לא.זה נכון?
המסלולי הלכה הרגילים שלהם הם מנייתיים?לא.
יש 3 קרנות מנייתיות כשרות.
במיטב דש, בהפניקס, ובמנורה מבטחים.
לא.המסלולי הלכה הרגילים שלהם הם מנייתיים?
תודה רבה!לא.
במיטב והפניקס מדובר על מסלולים מחק מדד S&P 500.
ובמנורה מדובר על מסלול מדדי מניות חו"ל פאסיבי.
כל המסלולים האלו השמות שלהם הם לא "הלכה" אבל יש להם הכשר מהודר.
כאן.תודה רבה!
איפה אני יכולה לראות את ההכשר או לברר על זה?
למה לא בבית השקעות ב0.1%?0.4% במיטב דש בקופה S&P משתלם?
זה לא נכון, בפנסיה של היום למיטב ידיעתי לא מובטח כלום, אלא אם כן את מתכוונת למיועדות.וחלק גדול מובטח ע"י המדינה .
המקדם נקבע לפי אורך החיים הממוצע,וקרה והמבוטח חי יותר שנים מהחשבון האם תשלום הפנסיה ממשיך ?
ואם כן
פורסם עדכון חדש עדכני יותר מבית גלאט הוןכאן.
בבקשה.
בהשקעה בבית השקעות בחשבון פרטי, יש דמי ניהול על התעודות עצמן (בין 0.1 ל 0.2 תלוי מה בוחרים ) ועוד 15 שח חודשי , כשיש יותר צבירה גם הסכום החודשי יורד וגם הוא הופך אפסי יותר ביחס לכסף .0.1 בבית השקעות? אשמח לפירוט
נשמח מאוד אם תפנה אותנו למאמר מפורט המסביר את נושא בתי ההשקעות [וגם הכשרות שלהם[.בהשקעה בבית השקעות בחשבון פרטי, יש דמי ניהול על התעודות עצמן (בין 0.1 ל 0.2 תלוי מה בוחרים ) ועוד 15 שח חודשי , כשיש יותר צבירה גם הסכום החודשי יורד וגם הוא הופך אפסי יותר ביחס לכסף .
בית השקעות זה בסך הכל פלטפורמה שמשקיעים דרכה וקונים תעודות.נשמח מאוד אם תפנה אותנו למאמר מפורט המסביר את נושא בתי ההשקעות [וגם הכשרות שלהם[.
תודה!
תודה.בית השקעות זה בסך הכל פלטפורמה שמשקיעים דרכה וקונים תעודות.
בשביל לדעת אילו תעודות לקנות צריך להבין את העקרונות הבאים של מניות:
1. פיזור - לעקוב אחר מדדים
2. עקיבה פאסיבית בלי לנסות לתזמן
3. תנודתיות והחזקה של המניות לאורך זמן
4. עלויות ודמי ניהול , קודם כל לבחור בית השקעות זול ואחר כך תעודות זולות
תעודות טובות שעוקבות בצורה טובה יש בבלאקרוק, הן נסחרות בישראל בשקלים,
מתאימות לכללי ההלכה של הבד"ץ ותשואה , לא בטוחה שגלאט הון .
[יש מצב שאשב לכתוב משו יותר מפורט בהמשך , יש גם את המאמר של מקצועי בלבד על מניות באופן כללי]
מה חשוב לך לדעת?מה שחשוב באמת זה איך בפועל זה עובד,
נשמח מאוד אם תפנה אותנו למאמר מפורט המסביר את נושא בתי ההשקעות [וגם הכשרות שלהם[.
נראה לי שזה מה שאתם מחפשים:תודה.
מה שחשוב באמת זה איך בפועל זה עובד, על עקרונות ההשקעה כבר האריכה "מקצועי בלבד" במאמריה המחכימים.
וכמו"כ בפן ההלכתי.
אכןזה לא נכון, בפנסיה של היום למיטב ידיעתי לא מובטח כלום, אלא אם כן את מתכוונת למיועדות.
@מקצועי בלבד,
יש לי הצעה לדמי ניהול מאד זולים במגדל 1.7 מהפקדה ו0 מצבירה.
רק שאין לי שם מסלול הלכתי מנייתי.
כרגע אני במנורה עם מסלול של 0.07 צבירה 1.75 הפקדה
ושם יכולה לעבור למסלול המנייתי החדש.
אני בת פחות מ30 נראה לי שמסלול מנייתי מתאים לי, יש לי בקופה כ250 אלף
האם שווה לעבור למגדל בגלל דמי הניהול?
או לעבור למניות במנורה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: