
לאחרונה שינתם את אופן המעקב אחרי החבילות אם אפשרות למעקב רק ע"י וואצפ
אני רוצה להביא לידיעתכם שבשינוי זה אתם גורמים לעשרות אלפי משפחות (בעיקר חרדים) שלא יהיה להם כל אפשרות מעקב/שינוי נקודה או אפילו פניה לשירות לקוחות
אני בטוח שאתם עושים הכל כדי לתת שירות טוב יותר ולכן אני מבקש ממכם, בבקשה תחשבו גם עלינו שאין לנו SMS או וואצפ
אשמח מאוד שתתיחסו ברצינות לדברי
תודה רבה
@וויינער יואל אשמח אם תוכל לעזור לי עם זהבדקתי לך במעקב של אקסלוט, וזה מופיע שם, לפי הנסיון שלי זה כנראה בימים הקרובים יכנס למערכת של ציטה
זה אמור להיות מעודכן בקישור הזה ציטה איתור משלוח ולהכניס מספר מעקב וטלפון נייד המעודכן בכתובת המשלוח@וויינער יואל אשמח אם תוכל לעזור לי עם זה
זה מה שמופיע:זה אמור להיות מעודכן בקישור הזה ציטה איתור משלוח ולהכניס מספר מעקב וטלפון נייד המעודכן בכתובת המשלוח
איך לי נסיון למקרה כזהאני חושב שהנייד לא מעודכן אצלם
הי שלוםאולי משהו פה יוכל לעזור לי,
הזמנתי הזמנה ב250 ש"ח(זה מוחלק לכמה הזמנות)הוזמן כבר בינואר, טכנית אני כבר כמה חודשים במרדף אחרי דואר ישראל איפה זה, לפני חודש בערך קיבלתי הודעה מדואר ישראל שבעקבות בעיה טכנית שלהם זה הוחזר לשולח,
כשכתבתי את זה למוכר הוא אמר שאפתח סכסוך, הבעיה היא שכבר עבר כמות הימים שאני יכולה לפתוח סכסוך כיון שעברו כמה חודשים,
מה עושים במקרה כזה?ביי ביי לחבילה?
הבעיה שקרתה היא תקלה של הדואר, מי אמור לשאת בתוצאות ואיך אני יוכל לקבל החזר כספי או את החבילה?
תודות מראש.
לנסות לבקש החזר והחזרהאשמח לעזרת מי שיכול לעזור, הזמנתי מנורה ב384 ש"ח בעלי, הכיסוי - החלק האקרילי של המנורה הגיע שבור,
פתחתי סכסוך הביאו לי החזר חלקי של 192 ש"ח כי אמרו שעדיין יש לזה ערך.
מבחינתי אין לזה שום ערך כי אני לא אתלה משהו שבור ניסתי כמה פעמים להגיד ולא התייחסו
מה אפשר לעשות?
תודה, אבל עדיין לא מסתדרת.ניסית בקישור הזה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: