לזה התכוונתירק שיניתי את השם, הניק קיים כבר מ2012
לזה התכוונתירק שיניתי את השם, הניק קיים כבר מ2012
תלוי איזה אתרים.מעניין אותי לדעת באיזו רמת נקיות פתוחים שם אתרי התמונות למיניהם
הכוונה היא למיטב הבנתי, שאם תשלחו כעת תמונה היא תהיה הראשונה להיבדק ...אצלי מופיע עכשיו "כעת אין תמונות שנבדקות"
אתם רציניים????
מה אני אמורה לעשות?
סביר להניח שההבדלים הם במצב רוח של האוקראינים. לא כך? (איך אתם יודעים מה מסתתר מתחת לתמונה חסומה?).מאז שנכנסתי ועד עכשיו- במשך כחודש-
ראיתי הבדל ברמת הסינון.
אולי כרגע, אבל הרושם שנטפרי עשו הוא שלכל דבר יבוא הפתרון, והפתרון הטוב ביותר ביחס לסנננים האחרים. סבלנות היא המפתח.לגרפיקאיות שמשתמשות הרבה בתמונות- זה לא מתאים
כי התמונה היתה פתוחה עד אתמול, וכי אני מכירה את זו שהעלתה את התמונה והיא לא החליפה אותו...סביר להניח שההבדלים הם במצב רוח של האוקראינים. לא כך? (איך אתם יודעים מה מסתתר מתחת לתמונה חסומה?).
כשיהיה אפשר לפתוח בבת אחת 10 עמודי תמונות בשאטרסטוק, תודיעי לי.אולי כרגע, אבל הרושם שנטפרי עשו הוא שלכל דבר יבוא הפתרון, והפתרון הטוב ביותר ביחס לסנננים האחרים. סבלנות היא המפתח.
אין דבר כזה. אם התמונה נבדקה בעבר וכעת חסומה אז מישהו דיווח עליה. תמונות לא נבדקות פעמיים.כי התמונה היתה פתוחה עד אתמול, וכי אני מכירה את זו שהעלתה את התמונה והיא לא החליפה אותו...
צריך למצוא את העובדים האלו. בעבר בקשו בפורום של נטפרי עזרה בנושא.אגב, הטענה לפיה בגלל המשתמשים המרובים הגיוני שהסינון יהיה איטי יותר- איננה נכונה.
אם כן ההיפך- ככל שיש יותר משתמשים המהירות אמורה לעלות
יש יותר כסף לשלם לאוקראיניות...
ראי כאן-אין דבר כזה. אם התמונה נבדקה בעבר וכעת חסומה אז מישהו דיווח עליה. תמונות לא נבדקות פעמיים.
כל הרשימה הזו זה תמונות פרופיל, שכתבתי לפני כן שאני לא מדבר על זה. זה משהו טכני שלא קשור כל כך לבדיקהראי כאן-
גם אני הקטן מחפש מידי פעם תמונות וקטוריות לשילוב באתרים. לא זכיתי עדיין לראות את הכיתוב 'חריגה לא נשלח'. מעולם.ד"א, לא זכיתי להבין למה רק גרפיקאים 'גדולים' צריכים לפתוח עשרות דפים של תמונות ....
אני הקטן לא מוצא בדרך כלל את התמונה הרצויה מבחינת הצבעים הוויזואליות והפרספקטיבה בעמוד הראשון של החיפוש, לוקח זמן עד שמגיעים לתמונה הרצויה, לא?!
אז אולי כדאי באמת לתקן את ההודעה בענין.סליחה מכולם.
צודקים לגמרי.
מבירור עם בעלי עלה שזה היה בזק עם ההצעה ה'מפתה'
אז אוסליחה מכולם.
צודקים לגמרי.
מבירור עם בעלי עלה שזה היה בזק עם ההצעה ה'מפתה'
אני יסביר למה אני חושב שזה רעיון בעייתי.
לדעתי זה התנהגות מסחרית. לגבות יותר. ולתת שירות דפוק ברגיל. ורק אם תשלם תקבל שירות טוב.
המטרה שלי זה לתת שירות טוב לכולם. אני בסה"כ בן אדם, ואני חושש שאם אני יתחיל עם זה אז אני לא יגמור.
אני חושש שזה לא יספק את המטרה. כי צרכני התמונות הגדולים בנטפרי הם יחסית מעט.
ומצד שני הם תופסים אחוזים גדולים מכלל הבדיקה בנטפרי.
אבל מה שנכון הוא שההכרח לאנשים מסויימים שפרנסתם תלויה בבדיקה הזאת. שהבדיקה תהיה מהירה. ו 150 שקל זה סכום שבאמת יגרום לזה להיות קבוצה מצומצמת מה שיבטיח כנראה בדיקה מהירה.
אני יבדוק את זה.
אבל בכל מקרה בשונה ממה שציטטו אותי בפתיחת האשכול (למרות שזה ציטוט נכון. אבל אני ישמח עם המצוטט יביא את השיחה בשלמותה. כדי שיבינו על מה נאמר הציטוט הזה.). אנחנו תמיד נפעל שהבדיקת תמונות תהיה יותר מהירה. ושהשירות יהיה עוד יותר טוב.
וצריך פה הרבה סיעתא דשמיא.
לא בדיוק כי בדף מקביל היה כ' מספר דקותהכוונה היא למיטב הבנתי, שאם תשלחו כעת תמונה היא תהיה הראשונה להיבדק ...
אני יסביר למה אני חושב שזה רעיון בעייתי.
לדעתי זה התנהגות מסחרית. לגבות יותר. ולתת שירות דפוק ברגיל. ורק אם תשלם תקבל שירות טוב.
אני חושש שזה לא יספק את המטרה. כי צרכני התמונות הגדולים בנטפרי הם יחסית מעט.
ומצד שני הם תופסים אחוזים גדולים מכלל הבדיקה בנטפרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: