האם כדי לערב את אליאקספרס בסכסוך? הם נוטים לטובת הלקוח או המוכר??
ברור לערב. תן הוכחות טובות ואתה תזכההאם כדי לערב את אליאקספרס בסכסוך? הם נוטים לטובת הלקוח או המוכר??
מחקו את הקישורים, בכל אופן יש כבר קופונים חדשים?לא רואה קישורים
המשלוחים המהירים כבר חזרו
קופונים יעלו מחר
בטוח שאין לו במלאי?!, לא תמיד כדאי להאמין (לפעמים בגלל קופונים הוא רואה שזה לא יוצא לו שווה אז הוא אומר שאין במלאי), תנסי לאיים בסכסוך, אם באמת אין לו אז תוכלי לבטל את ההזמנה או שהוא יבטל והכסף יחזור מידניסתי להבין בעצמי אבל לא הגעתי למסקנה.... אז אשמח לעזרתכם.....
@יפה'לה @RVR @למה מה קרה?
הזמנתי 2 שמלות לתחפושות והמוכר הודיע לי שיקח לו הרבה זמן
לכן הזמנתי 2 שמלות שחשבתי שהן ממוכר אחר.....
בכל אופן הזמנתי 4 שמלות מאותה החנות...
קבלתי רק עכשיו הודעה שאין במלאי ולכן המוכר מציע לי לקחת דגם אחר
אני רוצה החזר כספי. איך מקבלים זאת?
(או שאולי שווה לפתוח סכסוך- למה לא צויין מלכתחילה שאין במלאי?)
איזה חברת משלוחים זה ,
ישש לי מספר מעקב שמתחיל ב LP
קיימים כבר משלוחים מהירים ?כרגע נגמרו כל תוקפי הקופונים
אתמול נגמר החג שלהם, בהתאם לכך תוך מספר ימים יחזרו המשלוחים המהירים
כמו כן יופקו קופונים חדשים של חודש פברואר
ויש תוכנה שיודעת לזהות לפי העבר האם המחירים באמת יעלו על המוצר שאתה רוצה
כןקיימים כבר משלוחים מהירים ?
על כל הפריטים?
קיימים כבר משלוחים מהירים ?
פשוט על הפריט שאני רוצה אין משלוח מהיר מעניין אותי לדעת האם רק עליו אין או שעדיין לא התחיל ו
בעיקרון חזרו כל המשלוחים המהיריםכדאי לתבחר משלוח אלי אקספרס סטנדרט יגיע תוך שבועיים עד שלוש
לא. יש מוצרם שכתוב שאם את קונה בסך הכל בערך 28 ש"ח - זה תוך 15 יום. אבל לפעמים זה מתעכב.על כל הפריטים?
על כל הפריטים?
לא הספקתי לכתוב תשובה - כנ"ללא. יש מוצרם שכתוב שאם את קונה בסך הכל בערך 28 ש"ח - זה תוך 15 יום. אבל לפעמים זה מתעכב.
תנקי קבצי קוקיז (מצד ימין של סרגל החיפוש, ללחוץ על המנעול, להיכנס לקבצי קוקיז ולהסיר את כולם) נדרש חיבור מחדש לאלי אקספרסגם אצלכם האתר אליאקספרס נראה לגמרי אחרת?
אף אחד לא יודע?יש לי שתי הזמנות שמופיע לי: הגיע למשרד Linehual
מה זה אומר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: