כן.@מקצועי בלבד גם לאזרח ארה"ב שווה להשקיע במסלול הזה?
לאזרח אמריקאי מבחינת מס, כל קרנות הפנסיה שוות.
כן.@מקצועי בלבד גם לאזרח ארה"ב שווה להשקיע במסלול הזה?
וגם להשקיע שם את הקרן השתלמות?כן.
לאזרח אמריקאי מבחינת מס, כל קרנות הפנסיה שוות.
גם בקרן השתלמות לאמריקאים, אין הבדל לגבי מס בין הקרנות והמסלולים השונים.וגם להשקיע שם את הקרן השתלמות?
זה החלטת ממשלה לא החלטת חברהבהלמן-אלדובי גיל היציאה לפנסיה גבוה יותר (67) מאלטשולר (64).
כל המשמעות של הדבר, זה שהכיסוי הביטוחי הוא עד לגיל 67.לא התבלבלתי, הנתון מופיע למסלול ברירת מחדל (SP 500) בטופס אישי.
בכל מקרה יש לזה השלכות על יציאה לפנסיה מוקדם יותר?
כל המידע כבר נמצא פהבלת"ק (חלקי)
@מקצועי בלבד בימים האחרונים התפרסם - ולכאורה זה מה שהתכוונת כל הזמן,
כל מסלולי מניות ובראשם מדד 500 שקיבלו הכשר בהלמן.
אשמח לשמוע סקירה של מה שנהיה למעשה עם זה ומה קיבלנו בפועל + המלצות על אף שאת לא ממליצה...
תודה!
אם את לא מפקידה לקרן פנסיה בתור עצמאית, אלא רק בתור שכירה, תמלאי שאת שכירה.אם אני גם שכירה וגם עצמאית מה אני ממלאה בטפס הדיגיטלי,
אין שום בעיה.כמו"כ לא יצא לי ברור העניין של רכיב הפיצויים תכלס' יש עם זה בעיה או לא?
ואם אני כן מפקידה גם כעצמאית?אם את לא מפקידה לקרן פנסיה בתור עצמאית, אלא רק בתור שכירה, תמלאי שאת שכירה.
איך אני יודעת אם כבר יש לי חתימה כזו מהמעסיק אין לי שמץ של מושג בנושאים הללו,ואם הוא לא מסכים לחתום ניתן, להתעקש עם הלמן שישימו גם את רכיב הפיצויים שם גם בלי חתימת מעסיק.
אז תמלאי את שניהם.ואם אני כן מפקידה גם כעצמאית?
לאף אחד אין חתימה מראש.איך אני יודעת אם כבר יש לי חתימה כזו מהמעסיק אין לי שמץ של מושג בנושאים הללו,
ואם אין לי חתימה זה אומר שאינני יכולה להצטרף דרך האתר אלא להתעקש עם הלמן שישימו גם את רכיב הפיצויים שם?
כשההשקעה היא לטווח ארוך ויודעים את כללי ההשקעה הנכונה אין בזה שום סיכון.כמו"כ לגבי קרן פנסיה זה לא סיכון להשים הכל במניות, אין אפשרות לאזן עם קצת אג"ח?
זה מעולה!!1. האם מספיק בטיחותי להשקיע את הפנסיה ( -ההכנסה היחידה עליה אני מסתמכת לתקופת הפנסיה)
במחקה מדד S&P - האם זה מספיק מפוזר?
לא יהיה שום שינוי.2. מה לגבי שינויים זמניים בכיסוי הביטוחי - הרי העברתי לפני פחות משנה לאלטשולר?
במקרה שלך אני לא רואה סיבה שלא.האם זה טוב להעביר שוב, תוך פחות משנה, את שני הנ"ל לחברה אחרת?
לא יהיה שום שינוי.
הוותק שצברת לכיסוי הביטוחי יעבור כמות שהוא ביחד עם הכסף, לחברה שתעברי אליה.
מה שיש לך כרגע בקרן הפנסיה, יועבר אוטומטית ביחד עם העברת הכסף לקרן החדשה.אין איזה תקופת הכשרה של כמה חודשים?
ואין תקופת זמן שצריך לצבור לפני שמקבלים כיסוי על מחלות קיימות?
אין תקופת אכשרה, מה שכן לא תכוסי על מחלות קיימות שאת יודעת עליהן מהתקופה האחרונה (5 שנים אאל"ט)אין איזה תקופת הכשרה של כמה חודשים?
ואין תקופת זמן שצריך לצבור לפני שמקבלים כיסוי על מחלות קיימות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: