גם נכון, זה עדיין לא אומר כלום על הרמה, אלא על התנאים.מרוב שהיא גבוהה היולדות נדרשות לחזור לביתן בתום 3 שעות מן הלידה?
(רק מקרים מיוחדים נשארים).
גם נכון, זה עדיין לא אומר כלום על הרמה, אלא על התנאים.מרוב שהיא גבוהה היולדות נדרשות לחזור לביתן בתום 3 שעות מן הלידה?
(רק מקרים מיוחדים נשארים).
גם אם הרמה גבוהה, מערכת הבריאות אינה ציבורית ובנויה על ביטוחים פרטיים כך שמי שאין לו ביטוח מספיק טוב הוא פשוט אומלל.לא מכירה באופן אישי זה מה ששמעתי ובהחלט יכול להיות שאני טועה!
ישראל מאד מפותחת זה נכון, ויש כאלה שיגידו לך שבארה"ב הרמה גבוהה יותר.
אוקיי, אם את לא מכירה אז זה מובןלא מכירה באופן אישי זה מה ששמעתי ובהחלט יכול להיות שאני טועה!
ישראל מאד מפותחת זה נכון, ויש כאלה שיגידו לך שבארה"ב הרמה גבוהה יותר.
ולמי שיש כסף הוא מקבל טיפול יותר טוב מבארץ, שוב לא מהכרות אישית ב"ה אלא מחברה עם רקע אמריקאיהרמה בארצות הברית לא גבוהה ובעיקר מערכת הבריאות אינה ציבורית ובנויה על ביטוחים פרטיים כך שמי שאין לו ביטוח מספיק טוב הוא פשוט אומלל.
בטח שזה אומר, איפה אחריות על יולדת וילוד?גם נכון, זה עדיין לא אומר כלום על הרמה, אלא על התנאים.
חלק מהרמה זה התנאים ובעיני זה פשע להחזיר יולדת אחרי 3 שעות לביתה.גם נכון, זה עדיין לא אומר כלום על הרמה, אלא על התנאים.
הם משלמים על הבריאות הרבה יותר מהסטנדרטים שאנחנו מכירים, אבל לפחות כשמשלמים אפשר לקבל רמה מעולהגם אם הרמה גבוהה, מערכת הבריאות אינה ציבורית ובנויה על ביטוחים פרטיים כך שמי שאין לו ביטוח מספיק טוב הוא פשוט אומלל.
ובעיני מערכת בריאות שוויונית או כזו שמשתדלת להיות שוויונית עדיפה על ביטוח שלא בטוח שיהיה בהישג ידי.ולמי שיש כסף הוא מקבל טיפול יותר טוב מבארץ, שוב לא מהכרות אישית ב"ה אלא מחברה עם רקע אמריקאי
כן רק שטיפול שיניים שם למשל זה הון מטורף.הם משלמים על הבריאות הרבה יותר מהסטנדרטים שאנחנו מכירים, אבל לפחות כשמשלמים אפשר לקבל רמה מעולה
לא מתווכת, לדעתי יולדת צריכה השגחה 3 ימים לפחות! וזה אני אומרת לצערי מניסיון, זה מה שאמרה לי מיילדת שעבדה באנגליה.בטח שזה אומר, איפה אחריות על יולדת וילוד?
כל הויכוח הזה לא רלוונטי ליכולת או אי היכולת של בריטניה למצוא חיסון.ובעיני מערכת בריאות שוויונית או כזו שמשתדלת להיות שוויונית עדיפה על ביטוח שלא בטוח שיהיה בהישג ידי.
והשוויון כנראה משפיע גם על שיעור התמותה.
ארה"ב באמת מערכת בריאות מפותחת, יש מקום להשוואה בינה לבין ישראל
רק שהיא פרטית לגמרי
מסכימה לגמרי וכן מערכת חינוך, שמעתי שעולה שם אלפי שקלים! שמחה שאני גרה בארץ הקודש!כן רק שטיפול שיניים שם למשל זה הון מטורף.
בעיני מערכת בריאות אמורה להיות שוויונית בבסיסה. נקודה.
זכות אזרחית מכח החוק.
נכון.כל הויכוח הזה לא רלוונטי ליכולת או אי היכולת של בריטניה למצוא חיסון.
?נכון.
מי אמר שהוא חייב להיות?
ניסיתי להחזיר את האשכול למטרתו המקורית.נכון.
מי אמר שהוא חייב להיות?
שהיא החזרת הילדים ללימודים ולא פיתוח חיסון בבריטניה.ניסיתי להחזיר את האשכול למטרתו המקורית.
נכון, אבל זה לא סותר את זה שאחרי שהם משלמים הם מקבלים עבודה מקצועיתכן רק שטיפול שיניים שם למשל זה הון מטורף.
בעיני מערכת בריאות אמורה להיות שוויונית בבסיסה.
זכות אזרחית מכח החוק.
יש לי חברה שהבת שלה עברה ניתוחים בלונדון, כי שם היו הרופאים הכי טובים, היא גם הייתה בבוסטון, היא אמרה שב"ה הניתוח בוצע היטב.נכון, אבל זה לא סותר את זה שאחרי שהם משלמים הם מקבלים עבודה מקצועית
לעומת בריטניה ששום תשלום לא יעזור, הרפואה לא מקצועית בעליל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: