כן וואי מה עושים?יותר מ 3 MB?
מקטינים את התמונה,כן וואי מה עושים?
תמונות אפשר עד 2 מגה כמדומנייותר מ 3 MB?
תמונות אפשר עד 2 מגה כמדומני
תמונות אפשר עד 2 מגה כמדומני
מוזר, אצלי 3MB
מה הכונה?והוא יכול לבקש שתקנו ללא תשלום, ואז יהיה באפשרותו להוזיל לכם את עלות המוצר.
לעבור לדף תשלום בפייפאל, ולא לשלם.מה הכונה?
מה הכונה?
בפייפאל זה כבר לא עובד.לעבור לדף תשלום בפייפאל, ולא לשלם.
ההזמנה נוצרה ללא תשלום, וניתן למצוא את ההזמנה בממתין לתשלום.
ואז המוכר יכול לשנות את מחיר ההזמנה.
בדרך כלל יש מוצר בדף במחיר הזה..לאחרונה אלי אקספרס מציגים המון מוצרים במחירים של 0.03 ש"ח, ואחרי שנכנסים לדף המוצר מתברר שזה מחיר סרק שנועד כדי לגרום להיכנס לדף.
צפה בקובץ המצורף 994048צפה בקובץ המצורף 994051
כאן בארץ התנהלות מטעה כזו היא אסורה, מלבד העובדה שדרך הפעולה הזו לא מתאימה לאתר שמכבד את עצמו, האם לאתר חיצוני מחו"ל מותר להתנהל כהבנתו בהקשר של חוקי הצרכנות?
מופיע לך גם כשאתה מחובר לחשבון?לאחרונה אלי אקספרס מציגים המון מוצרים במחירים של 0.03 ש"ח, ואחרי שנכנסים לדף המוצר מתברר שזה מחיר סרק שנועד כדי לגרום להיכנס לדף.
צפה בקובץ המצורף 994048צפה בקובץ המצורף 994051
כאן בארץ התנהלות מטעה כזו היא אסורה, מלבד העובדה שדרך הפעולה הזו לא מתאימה לאתר שמכבד את עצמו, האם לאתר חיצוני מחו"ל מותר להתנהל כהבנתו בהקשר של חוקי הצרכנות?
הילכלום שמחה שנתקלתי באשכול הזה
בדיוק נתקלתי בבעינ מול עלי אקספרס ואין לי מושג איך לפתור אותה...
חברתי רכשה דרך עלי והמוצר עדין לא הגיע אליה למרות שעברו כבר מעל ל5 חודשים
הגשתי בשמה ישוב סכסוך
אבל לא הבנתי איך אני אמורה לדעת האם יזכו אותה בסופו של התהליך
אשמח שתחכימו אותי בנושא
בינתיים לא עבר ולא יעבור בחוק ההסדרים, ונראה שירד מהפרק..לוידע אם זה קשור כל כך לאשכול הזה
אבל מישהו יודע מה קורה עם ההצעה לקחת 17% על הזמנות מחו"ל?
בדקו בעמוד ההזמנה, למטה, בלשונית "פיננסי".הזמנתי משהו ושלמתי בדיירקט (כמובן בינ"ל), אח"כ ביטלתי וכעת כתוב לי על המוצר ההזמנה בוטלה.
נזכרתי שקצת בעיתי בדיירקט החזרות, מישהו יודע מה בעצם קורה עם זה? הפסדתי את הכסף והמוצר?
תודה!
נראה שהחב' לא נשלחה לנסות ליצור קשר עם המוכר.@הכלבויניק
@rabin
אנא -עזרתכם:
הזמנתי חבילה לפני כמעט חודש אך היא לא נשלחה וכתוב המשלוח בוטלצפה בקובץ המצורף 996913
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: