מה רע?הזמנתי כרטיס זיכרון 64 ג'יגה והגיע אלי 128 ג'יגה, זה עילה לפתוח סכסוך?
לא ממשנקודות בעליאקספרס והעובדה שאני משתמש זהב, נותנת לי משהו?
מה זה בכלל משתמש זהב?? ואיך מגיעים לזה בדיוק??נקודות בעליאקספרס והעובדה שאני משתמש זהב, נותנת לי משהו?
זה חוזר לאשראי שממנו ירד החיובבלת"ק, עייף לי..
עשינו סכסוך בעליאקספרס על הזמנה שלא הגיעה
ורשום לנו שנקבל החזר כספי
א. איך מקבלים?
ב. אם אני מעדיפה פיצוי במקום יש אפשרות?
@הכלבויניק
אפשר לעקוב אחרי זה כך: נכנסים להזמנהבלת"ק, עייף לי..
א. איך מקבלים?
@הכלבויניק
משהו עם נקודות שמצטבר בכל קניה, מסובך להסביר איך להגיע לזה, צריך לחפור קצת בהגדרות של הפרופיל, אבל אם זה לא נותן שום דבר, אז זה לא שווה הרבהמה זה בכלל משתמש זהב?? ואיך מגיעים לזה בדיוק??
איך הצלחת לקבל החזר אולי תעזרי לי אני בסכסוך כבר שבוע כי שלחו לי לעיר אחרתבלת"ק, עייף לי..
א. איך מקבלים?
@הכלבויניק
א. הזמנה שנאבדה-הרבה יותר קל לקבל עליה החזר מאשר הזמנה שהגיעה אבל אתם לא מוכנים לבוא לקחת אותה (זה לא משנה שזה הגיע לעיר אחרת, מבחינתם ההזמנה קיימת)איך הצלחת לקבל החזר אולי תעזרי לי אני בסכסוך כבר שבוע כי שלחו לי לעיר אחרת
והיום הודיעו לי שאני מקבלת 0.00 דולר... מה עושים?
ניסיתי לחפש שירות לקוחות איפה זה מסומן?א. הזמנה שנאבדה-הרבה יותר קל לקבל עליה החזר מאשר הזמנה שהגיעה אבל אתם לא מוכנים לבוא לקחת אותה (זה לא משנה שזה הגיע לעיר אחרת, מבחינתם ההזמנה קיימת)
ב. תפנו לשירות הלקוחות, ותסבירו שזה הגיע לעיר הלא נכונה והבעיה היא בהם ולא בכם, ושאולי זה יכול לגרום לכם להפסיק לקנות בעליאקספרס וכו' וכו'
ניסיתי לחפש שירות לקוחות איפה זה מסומן?
ותודה על העזרה!
תיכנסו להודעה המקורית של @הכלבויניק, ויש שם הוראות מפורטות
כדי לדעת מספר מדף, אתם יכולים לבדוק בטראק17,מה עושים במצב שהגיע לי חבילה לסניף דואר, מופיע לי באתר המס' מדף על המספר מעקב של החבילה הספציפית,
אבל כשהלכתי לדואר לאסוף את החבילה מופיע להם שם אחר על החבילה הזו.- זאת אומרת החבילה לא שלי, אבל המספר מעקב כן, (הפקידה אמרה שהצמידו לה כנראה בטעות מספר מעקב נוסף- זהה לשלי, היה לה אחד אחר נוסף.)
הבעיה שהחבילה שלי נמצאת כבר בדואר- לפי מייל שקיבלתי מאלי אקספרס
אך אני לא יכולה לראות את המס' מדף שלה בגלל הנכתב לעיל
מה אפשר לעשות? מישהו נתקל פעם במקרה כזה?
@הכלבויניק
דיברתי עם נציג שירות של הדואר,כדי לדעת מספר מדף, אתם יכולים לבדוק בטראק17,
רק שאם החבילה לא רשומה על שמכם, לא תקבלו אותה בסניף.
על התופעה המוכרת ומעצבנת שמוכרים שולחים לארץ רק חבילה אחת כשיש להם מספר הזמנות מלקוחות שונים, ונותנים לכולם את אותו מספר מעקב, זו תופעה מוכרת מהשנה האחרונה, כתבתי עליה רבות...
רצוי בפתיחת הסכסוך לכתוב להם שהמוכר עשה את זה, ולדרוש את עונשו!
קרה לי אישית כבר כמה פעמים וקיבלתי החזר תמיד.
הבעיה היא שאצלי החבילה הגיעה לעיר אחרת, ונמסרה שם, אז העלתי צילום מסך של טראק17 שהחבילה נמסרה בעיר מרוחקת ממני, וזה עזר.
אך אצלכם נראה שהסיפור (אם זה באמת כמו שאני חושב) מורכב יותר, כי החבילה נמצאת בסניף שלכם, וקשה עליכם להוכיח זאת.
אני ממליץ לבקש מסניף הדואר שימציאו לכם מסמך על כך שהחבילה שלכם אינה בסניף, ותעלו אותו לטענות שלכם בסכסוך, תוך פירוט העניין שיש חבילה עם המספר הזה על שם אחר.
ניסיתם באתרי מעקב נוספים?אין אפשרות כולשהי לדעת איפה היא נמצאת?
ניסתי בכולם, נותן רק את החבילה על השם השני,ניסיתם באתרי מעקב נוספים?
כמדומני שיש בדואר ישראל, למכשירים המקבלים SMS, אין לי מושג איך זה עובד,אין עוד אפשרויות למצוא חבילות? על פי מספר טלפון או משהו כזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: