הי, הזמנתי מוצר מעלי שלא הגיע..., כתוב לי שאם עוד 4 ימים ההזמנה לא תתקבל באפשרותך לפתוח מחלוקת, האם כשאני לא מאשרת את קבלת הפריט הוא נותן לי לפתוח מחלוקת אחרי המועד?? תודה רבה
ניתן עד 15 יום ולפעמים המוכר מאריך את תקופת ההגנה.הי, הזמנתי מוצר מעלי שלא הגיע..., כתוב לי שאם עוד 4 ימים ההזמנה לא תתקבל באפשרותך לפתוח מחלוקת, האם כשאני לא מאשרת את קבלת הפריט הוא נותן לי לפתוח מחלוקת אחרי המועד?? תודה רבה
כן.אז לחכות
חפשו באתר הזההגיעה לי הודעה מאליאקספרס שהחבילה הגיעה,
אבל לא לדואר ואין לי מושג לאן,
יש מספר מעקב , אבל איפה אני מחפשת?
כתוב לבוא לקחת, אבל מאיפה??
וזה מאדדדדדדדדד דחוף לי!!
מה עושים?
אני צריכה עזרה דחוף
הזמנתי חבילה ב24 לאוקטובר
זה היה צריך להגיע מזמן תכלס זה כבר מלא זמן שהחבילה בדרך למסירה
בצאט אם החנות אין מענה
מה אפשר לעשות??.
איך אפשר לפתוח סכסוך??
@rabin שואלת גםגם אני לא יודע מה לעשות,
הזמנתי מוצר בחנות קצת יותר יקרה כי היה כתוב שם "אחריות לאספקה בזמן" (15 ימים), תכלס כבר עברו 25 ימים ועדיין לא קיבלתי,
אין גם אפשרות משום מה לעשות סכסוך... למה???
כולם עושים ככה, בדרך כלל זה עובדהמוכר כותב לי שאני יכולה להזמין מעל 75$ והוא יכתוב על ההזמנה 65$ כך לא אחוייב במכס
לסמוך על זה??? מישהו התנסה?
מישהו???אולי פה יוכלו לעזור לי
הזמנתי משהו לא קטן נעלי אקספרס
הם שלחו לי הודעה שהחבילה הגיעה
במעקב חבילות בדואר ישראל כתוב שאין נתונים על דבר מסוג מדלת לדלת
איך אני יכולה לדעת לאן הגיעה החבילה? ומאיפה אני צריכה לאסוף אותה?
אשמח לכל מידע
תודה רבה
בדקת כאן?מישהו???
זה די דחוף לי
לא רוצה שהחבילה תוחזר לשולח
כןבדקת כאן?
Your ALL-IN-ONE Package Tracker | 17TRACK
17TRACK is a powerful tracking platform for 2500+ carriers like USPS, UPS, FedEx, DHL, etc. Track packages worldwide from Shopify, Amazon, AliExpress, & morewww1.17track.net
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: