רק אני חורגת???

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני כגרפיקאי אמנם לא מוריד 750 תמונות בחודש (אבל כן מוריד 100 תמונות) לא אכנס איתך עכשיו למנויים שמורידים כמות כזו, כי אני לא מכיר ביומיום מישהו כזה (אלא במערכת עיתון שגם כך לא מנויים על נטפרי ברוב המקרים אלא עם חסימה פנימית).

גם אני לא מורידה 750 תמונות כל חודש, אלא יש לי כל שנה בתחילת שנה"ל פרוייקט שאני צריכה בשבילו מלא תמונות אז כשעושים מנוי חד פעמי לחודש אחד יש לך אפשרות להוריד 750 תמונות.

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה שקרה פה בהפתעה קבוצה של עובדים פשוט לא התאים להם לעבוד אחרי החופש של החג. ולכן נהיה עומס מיוחד.

אתה יודע מה? אם אתם כ"כ שקופים ואמיתיים, למה רק עכשיו אתה נותן הסבר לכל הלחץ שנוצר? לא היה פשוט יותר לומר זאת בתחילת האשכול משהו כמו " מנויים יקרים עקב עזיבת כמה עובדים מהצוות תרגישו בתקופה הקרובה האטה בסינון" אופס... זה כבר נשמע אחרת, מכל האשכול הזה זה היה נשמע שאני מדמיינת מציאות שלא קיימת, אצל כולם הכל בסדר ורק אני הקוטרית...
תאמין לי שאם ההסבר הזה היה מגיע קודם לא היינו מגיעים עם האשכול הזה לעמוד 5

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי

WebSite

משתמש צעיר
D I G I T A L
השירות המיוחד לא יעזור אם מחר חלק מהעובדים של השירות המיוחד יתפטרו.
ואז גם בשירות המיוחד יהיה עומס.
מה שקרה פה בהפתעה קבוצה של עובדים פשוט לא התאים להם לעבוד אחרי החופש של החג. ולכן נהיה עומס מיוחד.
ההבדל בשונה מפעם שכרגע יש מערכת אוטומטית שדואגת שלא יצטברו תמונות. והיא מגבילה לפי העומס לכן רואים יותר חריגה לא נשלח.
הם טוענים שכואב להם העינים לבדוק תמונות. ואני לא יודע מה הסיבה הנכונה.
אולי קיבלו עבודה יותר משתלמת. אולי החליטו לחזור בתשובה ולהפסיק לראות מראות אסורות.
בכל מקרה. זה משמיים. ובעז"ה. הכל לטובה ונמצא משהו יותר טוב ויותר אמין.

לכן הדרך היחידה לדאוג שלמי שחשוב הבדיקה המהירה זה להסתמך על הרזרבה. שנשארה.
ולתת להם עדיפות של בדיקה כאילו הם בנים יחידים והשאר יהנו מהפירורים.
אני לא אוהב את זה. אבל נראה לי זה הכרחי.

מט הצדיק,
ישר הבנתי שכנראה חלק מהעובדות ברחו, ולכן נכנסתי להודעה שלך על חיפוש עובדות כאן , וראיתי שכתוב שכבר מצאתם, לכן לימדתי זכות שזה הרבה תמונות מהחג.
נראה לי כדאי שתפרסמו שוב חיפוש עובדות וה' יהיה בעזרתכם, לגויים האלו נגמרה "הזכות" לעבוד בהצלת יהודים מפריצות...
בנתים יש עוד גויים בעולם..

עימודעילית

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
עימוד יקר, אם כבוד האדם חשוב לך היית שולח את זה באישי.
השתדלתי מאד מאד לכתוב נוסח עדין, ואפילו הוספתי ;) בסוף. אבל בכל אופן - סליחה.
לגופו של ענין - בכוונה כתבתי את ההערה כאן ולא באישי, כדי להזכיר לכולנו לעדן קצת את הנוסח באופן שיהיה נעים וטוב לכולם.

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תגובתי על האשכול הייתה על שאלה ותגובה שהייתה לפני 14 יום. ולא כפי שהצגתם שענו לכם על התשובה אתמול.
אז המצב היה אחרת ועל זה הייתה תגובתי.
אני מבינה, רק מאז שפניתי אליכם עברו כמה שבועות והמצב לא השתנה אם לא החמיר ועל כך הבעתי את תיסכולי,אני לא יכולה להמשיך בפרוייקט , צריכה לנדוד למקום שיש בו מחשב לא מוגן וההסבר היחיד שניתן לי זה שנטפרי לא מתאים לגרפיקאים...

mat

משתמש מקצוען
@WebSite
יש לנו כבר כמה אופציות מהחיפוש שעשינו קודם.

רק הקושי העיקרי שלנו זה האנגלית. אנחנו צריכים אישה שתסביר לעובדים איזה תמונות לחסום.
קודם הייתה אחת מפרוג מתנדבת ותיקה בנטפרי שעזרה לנו ועכשיו היא לא יכולה והיא עסוקה.
זה לא רק אנגלית. צריך גם תקשורת טובה עם אנשים.
אנחנו עכשיו מחפשים מישהי שתעשה את העבודה (גם בתשלום). אם יש מישהי שטובה בזה. אשמח אם תיצור איתנו קשר. במייל שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

Rotem100

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אין כאן מילת הערכה ותודה אחת לנטפרי. שקודם כל תשמחו בכלל שיש חסימה כמו שהם נותנים.
הם לא חייבים לנו כלום --אלא להיפך. ואולי לכן הם כתבו שמי שלא מסתדר עם זה-שיעבור פשוט ונכון וכמובן חבל . לא לנטפרי למי שעובר.

הרעיון שהציעו כאן שלאתרי תמונות וחומרי גלם תהיה עדיפות ע"פ אתרי קניות--אולי באמת זו הצעה טובה, אפשר לפנות באופן מכובד ולהציע את ההצעות. אני כמובן מבינה את התסכול והחוסר אונים מול זה. אני גם באותה סירה אבל מסתדרת עם זה מצוין בינתיים. [אולי כי אני לא משקיעה המון בחיפושים] וכאן כמו בכל מקום שרק אפשר אני מודה לכל מי שקשור לנטפרי ומעריכה כל דקה של חסימה שלי. קרו אצלנו הרבה דברים טובים בזכותם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה