מעון זה מקום לא סטרילי.למיטב זכרוני, אפריל זה החודש האחרון שבו אפשר להודיע על ביטול. כלומר, במהלך מרץ צריך להודיע שמאפריל והלאה לא שולחים.
ולכן האם בעקבות המצב נראה לכם שתהיה גמישות?
מעון זה מקום לא סטרילי.למיטב זכרוני, אפריל זה החודש האחרון שבו אפשר להודיע על ביטול. כלומר, במהלך מרץ צריך להודיע שמאפריל והלאה לא שולחים.
אם כבר להיפך.ובעקבות המצב? נראה לכם שתהיה גמישות?
אולי עדיף שכך, כך ממילא הקבוצות בבית ספר לא יעלו על 15, והכל יתחיל בהדרגה.ממש ממש ממש לא רק את!
ועדיין לא יודעת אם אכן אשלח.
למטפלת פרטית במקום למעוןכל מי שכתב שלא ישלח, מה תעשו עם הילדים??
אני ביום ראשון כנראה חוזרת לעבודה (אחרי עבודה מהבית כל התקופה) ממש מפחדת לשלוח אותם אבל מה יש לעשות??
יש לי גם ילדים בגנים....למטפלת פרטית במקום למעון
שאלה קשה באמת.כל מי שכתב שלא ישלח, מה תעשו עם הילדים??
אני ביום ראשון כנראה חוזרת לעבודה (אחרי עבודה מהבית כל התקופה) ממש מפחדת לשלוח אותם אבל מה יש לעשות??
גם לא ברור שלאברור ששולחים
זה היום עשה ה' נגילה ונשמחה בו
בכלל לא ברור שילדים מעבירים את הנגיף
במשרד הבריאות ממתינים לתוצאות מחקר בנוגע להידבקות ילדים
הם לא השתגעו, הם פועלים לפי הנתונים מחוץ ל'אזורים האדומים'.חד משמעית לא אשלח!
כולם כאן השתגעו, קיצוניות כזו...
אפשר לדעת מה ההבדל בין השבוע לשבוע שעבר? ובין שבוע הבא לשניים שלפניו?
אם היו אומרים לי שחום מבריח קורונה וחם מספיק ניחא, אך במצב הזה ממש לא אשלח, בפרט שלאחרונה היו כמה ילדים שמצבם קשה בעקבות הקורונה!
חשבתי שרק אני ככה...יופי.
ועכשיו שמישהו יעשה קישור לאשכול של כל המתלוננים על המורים......
אנחנו גם מפחדים לחזור וללמד!! ולעבור בכיתות!! ולהיחשף!! ולנסוע באוטובוסים לעבודה מחוץ לעיר!!
ומה דינו של מי שגר באזור האדום ומלמד מחוצה לו
הבעלים, הרי אין כוללמה ישגיח על הילדים למשל?
הבעלים, הרי אין כולל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: