לאחרונה הם כותבים את זה לכולםמספר שאלות:
האם ההזמנות יגיעו לפני פסח אם אני מזמינה היום (לא רק הזמנות של 15 יום)
שאלה נוספת
מה זה ההודעה הזו????
צפה בקובץ המצורף 1333075
כן זהו,לאחרונה הם כותבים את זה לכולם
אם זה בתוך הזמן של הרכישההזמנתי אביזרים לתחפושת והגיע רק היום
אם אני פותחת סכסוך מה לכתוב?
המוכר יחזיר לי בכלל את כל הכסף רק בגלל שזה לא הגיע בזמן?
כהמשך לשאלה הזו@rabin ומי שמתמצא..
יש לי שאלה
בגד מאליאקספרס, שנהרס בכביסה (לפי ההוראות)
יש מה לעשות? לפתוח סכסוך?
ומה אם כבר עברו 15 יום מאישור המשלוח?
מנסיוני הרבה תקלות ישנם כשהדף בעברית.שלום,
בעיה שנמשכת כבר כשלושה שבועות, לא ניתן להזין פרטי כרטיס אשראי בעליאקספרס, כשאני בוחרת באפשרות תשלום-כרטיס חדש ומכניסה את פרטי הכרטיס, אח"כ באישור הכפתור אישור מסתובב לכמה שניות ופשוט לא ממשיך הלאה, ז"א שאין אופציה לשלם בכרטיס שראי שהפרטים שלו שלא שמורים באלי, ניסיתי גם דרך הארנק להוסיף כרטיס חדש ואותו הבעיה, ניסיתי עם 4 כרטיסים שונים שעובדים מצוין בכל מקום אחר, ניסיתי בגלישה בסתר, ניסיתי ב 3 מחשבים שונים, ניסיתי אחרי ניקוי היסטורי, כשאני פונה לתמיכה שלהם הנציגות האדיבות מעבירות את הבעיה הלאה ואני מקבלת כל פעם את אותו התשובה שהכרטיס שלי לא טוב ואני צריכה להשתמש בכרטיס אחר, לא עוזר ההדגשות שלי שניסיתי עם כמה כרטיסים, יש מישהו שנתקל במשהו דומה ונפתר לו ?
אל תיכנע בפעם הראשונה, תבחר שאתה לא מקבל את ההצעה ותסביר שוב את הבעיה ואתה מאוכזב ורוצה החזר מלא (או משלוח ע"ח המוכר)כהמשך לשאלה הזו
אשמח אם @rabin או @הכלבויניק או כל מי שיכול לעזור
פתחתי סכסוך על הנ"ל
עכשיו אליאקספרס התערבו ונתנו 2 אפשרויות
או להחזיר את הבגד ולקבל החזר מלא
או להשאיר אצלי ולקבל החזר חלקי
זה הגיוני?
לא נשמע לי הגיוני להחזיר בגד שהשתמשתי בו (פעם אחת) וכיבסתי אותו ועוד לקבל החזר...
מה אומרים?
ניסיתי באנגלית, לא עוזר, לא טוען את פרטי האשראימנסיוני הרבה תקלות ישנם כשהדף בעברית.
ישנם 'באגים' בדף המתורגם לעברית.
הרבה בעיות נפתרות כשמגדירים את השפה לאנגלית.תודה,
לאאל תיכנע בפעם הראשונה, תבחר שאתה לא מקבל את ההצעה ותסביר שוב את הבעיה ואתה מאוכזב ורוצה החזר מלא (או משלוח ע"ח המוכר)
אם הם מציעים החזר חינם, וודאי שזה הגיוני זו לא אמור להיות שיקול האם הבגד מכובס.
נסו לבדוק בקישורים המצורפים.אשמח לעזרה מספר הזמנה שמתחילה ב JNT
כתוב לי שהגיע לעיר שלי
אבל לא קיבלתי מידע לאיזה סניף
הטלפון לא מקבל sms
איך אפשר לדעת. ??
תודה
ממש תודהאם הם מציעים החזר חינם, וודאי שזה הגיוני זו לא אמור להיות שיקול האם הבגד מכובס.
רק שימו לב לארוז בצורה טובה. ועדיף באריזה המקורית.
אם הם מציעים החזר חינם, וודאי שזה הגיוני זו לא אמור להיות שיקול האם הבגד מכובס.
רק שימו לב לארוז בצורה טובה. ועדיף באריזה המקורית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: