וויינער יואל
משתמש מקצוען
האם יש הסבר למה זה כל הזמן הופך את השפה לאנגלית?
ואיך מתקנים את זה?
ואיך מתקנים את זה?
בדקו בעמוד ההזמנה, למטה, בלשונית "פיננסי".
יש שם פירוט של ההחזרים, כמה ולהיכן הוחזר.
בד"כ פחות, אבל קורה.נמצא על 'עיבוד החזר' כבר שבוע, הגיוני?
גם אם יוחלט על החזר, וגם אם לאו,יש אפשרות של 'ביטול-ביטול' כלומר, אם ההחזר לא בוצע, ולא בטוח שיבוצע, לפחות שהמוצר יגיע?
האם יש הסבר למה זה כל הזמן הופך את השפה לאנגלית?
ואיך מתקנים את זה?
צפה בקובץ המצורף 997112 צפה בקובץ המצורף 997113
כנסו מכאן לאלי-אקספרס בעברית
AliExpress - קנה מוצרים זולים באיכות גבוהה ברשת מסין. - AliExpress
תשוקה לא צריכה לעלות הון. ב-AliExpress ניתן לקנות יותר מ-111 מיליון דילים איכותיים של אופנה, אביזרים, מחשבים ואלקטרוניקה, צעצועים, כלי עבודה, מוצרים לשיפור הבית, מוצרי חשמל, פריטים לעיצוב הבית והגינה ועוד!he.aliexpress.com
כנסו מכאן לאלי-אקספרס בעברית
יש לך איזה תוסף עזר לאלי אקספרס?זה לא עוזר, בהתחלה מראה למעלה עברית ואחרי כמה שניות משתנה לאנגלית, מה גם שבחלונית ההגדרה של השפה מופיע "עברית".
צפה בקובץ המצורף 997848
גם ניסית לרוקן מטמון ולמחוק היסטוריה ולגלוש בחלון אנונימי -גלישה בסתר- ולא עוזר.
יש לי "חיפוש לפי תמונה"יש לך איזה תוסף עזר לאלי אקספרס?
תוסף בדפדפן?יש לי "חיפוש לפי תמונה"
שאלה מאד מורכבת, כל דבר לפי הענין שלו, תלוי בשיטת משלוח שבדרך כלל נבחר ע"י המוכרתוך כמה זמן מגיע הדברים שהזמנתי?
בדף ה"הזמנות שלי", יש כפתור "עקוב אחר הזמנה" [TRACK ORDER], שמתווסף אחרי שהמוכר שולח את ההזמנהואיך בודקים את זה?
ניסיתי להסיר ולהפעיל מחדש ולא עוזר, וגם פתחתי את החשבון שלי במחשב אחר וקרה אותו דבר.תוסף בדפדפן?
אם כן כנראה הוא משבש לך את הפעילות ומעביר אותך לאנגלית כדי לקבל קאשבק עליך...
תנסה להשבית ולפעול שוב כמו שכתבו למעלה
יש לי "חיפוש לפי תמונה"
פתחתי מחלוקת ומיד קיבלתי הודעה על החזר בעקבות מס' מעקב לא תקין.נראה שהחב' לא נשלחה לנסות ליצור קשר עם המוכר.
ולפתוח מחלוקת.
מדריך - פתיחת סכסוך // מדריך אלי-אקספרס // 1
שלום חבר יקר
EX233542764SG זה מספר מעקב נכון
המשלוח לא מתבטל, זו טעות שלי. שכחתי לשנות את מספר המעקב הנכון
בבקשה אל תדאג, החבילה תגיע אליך בקרוב.
כי שכחתי לשנות את הכתובת בפעם הראשונה, אז ביטלתי את המשלוח. שיניתי את הכתובת בפעם השנייה אבל שכחתי להוסיף את מספר המעקב הנכון בהזמנה. אז החבילה נשלחה החוצה, היא במעבר עכשיו, בבקשה אל תדאג
האם אתה יכול לבטל את המחלוקת? תודה רבה
ההחזר כבר התקבל, אז לא כל כך רלוונטי..פתחתי מחלוקת ומיד קיבלתי הודעה על החזר בעקבות מס' מעקב לא תקין.
במקביל פניתי למוכר וזו הייתה תשובתו
האם לבטל את המחלוקת או להמתין להגעת החבילה?
יש לי "חיפוש לפי תמונה"
לא צריך תוסף..אפשר קישור לתוסף הזה?
אז למה המוכר ביקש ממני לבטל?ההחזר כבר התקבל, אז לא כל כך רלוונטי..
אבל כמובן לחכות שיגיע החב'.
מכיוון שכל מח' פוגעת לו בדירוג שלו..אז למה המוכר ביקש ממני לבטל?
המערכת זיהתה בעיה במשלוח, מה כתוב בהתקדמות ההחזר?( בפרטי ההזמנה> פיננסים.)קיבלתי הודעה על ההחזר מיד ברגע פתיחת המחלוקת
* ז''א שכבר קיבלתי החזר?המערכת זיהתה בעיה במשלוח, מה כתוב בהתקדמות ההחזר?( בפרטי ההזמנה> פיננסים.)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: