לא ממליצה לסמוך על מנגנון האיחוד האוטומטי, מידי הרבה פעמים ראיתי שהוא לא עובד.מה שיש לך כרגע בקרן הפנסיה, יועבר אוטומטית ביחד עם העברת הכסף לקרן החדשה.
פשוט לבקש מהקופה שעוברים אליה לחתום גם על ניוד כספים . זה מהר יותר ובטוח יותר.
לא ממליצה לסמוך על מנגנון האיחוד האוטומטי, מידי הרבה פעמים ראיתי שהוא לא עובד.מה שיש לך כרגע בקרן הפנסיה, יועבר אוטומטית ביחד עם העברת הכסף לקרן החדשה.
לדעתי זו האופציה הטובה ביותר שיש לך כרגעאני ממש ממש מתלבטת...
אשמח לחוות דעת:
האם להעביר פנסיה וקרן השתלמות מאלטשולר (מסלול הלכה) לאלדובי (המסלולים החדשים)
שתיהן הועברו לאלטשולר בחודש 02.2020
פנסיה - האם להעביר למחקה מדד S&P?
מכילה סכום של כ- 100K.
טווח זמן של יותר מ- 30 שנה עד הפנסיה.
1. האם מספיק בטיחותי להשקיע את הפנסיה ( -ההכנסה היחידה עליה אני מסתמכת לתקופת הפנסיה)
במחקה מדד S&P - האם זה מספיק מפוזר?
2. מה לגבי שינויים זמניים בכיסוי הביטוחי - הרי העברתי לפני פחות משנה לאלטשולר?
קרן השתלמות- האם להעביר למניות חו"ל פסיבי?
מכילה סכום של 50K.
טווח זמן לפדיון: ככל הנראה 15 שנה (ייתכן פחות- רק אם באמת משיכה באותו זמן תהיה רווחית. אם לא- אסתדר בדרך אחרת).
האם זה טוב להעביר שוב, תוך פחות משנה, את שני הנ"ל לחברה אחרת?
אשמח לחוות דעתכם...
@מקצועי בלבד , @אהבת עולם ושאר המבינים...
פשוט מאד - תשלחי לו מייל ותבקשי חתימה על הטופס הזהאיך אני יודעת אם כבר יש לי חתימה כזו מהמעסיק אין לי שמץ של מושג בנושאים הללו,
זה תלוי כמה סיכון את רוצה וכמה סיכוי. יש לך טווח ארוך להשקעה.כמו"כ לגבי קרן פנסיה זה לא סיכון להשים הכל במניות, אין אפשרות לאזן עם קצת אג"ח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: