זה רק מראה את שיטות התשלום שהם מקבלים, לא בוחרים שם את שיטת התשלום.העליתי צילום מסך של עמוד התשלום
המיקום למטה שכתוב בחירת צורת תשלום לא מאפשר לחיצה משום מה
זה רק מראה את שיטות התשלום שהם מקבלים, לא בוחרים שם את שיטת התשלום.העליתי צילום מסך של עמוד התשלום
המיקום למטה שכתוב בחירת צורת תשלום לא מאפשר לחיצה משום מה
גם אצלי כך.אוקי
אצלי כשהיה שמור (עד לפני כמה דקות...) כרטיס האשראי לא היה נותן לי שיטת תשלום אלא ברגע שהייתי לוחץ על שלם זה היה פותח עמוד חדש גובה תשלום וכותב לי הזמנתך בוצעה בהצלחה התשלום התקבל
נסו להיכנס לקישור הזהלחצתי באלי אקספרס "שמור כרטיס" ונשמרים פרטי האשראי שלי בכל הזמנה ואני רוצה לבטל זאת. איך אפשר?
מה הפירוש שאין לכם אישור הזמנה?כמה דברים שהזמנתי לא הגיעו!!
מה עלי לעשות?
אין לי את האישור שהזמנתי אותם..
בלשונית ההזמנות שלי לוחצים על זה (מסומן בעיגול):מה זה נקרא סכסוך?
איך פותחים אותו?
לדואר ישראל יש מעקב משלוחיםרוצה לפתוח סכסוך וזה מה שכתב לי אחרי שפעלתי לפי ההוראות כאן.צפה בקובץ המצורף 874161
אם המוכר עדיין לא שלח את ההזמנה, ניתן לבקש ממנו, לא תמיד הוא מאשר את הביטול.משהו יודע איך מבטלים הזמנה מהיום?
@הכלבויניק אפשר עזרה בבקשה?
ואם לא מצליחים לבטל?אם המוכר עדיין לא שלח את ההזמנה, ניתן לבקש ממנו, לא תמיד הוא מאשר את הביטול.
כנסו לפרטי ההזמנה, והגישו בקשה לביטול.
המוכר שולח את ההזמנה, כמו כל הזמנה רגילה.ואם לא מצליחים לבטל? הלך הכסף?
ואם היא תגיע בזמן?המוכר שולח את ההזמנה, כמו כל הזמנה רגילה.
אא"כ החבילה לא תגיע בזמן, שאז תוכלו לפתוח סכסוך ולבקש החזר.
בד"כ זה לא עובד ככה (להבדיל מנקסט וכדו'),ואם היא תגיע בזמן?
יש אפשרות שלא לקחת את החבילה ואז זה חוזר אוטומטי? האם יש עוד אופציות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: