תשואה כהלכה הרבה יותר מחמירים מבד"ץ בנושא של ריבית.בדץ, אחר כך תשואה כהלכה
הם לא מסתמכים על כל היתר עיסקא, וגם לא מאפשרים הלוואות לעמיתים. [בשונה מבד"ץ]
תשואה כהלכה הרבה יותר מחמירים מבד"ץ בנושא של ריבית.בדץ, אחר כך תשואה כהלכה
תקראי מה כתבתי:תשואה כהלכה הרבה יותר מחמירים מבד"ץ בנושא של ריבית.
הם לא מסתמכים על כל היתר עיסקא, וגם לא מאפשרים הלוואות לעמיתים. [בשונה מבד"ץ]
בקיצור, הייתי מדרגת את זה ככה - בדץ, אחר כך תשואה כהלכה והכי מחמיר גלאט הון.
זה לא כשר.אלטשולר תלוי גיל זה עם בעיות הלכתיות?
אוקיי אני הבנתי שכתבת הפוך לכן הערתי.תקראי מה כתבתי:
רק המסלול הלכה כשר.זה בהכשר תשואה כהלכה
מברור מול אחד הרבנים של גלאט הוןזה שזה לא בהכשר של גלאט הון, לא אומר שיש רב שאוסר להשקיע בקרן הזאת.
כמו שאם יש לך עוף בהכשר הבד"ץ, זה לא אומר ששארית חושבים שהעוף הזה לא כשר.
טעות קריאה.רק המסלול הלכה כשר.
לא המסלול תלוי גיל.
אין ETF , הקרן מחזיקה חוזים , אבל גם זה אסור לדעת גלאט הון.במסלול של הלמן הלדובי יש ETF על המדד דבר שאינו מותר לדעת כולם
במידה וההתכסות היתה דרך חוזים או אופציות זה היה מאושר גם לדעתם אבל כאמור האחזקה היא גם דרך הנ"ל
תבדקו בהרכב הנכסים של הקרן [גמל נט ובאתר של הלמן הלדובי] יש גם חוזים וגם ETFאין ETF , הקרן מחזיקה חוזים , אבל גם זה אסור לדעת גלאט הון.
בדרך כלל גם תעודות סל מחזיקות חוזים וגם הן אסורות לדעת גלאט הון.
יכול להיות. ממה שאני הבנתי רוב העקיבה היא באמצעות חוזים ממונפים ובטחונות.תבדקו בהרכב הנכסים של הקרן [גמל נט ובאתר של הלמן הלדובי] יש גם חוזים וגם ETF
אפשר לבקש חסד קטן מהמבינים כאן באשכול?
אני לא מבינה יותר מידי בנושאים האלו, קל וחומר לא מהפן ההלכתי שלהם.
הייתי מאוד רוצה להעביר את קרן הפנסיה שלי ושל בעלי (שנינו עצמאיים) לקרן החדשה,
רק לפי מה שאני מבינה מהרמזים בין השיטין באשכול, כנראה שיש דעת יחיד הלכתית שאוסרת.
אודה מאוד למי שיסכים לכתוב במילים ספורות (אם צריך, אפשר גם בפרטי), או יפנה למידע רלוונטי,
מיהו הרב שאוסר, ומהי הנקודה הבעייתית לשיטתו.
פשוט חשוב לנו לדעת לפני שאנחנו נוקטים בצעד כזה - שזה לא נוגד את דעת הרב שלנו, או לחילופין שנוכל לגשת לשאול את דעתו של הרב שלנו בנושא, ונדע מה להסביר לו איפה הנקודה "הבעייתית".
תודה רבה!
שימו לב:
ובכן כפי שהופתעתי מקודם, כותבת פה שיהיה ברור לכל גולש.
עובד שלא חתום על סעיף 14, שיוודא עם המעסיק שלו מוכן לחתום על כך שכספי הפיצויים יושקעו במניות.
אם הוא לא יחתום, על חברת ההשקעות, על פי חוק, להוציא את רכיב הפיצויים ולהשקיע אותו במסלול תלוי גיל שהוא לא כשר.
ושאלה, למישהי יש את הטלפון של תשואה כהלכה? - אעדכן בתשובתם.
שוב, בדיוק כמו בכל חברה אחרת, כשבוחרים לא במסלול ברירת המחדל, כמו לדוגמה כשבוחרים מסלול הלכה.שימו לב:
ובכן כפי שהופתעתי מקודם, כותבת פה שיהיה ברור לכל גולש.
עובד שלא חתום על סעיף 14, שיוודא עם המעסיק שלו מוכן לחתום על כך שכספי הפיצויים יושקעו במניות.
אם הוא לא יחתום, על חברת ההשקעות, על פי חוק, להוציא את רכיב הפיצויים ולהשקיע אותו במסלול תלוי גיל שהוא לא כשר.
ושאלה, למישהי יש את הטלפון של תשואה כהלכה? - אעדכן בתשובתם.
לא.שוב, בדיוק כמו בכל חברה אחרת, כשבוחרים לא במסלול ברירת המחדל, כמו לדוגמה כשבוחרים מסלול הלכה.
ולא ידוע לי על מעסיקים שעושים בעיות בעניין הזה.
לא!!לא.
זה לא קשור להלכה.
זה נטו בגלל שזה מעל 70 אחוז מניות
הסמנכ"ל - נדב טסלרלמנכ"ל-נדס טסלר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: