לחצו בסוףבלתת"ק חלקי
אני מנסה לפי ההוראות כאן אך לא נפתח לי האפשרות לצאט בסוף...
אלא כתוב שם money hop
מחק חשבון Alipay
לחצו בסוףבלתת"ק חלקי
אני מנסה לפי ההוראות כאן אך לא נפתח לי האפשרות לצאט בסוף...
אלא כתוב שם money hop
כותב לי כךלחצו בסוף
מחק חשבון Alipay
אמור להיפתח למטה חלונית נוספת למעבר לנציג אנושי.כותב לי כך
I am sorry to inform you that currently Alipay Accounts cannot be cancelled yet. If you don’t want to use Alipay Account, you may leave it alone first.
It will not affect other functions.
Your current request is recorded for further improvement. And this function of cancellation will be available in the future.
מעניין כי לי זה נותן..לא נותן לי:
צפה בקובץ המצורף 1002249
יש מספרי מעקב שכמעט ולא שייך לראות את המעקב, וצריך פשוט להמתין בסבלנות.רשום לי על כמה פריטים שזה נמצא בדואר המקומי,
תכלס שאני עושה העתק הדבק למעקב משלוחים וניסיתי גם את רוב האתרים ש @הכלבויניק הביא
ובאף אתר אין מידע אודות המספר מעקב הזה...
מישהו נתקל??
אבל מוזר כתוב שזה בדואר המקומי...יש מספרי מעקב שכמעט ולא שייך לראות את המעקב, וצריך פשוט להמתין בסבלנות.
קורה לי בעיקר באלה שמתחילים ב UV או בUZ
זה עדיין לא אומר שזה "דואר ישראל"אבל מוזר כתוב שזה בדואר המקומי...
אי אפשר.אם אני רוצה לקנות ממוכר אחד כמה פריטים
אבל לא רוצה שיעשה לכל אחד בנפרד דמי משלוח
מה עושים?
התכוונתי שאני רוצה מאותו מוכר את אותו מוצראי אפשר.
יש מוכרים שלוקחים דמי משלוח על המשלוח עצמו, ואז ברגע שאתם קונים כמה מוצרים יחד, מחיר המשלוח לא עולה בהוספת פריטים, אלא אם זה ממש משנה את נופח / משקל החבילה.
אבל רוב המוכרים מוזילים את מחיר המוצר, וגובים את זה במחיר המשלוח. כך שכל פריט שתוסיפו הם יגבו עוד על המשלוח, אך בעצם זה מחיר המוצר ולא המשלוח.
הבנתי, ועל זה עניתי.התכוונתי שאני רוצה מאותו מוכר את אותו מוצר
לדוג' שמיכה ,
בכמה צבעים
למה כל צבע אני צריכה לשלם מחיר מופקע על המשלוח
א"א שהוא יתן לי אתכל השמיכות באותו מחיר?
תודה רבה על כל העזרה שלך!!!הבנתי, ועל זה עניתי.
שאפי' אותו מוצר, למשל כמה שמיכות באותו צבע, ככל שתוסיפו בכמות, מחיר המשלוח יעלה בהתאם.
ניסיתם באתרי מעקב נוספים?עברתי על האשכול, נהנתי מאד ואף נעזרתי, מה שיש לי בעיה משלוח משולב שהוזמן ב6/7 עדין לא הגיע, באתר כת' שזה הגיע 18/7 ויעבור אלי בימים הקרובים מה שלא קרה עד עצם היום הזה. מישהו נתקל בכזה דבר?
קורה לפעמים ..שבוע טוב
לפני כמה דקות סגרתי הזמנה באלי אקספרס, מלאתי פרטי אשראי ואנטר ואז...
כלום מופיע מסך ריק, עם הגריד הרגיל של אלי אקספקס, בלי שום הודעה שההזמנה התבצעה, בלי הודעה במייל, זה רגיל???
ופתחנו בחלון אחר את אלי אקספרס, והסל מלא, כאילו כלום וזה קצת מפחיד למלאות שוב פרטים.....
משהו נתקל בבעיה כזאת???
צפה בקובץ המצורף 1004654
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: