סליחה על החפירה, אם אני מזמינה כמה כוסות יהיה בסדר לכתוב כך?עדיף לכתוב הערה למוכר בשלב הקניה עצמו
Please write on the mug and send me an image (one name on each mug)
סליחה על החפירה, אם אני מזמינה כמה כוסות יהיה בסדר לכתוב כך?עדיף לכתוב הערה למוכר בשלב הקניה עצמו
למה לא לכתוב על כל מוצר בנפרד?סליחה על החפירה, אם אני מזמינה כמה כוסות יהיה בסדר לכתוב כך?
Please write on the mug and send me an image (one name on each mug)
הבטיחו? ממש לא. זו השערה לא מדוייקת.האם זה אפשרי?
המוכר/אליאקספרס הבטיחו מסירה תוך 15 יום, אממה המשלוח נתקע איפשהוא ואי אפשר לפתוח על זה סכסוך,
צפה בקובץ המצורף 1249357
צפה בקובץ המצורף 1249358
יש פתרון???
כי לא ראיתי אפשרות כזאתלמה לא לכתוב על כל מוצר בנפרד?
או שאני לא יודע לקרוא או הם לא יודעים עבריתהבטיחו? ממש לא. זו השערה לא מדוייקת.
עד 75 יום לא ניתן לפתוח סכסוך.
נשלח הודעה קולית להתחברות ושם כתוב מספר משלוח (תנסי גם לחזור למספר שהתקשר אלייך אולי גם שם אומרים את המספר משלוח)חייבת עזרה דחוף
קיבלתי הודעה למייל וגם לטלפון שהחבילה שלי נמצאת בנקודת החלוקה וממתינה לאיסוף
החבילה עברה לציטה ולכן הם הביאו לי מס' הזמנה חדש
תכלס- אני מגיעה לנקודה והם לא מוצאים את זה שם....
יש דרך ליצור קשר אתם?
התחברתי ושלחתי להם פניה והם עונים לי שזה נמצא בנקודת החלוקהנשלח הודעה קולית להתחברות ושם כתוב מספר משלוח (תנסי גם לחזור למספר שהתקשר אלייך אולי גם שם אומרים את המספר משלוח)
תבקשי מהם מספר משלוח (הם כותבים ארטליין על החבילה איזה 3/4 ספרות ואז תלכי שוב לחנות ותגידי להם את המספר הזה)התחברתי ושלחתי להם פניה והם עונים לי שזה נמצא בנקודת החלוקה
אבל שם לא מוצאים את זה
מה הכוונה?קש מנסיון ארוך ומוצלח ב"ה!
אנסהתבקשי מהם מספר משלוח (הם כותבים ארטליין על החבילה איזה 3/4 ספרות ואז תלכי שוב לחנות ותגידי להם את המספר הזה)
כי לדעתי זה כן בחנות שהם אומרים
תבדקי אם יורד לך בעגלהשאלה: כל המבצעים של עלי אקספרס- מתי כדאי לקנות בבלאק פרידי- מתי מתחיל המבצע?
כבר עכשיו רשום את המחיר הזול, אפשר לקנות או כדאי לחכות למחר/מחרתיים?
קישור שיווקימה הכוונה?
המוכר כותב שלי שמופיע לו שזה נמסרמה עושים אם מופיע במעקב על חבילה שנמסרה, ובפועל לא קיבלתי אותה?
[יתכן שאיזה שליח התקשר אלי, ולא הבנתי מה הוא רוצה ואמרתי לו שזה טעות]
מופיע לי במעקב:
POD התקבל [מתאריך שלפני יומיים]
איך פותחים מחלוקת על מוצר שכתוב שהוא כבר נמסר?המוכר כותב שלי שמופיע לו שזה נמסר
כרגיל,איך פותחים מחלוקת על מוצר שכתוב שהוא כבר נמסר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: