@אשת חבר
צפה בקובץ המצורף 1653987
כתוב שהגיע אבל לא כתוב לאן בדיוק וזה המוזר
אבל תנסי לבדוק במייל ולא לשכוח בספאם אם שלחו לך הודעה על הגעה או הודעה על הסטת המשלוח לסניף אחר
צריך מספר מעקב ולא מס' הזמנהתודה, אבל עדיין לא מסתדרת.
אני מעתיקה מאלי אקספרס את מספר זיהוי ההזמנה וזה כותב לי שלא מילאתי נכון...
אבל איך? הם סגרו לי את המחלוקת וגם את הערעור זה נראה שהם בכלל לא קוראים מה שאני כותבת להםלנסות לבקש החזר והח
לנסות לבקש החזר והחזרה
אם נסגרה המחלוקת לצערי אין מה לעשותאבל איך? הם סגרו לי את המחלוקת וגם את הערעור זה נראה שהם בכלל לא קוראים מה שאני כותבת להם
שאין מה לעשות עם מנורה שבורה ואני לא מבינה מה זה החזר חללקי.
התכתבתי גם עם השרות לקוחות והם פתחו לי קודם את הערעור וכתבתי להם והם כותבים בדיוק את אותה תשובה
זה כבר אין לי מושג לצעריאמור להיות לי על זה הגנת הקונה בפייפאל? או שזה לא על כאלה דברים..
כי כן ראיתי שכתוב שזה צריך להגיע שלם
מסובךךךך!!!!!! עשיתי את מה שאמרת וזה מה שזה עושה.צריך מספר מעקב ולא מס' הזמנה
בהזמנות שלי ללחוץ על "מעקב אחר ההזמנה", ושם אמור להופיע מספר מעקב מעודכן
צפה בקובץ המצורף 1654955 צפה בקובץ המצורף 1654958
1 היתה פה ערבוב של שני אנשים שהשנייה היא מחיפהמסובךךךך!!!!!! עשיתי את מה שאמרת וזה מה שזה עושה.
צפה בקובץ המצורף 1656833
אלי @@@ למי נמסרה? מתי נמסרה? מה הקשר חיפה? זה בכלל קשור אליי?
נכון לא שמתי לב לתיוג של שני ניקים ביחד וחשבתי שזה אחד @אשת חבר. סליחה זה לא המשלוח שלך ועד בטעות תייגתי @אשת חבר אחר בלי נקודה סליחה ומחילה (ולמה עושים שמות כ"כ דומים לא יודע)1 היתה פה ערבוב של שני אנשים שהשנייה היא מחיפה
2 מס' מעקב שלך הוא לא של ציטה
3 יש לי את הפתרון איפה זה אם את רוצה אני ירשום את זה פה, [אין לי פרטי], או אולי מייל
זה אומר שהם החזירו,עשינו החזרה מזמן ולא קיבלנו חזרה כסף זה ההודעה שקיבלנו
מה זה אומר? זה כבר ככה הרבה זמן
Refund processing
שלחנו את הבקשה שלך לבנק או למוסד הפיננסי הרלוונטיים. עיבוד הפעולה יארך 2-6 ימי עסקים.כדי לבדוק את התקדמות ההחזר הכספי, עליך לכלול את קוד ה-ARN 74987504141001513861055 בפנייה אל הבנק או המוסד הפיננסי שלך.
סכום החזר משוער:US $14.92
סכום לאמצעי המקורי:US $14.92
זמן החזר משוער:2024-05-22 - 2024-05-26
שיטת החזר:תשלום מקורי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: