ומה עם ילדים בקבוצת סיכון????אותי מטריד מה יעשו הורים בקבוצת סיכון. ברור שכרגע לא ישלחו, אבל עד מתי? ומה עם הקורונה תשאר פה שנה (שלא לומר יותר), הילדים שלהם יפסידו שנה של לימודים?
נכון, כנ"ל.ומה עם ילדים בקבוצת סיכון????
זה סופי! כבר היה דיוןזה עדיין לא סופי, צריך דיון בממשלה.
ממש! לא אצל בתיהמורות עובדות כל יום בטלפונים ובקשר עם הילדים
צודקת לגמרי! קבוצות סיכון אחראים לשמור לעצמם.ציטטת אותי ולכן הגבתי.
אני יהיה חצופה אם אני יאמר שזה אחריות שלהם??!!
קבוצת סיכון יורד להתפלל במניין??
יש לך רשימה מה נקרא קבוצות סיכון בילדים?לא. ילדים שנמצאים בקבוצת סיכון או שבני משפחתם הגרעינית בקבוצת סיכון - לא יחזרו ללימודים וימשיכו בלמידה מרחוק במתכונת מצומצמת.
גם אני ועוד נשים רבות חוששות מהחזרה לעבודה, מהנסיעה באוטבוסים ועוד. וחזרנו כמו בובות כי אנחנו לא מורות ואם אנחנו לא עובדות= אין משכורת.
כמו אצל מבוגרים, מחלות נשימה שונות, סכרת וכו'.יש לך רשימה מה נקרא קבוצות סיכון בילדים?
כמו אצל מבוגרים, מחלות נשימה שונות, סכרת וכו'.
דיבורים לחוד ומעשים לחוד, אני רוצה לראות את המציאותאם כולם לא שולחים אז אני יכולה לשלוח
כי יהיה בן יחיד....
גילוי נאות - התינוק שלי בן 9
משהו אחד מאוד מענין אותי לשמוע מכולם
מה יעזור לשמור את הילדים בבית עוד חצי שנה / שנה / שנתיים ורק אז לשחרר לאוויר העולם?
הקורונה לא מתכוונת לעזוב אותנו בקרוב, ותמיד כשישחררו לוקחים סיכון בהדבקה
ולכאורה גם כולם ידבקו בזה פחות או יותר במשך הזמן, רק מנסים להשאיר את ההידבקות בכמות נשלטת שלא יגיעו לחוסר במכונות הנשמה וכו'
אפשר לחשוב שהעובדים שאינם מורים לא נוסעים באוטובוס ולא נחשפים לאף אדם.אנחנו גם מפחדים לחזור וללמד!! ולעבור בכיתות!! ולהיחשף!! ולנסוע באוטובוסים לעבודה מחוץ לעיר!!
מה יעזור לשמור את הילדים בבית עוד חצי שנה / שנה / שנתיים ורק אז לשחרר לאוויר העולם?
הקורונה לא מתכוונת לעזוב אותנו בקרוב, ותמיד כשישחררו לוקחים סיכון בהדבקה
ולכאורה גם כולם ידבקו בזה פחות או יותר במשך הזמן, רק מנסים להשאיר את ההידבקות בכמות נשלטת שלא יגיעו לחוסר במכונות הנשמה וכו'
בבריטניה יש חיסונים????להתייחד בפסימיות זה טוב כשזה במידה, אבל כשזה נחלת וחרדת הכלל ראוי להתייחד באופטימיות, לפסימיות במיוחד אפשרי גם אופטימיות זהירה בלבד.
לגופו של עניין : על כל בעיה כאן יש הרבה תשובות, החל מ"עזרת ה'", עובר דרך ההסטוריה נגיפים נעלמו כלא היו - ראי ערך סארס, כלה בחיסונים שיש כבר כעת בבריטניה וכ30 ניסויים בעולם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: