ראש הממשלה שם דיווח על ייצור של מליונים.בבריטניה יש חיסונים????
ראש הממשלה שם דיווח על ייצור של מליונים.בבריטניה יש חיסונים????
יעזור שלכל הילדים יהיו הורים.משהו אחד מאוד מענין אותי לשמוע מכולם
מה יעזור לשמור את הילדים בבית עוד חצי שנה / שנה / שנתיים ורק אז לשחרר לאוויר העולם?
הקורונה לא מתכוונת לעזוב אותנו בקרוב, ותמיד כשישחררו לוקחים סיכון בהדבקה
ולכאורה גם כולם ידבקו בזה פחות או יותר במשך הזמן, רק מנסים להשאיר את ההידבקות בכמות נשלטת שלא יגיעו לחוסר במכונות הנשמה וכו'
לא נותנת אמון, הם מדינה שמפגרת מאוד בכל נושא הבריאות, מוזר לי לשמוע.ראש הממשלה שם דיווח על ייצור של מליונים.
ובעוד שנתיים הם לא צריכים הורים?יעזור שלכל הילדים יהיו הורים.
ממש ככהיעזור שלכל הילדים יהיו הורים.
בריטניה מדינה מפותחת מבחינת בריאות לפחות כישראל, מבנה מערכת הבריאות הציבורית שם דומה מאד לישראל, ויש שם פי כמה מיטות פנויות. רק מה שם לקחו סיכונים ונפלו בקורונה וזה רק נס שאנחנו לא נפלנו בזה.לא נותנת אמון, הם מדינה שמפגרת מאוד בכל נושא הבריאות, מוזר לי לשמוע.
ט
מכירים שם?בריטניה מדינה מפותחת מבחינת בריאות לפחות כישראל, מבנה מערכת הבריאות הציבורית שם דומה מאד לישראל, ויש שם פי כמה מיטות פנויות. רק מה שם לקחו סיכונים ונפלו בקורונה וזה רק נס שאנחנו לא נפלנו בזה.
אכןמכירים שם?
טוב
בבריטניה יש רק מערכת רפואה ציבורית (בשונה לגמרי מישראל)בריטניה מדינה מפותחת מבחינת בריאות לפחות כישראל, מבנה מערכת הבריאות הציבורית שם דומה מאד לישראל, ויש שם פי כמה מיטות פנויות. רק מה שם לקחו סיכונים ונפלו בקורונה וזה רק נס שאנחנו לא נפלנו בזה.
אפשר גם להידבק לא מילדים, תשובתך נכונה אך לא במקומה.יעזור שלכל הילדים יהיו הורים.
הכוונה היתה לומר:אפשר גם להידבק לא מילדים, תשובתך נכונה אם לא במקומה.
אין מדידה מדויקת.זה לפחות מהבית. בשונה מאחרות שהיו צריכות להשאיר את הילדים ולצאת מהבית.
וברור שלא קל לעבוד מהבית עם ילדים אבל עוד יותר לא קל לצאת ולהשאיר אותם לבד.
בשביל זה יש רבנים! שכל אחד ישאל את רבו.הכוונה היתה לומר:
יש סיכון מהותי ואמיתי בשליחת הילדים למוסדות, מה גם שאין היסטוריה בנושא.
אנחנו לא נסחפים באוירה של לשלוח או לא לשלוח
זה ענין הלכתי, דיני נפשות מהחמורים.
רק לתקן בטח התכוונת ש לא רק בשביל זה יש רבנים.בשביל זה יש רבנים! שכל אחד ישאל את רבו.
בריטניה מפותחת מבחינה רפואית, הם אפילו דורשים מאחיות ישראליות לעבור אצלם מבחנים נוספים לפני קבלתם לעבודה, אמרה לי מילדת שהרמה שם גבוהה.טוב
כנראה אנחנו מכירים מדינות שונות
עוד לא שמעתי ממישהו אחד שמכיר אותם שהם מדינה מפותחת ברפואה
לתקן? זה ברור! התכוונתי ספציפית בנושא הזה שהם מחליטים עבורנו, כי זה בדיני נפשות ואין לי תעודת מו"צרק לתקן בטח התכוונת ש לא רק בשביל זה יש רבנים.
מרוב שהיא גבוהה היולדות נדרשות לחזור לביתן בתום 3 שעות מן הלידה?אמרה לי מילדת שהרמה שם גבוהה.
אם את לא מכירה באופן אישיבריטניה מפותחת מבחינה רפואית, הם אפילו דורשים מאחיות ישראליות לעבור אצלם מבחנים נוספים לפני קבלתם לעבודה, אמרה לי מילדת שהרמה שם גבוהה.
לתקן? זה ברור! התכוונתי ספציפית בנושא הזה שהם מחליטים עבורנו, כי זה בדיני נפשות ואין לי תעודת מו"צ
לא מכירה באופן אישי זה מה ששמעתי ובהחלט יכול להיות שאני טועה!אם את לא מכירה באופן אישי
אז לא מתפלאת מהתגובה שלך
אם כן, אני מתפלאת מאוד
אגב, מערכת הבריאות בישראל נקראת מהמפותחות בעולם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: