איפה אפשר לראות רשימת אזורים אדומים?טוב בכל מקרה, אני רואה שאני לא אזור אדום....
איפה אפשר לראות רשימת אזורים אדומים?טוב בכל מקרה, אני רואה שאני לא אזור אדום....
למה נראה לך המצב יהיה שונה גם בעוד חצי שנה???? תשאירי אותם בבית כל הזמן הזה???חד משמעית לא אשלח!
כולם כאן השתגעו, קיצוניות כזו...
אפשר לדעת מה ההבדל בין השבוע לשבוע שעבר? ובין שבוע הבא לשניים שלפניו?
אם היו אומרים לי שחום מבריח קורונה וחם מספיק ניחא, אך במצב הזה ממש לא אשלח, בפרט שלאחרונה היו כמה ילדים שמצבם קשה בעקבות הקורונה!
יופי.
ועכשיו שמישהו יעשה קישור לאשכול של כל המתלוננים על המורים......
אנחנו גם מפחדים לחזור וללמד!! ולעבור בכיתות!! ולהיחשף!! ולנסוע באוטובוסים לעבודה מחוץ לעיר!!
גם אני ועוד נשים רבות חוששות מהחזרה לעבודה, מהנסיעה באוטבוסים ועוד. וחזרנו כמו בובות כי אנחנו לא מורות ואם אנחנו לא עובדות= אין משכורת.ומה דינו של מי שגר באזור האדום ומלמד מחוצה לו??
חשבתי שרק אני ככה...
מי שמשגיח על הילדים של הנשים האחרות ששבו לעבוד.כן, מה באמת?
מה ישגיח על הילדים למשל?
אם היו אומרים לי שחום מבריח קורונה וחם מספיק ניחא, אך במצב הזה ממש לא אשלח, בפרט שלאחרונה היו כמה ילדים שמצבם קשה בעקבות הקורונה!
לא נראה לי שמס' הילדים שנפגעו מקורנה נמוך ממס' הילדים שנפגעו משפעת.ג
גם לא ברור שלא
ויש כבר ילדה אחת במצב קשה
ובארה"ב החרדית הייתה נפטרת בת 5 בלבד
לצערי אני גם כבר במצב הזה...גם אני ועוד נשים רבות חוששות מהחזרה לעבודה, מהנסיעה באוטבוסים ועוד. וחזרנו כמו בובות כי אנחנו לא מורות ואם אנחנו לא עובדות= אין משכורת.
הילדים הם לא הבעיהלא נראה לי שמס' הילדים שנפגעו מקורנה נמוך ממס' הילדים שנפגעו משפעת.
לא שלחתם את הילדים שלכם בחורף למוסדות הלימוד מחשש שידבקו בשפעת מילדים אחרים?
ומאשרים לך לא להגיע?לצערי אני גם כבר במצב הזה...
מצאו תירוץ מסוים ויצאנו מהכותרת של ''הסתדרות המורים'' כרגע לגבי אפריל אנחנו בחל''ת עד שמרד הבריאות יאשר חזרה אבל אין לי מושג אם אני אחזור.
מלבד האוטובוסים יש גם את הילדים שעלולים להיות ח''ו נשאים ללא תסמינים יש את ההורים את שאר הצוות וכ' וכ'.
מה פירוש מאשרים??ומאשרים לך לא להגיע?
כי לי לדוג' אין תאופציה כ"כ. צריך להגיש דוחות ...
לתשומת הלב-הילדים הם לא הבעיה
הקורונה שהם מפיצים היא הבעיה
מה פירוש?מה פירוש מאשרים??
לא מגיעה צריכה לחפש מ''מ ואין משכורת...
בגלל זה אני באמת תופסת את הראש לא בא לי לקחת סיכון אבל גם לא לצבור...
מי שמשגיח על הילדים של הנשים האחרות ששבו לעבוד.
להזכירכן, המורות הן בין האחרונות שחוזרות לעבוד.
תלוי עד כמה ''זקוקים'' דווקא לך בעבודה...מה פירוש?
לא הגעת-סללת לעצמך את הדרך החוצה...
זה לפחות מהבית. בשונה מאחרות שהיו צריכות להשאיר את הילדים ולצאת מהבית.המורות עובדות כל יום בטלפונים ובקשר עם הילדים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: