ממש תודה על כל התשובות
סליחה שאני משגעת.....
אני מנסה לממש את הקופון וזה כותב לי שגיאה.
סליחה שאני משגעת.....
אני מנסה לממש את הקופון וזה כותב לי שגיאה.
אפשר צילומסך?אני מנסה לממש את הקופון וזה כותב לי שגיאה.
נסו לרענן את העמוד.ברורר רק תרגום...
צפה בקובץ המצורף 985947
לא נכון זה אני! למה לשקראני הזמנתי לך
מתנה לרגל הלידה
כןנסו לרענן את העמוד.
ומה קורה כשאתם מנסים לקנות מוצר בעלות 4$, יש לכם הנחה של 'קופון אלי-אקספרס'?
הצלחתילכתוב בצאט :
Other account issue
יפתח חלון, לבחור שוב: Other account issue
צפה בקובץ המצורף 983851
יפתח שוב חלון ולבחור:
צפה בקובץ המצורף 983857
יפתח עוד חלון ולבחור:
צפה בקובץ המצורף 983858
יפתח חלון בתוך הצאט ובתחתית יתווסף צאט עם נציג אנושי: צפה בקובץ המצורף 983861
צפה בקובץ המצורף 983860
כמובן שיש עוד אופציות..
תואם למספר ההזמנה שהתקשרו אלי איתו לטלפון, שם אמרו גם את השם שלי.כתבת קודם שזה המספר על החבילה הוא המספר הזמנה שלך, לא?
↓
אז תשאלי את המוכר בצאט מה מספר המשלוח המעודכן שלו (בדכ מתחלף באמצע הדרך) ואיפה זה בדיוק נמצא כרגע, ולפי זה תדעי אם לפתוח סכסוך או לא.תואם למספר ההזמנה שהתקשרו אלי איתו לטלפון, שם אמרו גם את השם שלי.
כמו שאמא שלה אוהבת...עד אז- תקצצי לאמא שלה סלטים מזינים
של 2.5 דולר? מעולה!
גם לא בקניית מוצר בודד?משהו לא מסתדר לי.
יש לי סל קניות מלא.
אני רוצה לעשות שינויים ולממש את הקופון ואני לא מצליחה...
בקניית מוצר בודד אני לא מכניסה לסל אני מיד רושמת שאני רוצה לקנות.גם לא בקניית מוצר בודד?
ואחרי שמימשתם את הקופון לחדשים, עדיין יש לכם את אותה שגיאה בקנייה מתוך עגלת הקניות?בקניית מוצר בודד אני לא מכניסה לסל אני מיד רושמת שאני רוצה לקנות.
ואז זה כן מצליח לי
יותר ממוצר אחד?הזמנתי לפני שלושה ימים כמה מוצרים, ובחרתי (בתשלום נוסף) אופציה של מעקב אחר משלוח.
זה לא פעם ראשונה (או שניה או שלישית) שאני עושה את זה, אבל פתאום הפעם נתנו לי מספרי מעקב מוזרים שדואר ישראל לא מזהה.
קרה לעוד מישהי? מה יקרה לחבילה שלי בסוף?
אין דרך לבטל,איך אפשר לבטל משהו שהוזמן בטעות ועד שעלינו על הטעות הזאת עברו כבר יומים וההזמנה נשלחה כבR?
יש דרך שהמוצר לא יגיע אלי ואני יקבל החזר? זה מוצר יקר 80 דולר שאין לי צורך בו בכלל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: