שלחתי הודעה למוכר וכתבתי לו את הכתובת שוב ואז זה הסתדרוגם-
אני מקבלת שיחות מצ'יטה שמבקשים לבחור נק' מסירה בקישור המצורף- וזו שיחה! יש מה לעשות?
תנסי לשנות את האתר לאנגליתמי יוכל לעזור לי בדחיפות
קניתי שמלה באלי
פתחתי מחלוקת על איכות ירודה
אמרו לי להחזיר את המוצר
זה ההודעה, יש כאן כתובת לא ברורה
בדואר לא הצליחו לעזור לי בענין
פניתי למוכר והוא ענה לי תשובה עוד יותר לא ברורה
אני צריכה להחזיר את זה עד מחרתים כדי לקבל את ההחזר
צפה בקובץ המצורף 1593899צפה בקובץ המצורף 1593902צפה בקובץ המצורף 1593902צפה בקובץ המצורף 1593899צפה בקובץ המצורף 1593902צפה בקובץ המצורף 1593899זי
גם אצלי אותה תקלה.אני מנסה לבצע הזמנה ונכתב לי כך :
צפה בקובץ המצורף 1593735
כבר ניסיתי לצאת ולהכנס שוב לחשבון. להפעיל את המחשב מחדש.
לא עזר.
פניתי לשירות הלקוחות והם יטפלו בעניין אבל זה יכול לקחת כמה ימים.
בנתיים יעבור התוקף של הקופונים (06/03)
מישהי נתקלה בכזה דבר ?
מה יש לעשות ?
תודה !
עשיתי אין ספור נסיונות ועצות לפתרון ולא עזרגם אצלי אותה תקלה.
הסתדר לכם?
אם כן, איך??????
מתחיל ב MB?הזמנתי באלי
לרח' בית ישראל בי-ם
עכשיו קיבלת שהחבילה נמסרה
איך אני יודע איפה זה נמצא?
צפה בקובץ המצורף 1594892
גם לי קרה אותו דבר באלעד מישהו יודע מאיפה אפשר לאסוף את זה באלעדמספר מעקב AT - CN הגיע לביתר עילית
אין לי מושג איפה סניף החלוקה בתוך ביתר...
זה חברת המשלוחים.
סין EMS ePacket
צפה בקובץ המצורף 1543864
תנסו לבדוק באתר https://buzzr.biz/גם לי קרה אותו דבר באלעד מישהו יודע מאיפה אפשר לאסוף את זה באלעד
כי באתר לא כותב שם חנות או מקום
להיכנס להזמנות, אמור להיות כפתור ביטולשאלה דחופה כנראה ששאלה זו נשאלה. איך מבטלים קנייה מיד לאחר שהיא התבצעה?
קיבלתי כתובת באנגלית רחוב הגלבוע קריית שדה התעופה, שלחתי לכתובת הזו ויש לי מעקב דואר שהחבילה הגיעה לשם, הם לא אוספים וסרבו לאשר החזרה, הגשתי ערעור וסורבתי למרות הוכחת הדואר.מישהו הצליח בחודש-חודשיים האחרונים להחזיר פריט?
אני מקבלת כתובת להחזרה מוזרה
רק אני דפוקה????????????
זה בדיוק הבעיה, אני לא שלחתי כי יש כתובת אבל אין שם נמען וממילא ברור שאף אחד לא יבוא לאסוףקיבלתי כתובת באנגלית רחוב הגלבוע קריית שדה התעופה, שלחתי לכתובת הזו ויש לי מעקב דואר שהחבילה הגיעה לשם, הם לא אוספים וסרבו לאשר החזרה, הגשתי ערעור וסורבתי למרות הוכחת הדואר.
איך מתקדמים?
התקשרתי לשם עכשיו לפי הפרטים שמסרת,זה ב
זה בדיוק הבעיה, אני לא שלחתי כי יש כתובת אבל אין שם נמען וממילא ברור שאף אחד לא יבוא לאסוף
למעשה, יש חברה בשם pick&pack שיושבים על אותה כתובת, דיברתי איתם והם אמרו שאכן הם מקבלים את החבילות, ולמעשה צריך לכתוב בנמען כך:
לכבוד:
מרלוג פיק אנד פאק
רחוב הגילבוע 1, בניין ICL
קרית שדה התעופה
מיקוד 7010000
לידי נעמי או אנג'ל
לא ניסיתי, ואשמח אם אכן מישהו ינסה ויעדכן לטובת כולם
מקווה שעזרתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: