התייעצות רק אני מפחדת לשלוח את הילדים ביום א?

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אותי מטריד מה יעשו הורים בקבוצת סיכון. ברור שכרגע לא ישלחו, אבל עד מתי? ומה עם הקורונה תשאר פה שנה (שלא לומר יותר), הילדים שלהם יפסידו שנה של לימודים?
ומה עם ילדים בקבוצת סיכון????

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
האם כל הילדים יוכלו לחזור ללימודים?

לא. ילדים שנמצאים בקבוצת סיכון או שבני משפחתם הגרעינית בקבוצת סיכון - לא יחזרו ללימודים וימשיכו בלמידה מרחוק במתכונת מצומצמת.

(The Marker)

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לא. ילדים שנמצאים בקבוצת סיכון או שבני משפחתם הגרעינית בקבוצת סיכון - לא יחזרו ללימודים וימשיכו בלמידה מרחוק במתכונת מצומצמת.
יש לך רשימה מה נקרא קבוצות סיכון בילדים?

תמר יונה

משתמש מקצוען
גם אני ועוד נשים רבות חוששות מהחזרה לעבודה, מהנסיעה באוטבוסים ועוד. וחזרנו כמו בובות כי אנחנו לא מורות ואם אנחנו לא עובדות= אין משכורת.

צודקת, אבל תני לי לנחש שאת לא באה במגע עם 15 ילדים לפחות, ומשתמשת בשירותים שמיועדים ל30 אנשי צוות (שרותים אחד) ולא עוברת מכיתה לכיתה, וצריכה לשהות במקום שההגיינה תלויה בילדים!.
זהו. זה מה שהתכוונתי.

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
כמו אצל מבוגרים, מחלות נשימה שונות, סכרת וכו'.

ממליצה למי שסובל ממשהו שלא מופיע ברשימה- להתייעץ בכל אופן עם רופא אחראי ומבין.

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אם כולם לא שולחים אז אני יכולה לשלוח ;)
כי יהיה בן יחיד....
גילוי נאות - התינוק שלי בן 9

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
משהו אחד מאוד מענין אותי לשמוע מכולם
מה יעזור לשמור את הילדים בבית עוד חצי שנה / שנה / שנתיים ורק אז לשחרר לאוויר העולם?

הקורונה לא מתכוונת לעזוב אותנו בקרוב, ותמיד כשישחררו לוקחים סיכון בהדבקה
ולכאורה גם כולם ידבקו בזה פחות או יותר במשך הזמן, רק מנסים להשאיר את ההידבקות בכמות נשלטת שלא יגיעו לחוסר במכונות הנשמה וכו'

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
אם כולם לא שולחים אז אני יכולה לשלוח ;)
כי יהיה בן יחיד....
גילוי נאות - התינוק שלי בן 9
דיבורים לחוד ומעשים לחוד, אני רוצה לראות את המציאות
יש איזו שיטה כזו להתיפייף בפרוג

מירי בוימל

משתמש פעיל
משהו אחד מאוד מענין אותי לשמוע מכולם
מה יעזור לשמור את הילדים בבית עוד חצי שנה / שנה / שנתיים ורק אז לשחרר לאוויר העולם?

ולכאורה גם כולם ידבקו בזה פחות או יותר במשך הזמן, רק מנסים להשאיר את ההידבקות בכמות נשלטת שלא יגיעו לחוסר במכונות הנשמה וכו'

גם אני חושבת כך.

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אנחנו גם מפחדים לחזור וללמד!! ולעבור בכיתות!! ולהיחשף!! ולנסוע באוטובוסים לעבודה מחוץ לעיר!!
אפשר לחשוב שהעובדים שאינם מורים לא נוסעים באוטובוס ולא נחשפים לאף אדם.
גם קופאית בסופר נחשפת להרבה מאד אנשים ביום.
גם עובדי משרד נחשפים ללקוחות- אם כי פחות.

עריכה ת

משתמש פעיל

להתייחד בפסימיות זה טוב כשזה במידה, אבל כשזה נחלת וחרדת הכלל ראוי להתייחד באופטימיות, לפסימיות במיוחד אפשרי גם אופטימיות זהירה בלבד;).

לגופו של עניין : על כל בעיה כאן יש הרבה תשובות, החל מ"עזרת ה'", עובר דרך ההסטוריה נגיפים נעלמו כלא היו - ראי ערך סארס, כלה בחיסונים שיש כבר כעת בבריטניה וכ30 ניסויים בעולם.

• תודה
Reactions: S.D

srp

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
UX UI
D I G I T A L
להתייחד בפסימיות זה טוב כשזה במידה, אבל כשזה נחלת וחרדת הכלל ראוי להתייחד באופטימיות, לפסימיות במיוחד אפשרי גם אופטימיות זהירה בלבד;).

לגופו של עניין : על כל בעיה כאן יש הרבה תשובות, החל מ"עזרת ה'", עובר דרך ההסטוריה נגיפים נעלמו כלא היו - ראי ערך סארס, כלה בחיסונים שיש כבר כעת בבריטניה וכ30 ניסויים בעולם.
בבריטניה יש חיסונים????

ואגב אני יודעת לקרוא גם פונט שחור בגודל קלאסי, ב"ה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה