גם לי יש משהו תקוע מהחברה הזהמישהו יודע?????????
חבילה עם מספר מעקב שמתחיל ב LP
דחוף לי
בתקווה שזה לא הוחזר כבר לסין.....
וואו,גם לי יש משהו תקוע מהחברה הזה
צפה בקובץ המצורף 1320352LP Tracking Tracking - Track and Trace
הזן LP מעקב מספר מעקב כדי לעקוב אחר החבילה שלך, חבילה, משלוח ולקבל בזמן אמת מידע על מצב משלוח מיידי.www.tracking-status.com
כלוםוואו,
ומה את עושה??????
קטע,אני גם קיבלתי היום את החבילה@טאי דאי קיבלתי עכשיו חבילה אחרת עם מספר מעקב LP - ישר לתיבת דואר!
אחרי 3 חודשים ממועד ההזמנה.......
אין דבר כזה.הבעיה שלי שמתי שעשיתי את הקניה הייתי בלי שם משתמש, ואין לי אפשרות לפתוח מחלוקת או לפנות למוכר בעניין המוצרים האלה.
לא נכנסתי לחשבון שלי, ולא לשום חשבון, פשוט עשיתי 'קנה עכשיו' וקניתי, בלי סל קניות...מה זה אומר בלי שם משתמש?
אין דבר כזה.לא נכנסתי לחשבון שלי, ולא לשום חשבון, פשוט עשיתי 'קנה עכשיו' וקניתי, בלי סל קניות...
הצליח!!אין דבר כזה.
ניתן לשחזר כאן באיזו חשבון בוצע ההזמנה לפי מס' ההזמנה.
https://accounts.aliexpress.com/user/account/retrieve_account.htm
שאלת השאלות. ככה זה באליאקספרס.אם אני קונה שני מוצרים זהים (למשל שתי שמלות זהות, רק במידות שונות), דמי המשלוח לא אמורים להתקזז לי? למה אני אמורה לשלם כפול דמי משלוח אם שולחים את שניהם ביחד?
בעיות בהזמנה | פסק דין מאת AE | סיבה לא חוקית | מדריך הוכחה |
---|---|---|---|
הגנת הרכישה אוזלת, אך החבילה עדיין במעבר | לא חוקי | מידע המעקב מראה שהוא נמסר לכתובת שלך. אנא עקוב אחר זה באתר הרשמי של הלוגיסטיקה או צור קשר עם שירות חברת השילוח כדי לקבל מידע נוסף, כמו כן, תוכל לאשר עם בני המשפחה או השכנים שלך אם הם חתמו על החבילה על שמך. אם לא קיבלת, אנו מציעים לך לספק מסמך רשמי מסניף הדואר או מחברת המשלוח כדי להוכיח שלא קיבלת את החבילה. |
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: