קופון פעיל משהו?
הלכתי שוב פעם ולא מצאותבקשי מהם מספר משלוח (הם כותבים ארטליין על החבילה איזה 3/4 ספרות ואז תלכי שוב לחנות ותגידי להם את המספר הזה)
כי לדעתי זה כן בחנות שהם אומרים
עזר! תודה רבה רבה!כלל כמעט קבוע לאו דוקא לאלי אקספרס אלא גם בכל האתרים שמשלמים ואפילו בבנק שאתם נתקלים בבעיות לבצע העברה או בכל אתר אחר מאובטח זה לנקות עוגיות בהיסטוריה (cookies) לא צריך למחוק כלום מההיסטוריה רק עוגיות (זה אולי ידרוש מכם להיכנס מחדש לכל מיני אתרים בהם ביצעתם כניסת משתמש אבל לא יזיק לשום מידע)
כך הסבירו לי פעם בתמיכה טכנית של הבנק ומאז זה עובד לי בהמון אתרים, אמנם הקוקיז זה אחלה וחוסך לנו זמן בכניסה לאתרים ע"י שהוא שומר על המחשב נתונים מאתרים בהם גלשנו בעבר אבל זה יוצר בעיות אבטחה לפעמים.
נקו קוקיז! בדוק ומנוסה!!!
הבעיה שהחברת משלוחים גם טוענת שהיא מסרה לי את זה, כנראה השליח הניח את זה בבנין שלי או בנין אחר ומישהו לקח את זהכרגיל,
ולכתוב שלא נמסר, אבל תצטרכו להביא מסמך מהחברת שילוח שבאמת לא נמסר לכם.
rabin, יש לי שאלה
יצרתי הזמנה במערכת וברצוני להפעיל קוד הנחה.
כאשר אני מפעילה אותו, הוא מראה את ההנחה אך בסך הכל של תשלום, המחיר נשאר אותו הדבר שלפני ההנחה.
איך אני יכולה להתקדם?
מצרפת צילום מסך
לא הבנתי את השאלה...יכול להיות שאין קופונים כלל בחנות?
יש מצב...ייתכן ובהזמנה הקודמת ששלחתי אליך, אין קופונים כלל בחנות הנ"ל?
גם לי זה קרה, זה בעיה באתר של אלי אקספרס, אבל באמת הסכום האמיתי של התשלום יהיה פחות (קופון כלול),rabin, יש לי שאלה
יצרתי הזמנה במערכת וברצוני להפעיל קוד הנחה.
כאשר אני מפעילה אותו, הוא מראה את ההנחה אך בסך הכל של תשלום, המחיר נשאר אותו הדבר שלפני ההנחה.
איך אני יכולה להתקדם?
מצרפת צילום מסך
אין מה לעשות?הבעיה שהחברת משלוחים גם טוענת שהיא מסרה לי את זה, כנראה השליח הניח את זה בבנין שלי או בנין אחר ומישהו לקח את זה
זה החברת משלוחים: https://www.dsv.com/
איך יודעים על מה יש מבצעים ב Ali? יש פילטורים נוחים? איך מחפשים מוצר מסוים אם קיים במבצעוזה הכי זול- עכשיו במבצע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: