נכון.שמעתי שגם במנורה יש קרן פנסיה מנייתית שקבלה הכשר לאחרונה.
מישהו מכיר?
וכבר נכתב פה מספר פעמים.
המסלול הוא מסלול מדדי מניות חו"ל פאסיבי מס' מסלול 13350.
נכון.שמעתי שגם במנורה יש קרן פנסיה מנייתית שקבלה הכשר לאחרונה.
מישהו מכיר?
מה האופציות בבית השקעות עלויות הלוואות וכו?סליחה על השאלה, אבל למה את צריכה קופת גמל להשקעה ולא השקעה ישירה בבית השקעות?
אם את קרובה לפנסיה יש בכך תועלת, אבל אם לא את סתם משלמת דמי ניהול, ולא באמת מרויחה משהו.
אם את רוצה כשרות של גלאט הון צריך לפנות אליהם לשאול איזה ניר הם נותנים כשרות.
אם את רוצה להשקיע ישירות במניות יש את הקרנות של בלאקרוק שהן ממש זולות
המידע זמין מאוד, פשוט להרים טלפון, אפשר גם להיכנס לאתר הבורסה לראות עמלות ממוצעות לפי גודל תיקיםמה האופציות בבית השקעות עלויות הלוואות וכו?
אם תוכל לפרט קצת או להפנות למידע בענין
אודה לך מאוד אם אוכל לפנות אליך בפרטי לי פשוט אין תודה מראש.מזל טוב!!
לכל מי שחיכה לקרן פנסיה המנייתית הכשרה ובדמי ניהול זולים, הרגע הזה הגיע!!
וכן מסלולים כשרים גם בשאר סוגי הקרנות.
ברכות לכל העוסקים במלאכה.
עכשיו אפשר לפרסם שמדובר בחברת הלמן אלדובי, ובהכשר תשואה כהלכה.
לפרטים על המסלולים הכשרים ניתן לראות כאן-
https://www.hag.co.il/מוצרים-פיננסיים/מסלולים-כשרים
מחקה מדד MSCI WORLD ACבאינפניטי מספר מסלול 12540 קופת גמל להשקעה זהו מסלול עם חשיפה של 96 מניות חו"ל משהוא יודע אם זה מחקה מדד S&P 500 אן אולי מחקה מדד מוכר פשוט באתר שלהם לא מוזכר כלום
כמו"כ מיהוא הגוף ההלכתי תודה.
והאם לטווח בינוני זה עדיף על פני מחקה סנופי כי זה יותר מפוזר?מחקה מדד MSCI WORLD AC
בהכשר המהודר של "תשואה כהלכה"
אני לא יועצת, לא ממליצה, אין לי רישיון ייעוץ.והאם לטווח בינוני זה עדיף על פני מחקה סנופי כי זה יותר מפוזר?
או שההלכה של שאר החברות שהוא הרבה יותר סולידי?
נראה שהחברות בזו אחר זו נכנסות לתחום.חברת "מגדל"
אכן כן.נראה שהחברות בזו אחר זו נכנסות לתחום.
כשאת כותבת (כאן ובמקומות אחרים) שמדיניות ההשקעה מתאימה גם לכשרות גלאט הון, האם הכוונה רק לענין אפיק ההשקעה, או שזה לגמרי - כולל היתר עסקה של הבנקים שמופקד בהם החלק המזומן, וכן הלוואות לעמיתים או כל נושא אחר אם קיים?יש לציין שמדיניות ההשקעה בחברה הינה מהודרת ביותר, ומתאימה גם למדיניות ההשקעה של "גלאט הון".
שאלה נוספת האם מומלץ למשוך כספי פיצויים ולהפקיד בקופת גמל להשקעה (על רוב כספי הפיצויים אין מס כי מדובר ב 12 שנות עבודה).
לגבי זה, ניתן לבצע התחשבנות ולהעביר הכספים לחשבון חדש בקופת גמל אחרי התחשבנות.
המס על הרווחים 25%, ואין הגבלת סכום כמו בגמל להשקעה. הפיצויים בצורה זו נזילים למשיכה בכל עת.
אני לא הייתי עושה זאת למעט מקרים מאד חריגים.לגבי זה, ניתן לבצע התחשבנות ולהעביר הכספים לחשבון חדש בקופת גמל אחרי התחשבנות.
המס על הרווחים 25%, ואין הגבלת סכום כמו בגמל להשקעה. הפיצויים בצורה זו נזילים למשיכה בכל עת.
אני לא הייתי עושה זאת למעט מקרים מאד חריגים.
למה לא?אני לא הייתי עושה זאת למעט מקרים מאד חריגים.
חשבון חדש אחרי התחשבנות - הכסף נזיל למשיכה בכל עת , תוך תשלוום 25% מס על הרווחים.לא הבנתי, קופת גמל היא רק קצבה בפנסיה
ואני רוצה שהכסף יהיה נזיל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: