דרוש מידע רעיונות לעבודה לאברך?

מצב
הנושא נעול.

אחת.....

משתמש פעיל
אוסיף לשאול, האם יש איזהה מוכן חרדי שעוזר להכוונה בנושאים האלו , (מפתח נותן הכוונה רק לעבודה כשכיר, האם יש גם כאלה שמכוונים לסוגי עבודות עצמאיים)
עבודה עם הידיים בא בחשבון?
שיפוצים זה תחום שיש בו הרבה כסף ואני חושבת שגם סיפוק
אולי ספר- לספר אנשים..
שליחויות זה גם עבודה קלה שמכניסה כסף..(תבדוק אצל עו"ד באזור מגוריך אם צריכים שליחויות למנהל המקרקעין ועוד..)
להיות Driver - להיות נהג...יש הרבה ביקוש להסעות בעיקר אצל חסידים
בהצלחה!
אם יעלה לי עוד רעיון - אכתוב.

ממ"ד

משתמש מקצוען
בלת"ק חלקי...

לא תמיד 'הלימודים' עושים את הפרנסה והכסף..

הרבה פעמים הכשרונות המולדים, וההמצאה שלך... יביאולך הרבה הרב היותר כסף מכל מה שתלמד..

תחשוב על רעיון טוב בו אתה חזק, תתמסר כמו שצריך וזה יכול להביא לפעמים הרבה יותר ממי שלמד תארים למיניהם 5 שנים...

מנסיון של קרוב מאוד.. אברך שהמציא סוג של שירות, יש לו ביקוש מטורףףף... וזה תחום שאפשר ללמוד אותו חלקית עם תעודות.. ולאחר שהתייעץ והתעמק הוא הבין שכל אלו שלמדו עושים הרבה פחות ממנו כאשר הוא פשוט המציא שירות מסויים...

אחת.....

משתמש פעיל
בלת"ק חלקי...

לא תמיד 'הלימודים' עושים את הפרנסה והכסף..

הרבה פעמים הכשרונות המולדים, וההמצאה שלך... יביאולך הרבה הרב היותר כסף מכל מה שתלמד..

תחשוב על רעיון טוב בו אתה חזק, תתמסר כמו שצריך וזה יכול להביא לפעמים הרבה יותר ממי שלמד תארים למיניהם 5 שנים...

מנסיון של קרוב מאוד.. אברך שהמציא סוג של שירות, יש לו ביקוש מטורףףף... וזה תחום שאפשר ללמוד אותו חלקית עם תעודות.. ולאחר שהתייעץ והתעמק הוא הבין שכל אלו שלמדו עושים הרבה פחות ממנו כאשר הוא פשוט המציא שירות מסויים...
איזה שרות?
מעניין לשמוע..

chaia

משתמש מקצוען
כן
אתה מקבל שנתיים כסף מהמדינה....
ואז אחר כף אתה יכול להיתקדם לעבודה
ליתר דיוק במסלול של שנתיים זה 8 שעות עבודה מדי יום עם פיקוח וביקורי פתע, זה לא שיושבים בבית והמדינה מחלקת כסף.
יש מסלולים נוספים של פחות שעות ויותר שנים, אבל עדיין זו התחייבות למספר שעות מסויים ביום

פ.נ

משתמש מקצוען
ליתר דיוק במסלול של שנתיים זה 8 שעות עבודה מדי יום עם פיקוח וביקורי פתע, זה לא שיושבים בבית והמדינה מחלקת כסף.
יש מסלולים נוספים של פחות שעות ויותר שנים, אבל עדיין זו התחייבות למספר שעות מסויים ביום
זה כמו כל עבודה רגילה

ישראלינט

משתמש צעיר
יש מקצוע שנקרא קופירייטר או כתיבה שיווקית, בהתחלה אתה עובד אצל מעסיקים שמוכנים לקחת עובדים ללא הכשרה , ותוך כדי מעבירים לך הכשרה, ועם הזמן אתה משתדרג, אבל צריך כושר כתיבה - לא מתאים לכולם.
העבודה מהבית.
ועוד פלוס שאתה יכול לעבוד באיזה שעה שאתה רוצה.
איך שזה נראה יש הרבה מקומות עבודה פנויות במקצוע.

נערך לאחרונה ב:

noam1

משתמש מקצוען
בשביל ללמוד גמרא חייבים מסגרת?
זה מועיל! זה תומך! זה נותן מוטיבציה!
אבל לא חייבים!
כנ"ל בכל לימוד אם יש מסגרת זה נותן מוטיבציה
אבל לא צריכים את המסגרת בשביל עצם הלמידה.
אם אתה הרב אלישיב אתה לא צריך מסגרת אבל אברך רגיל חייב מסגרת!!
תראה את ההבדל בהספקים בין כולל חופשי לכולל רבנות... כשיש מסגרת מחייבת הלימוד הרבה הרבה יותר הספקי

לימוד הייטק זה חומר קשה ולא ברור ובלי מסגרת רק אלו שממש ממוקדים או ממש נמשכים למקצוע מצליחים ללמוד לבד
כל השאר יפלו...
במכללה מסודרת יש נשירה מטורפת של חרדים אז לבד?

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אם אתה הרב אלישיב אתה לא צריך מסגרת אבל אברך רגיל חייב מסגרת!!
תראה את ההבדל בהספקים בין כולל חופשי לכולל רבנות... כשיש מסגרת מחייבת הלימוד הרבה הרבה יותר הספקי

לימוד הייטק זה חומר קשה ולא ברור ובלי מסגרת רק אלו שממש ממוקדים או ממש נמשכים למקצוע מצליחים ללמוד לבד
כל השאר יפלו...
במכללה מסודרת יש נשירה מטורפת של חרדים אז לבד?
אני למדתי לבד, ואני מכיר עוד כמה כמוני.
ניסיתי ללמוד לרבנות לבד, ובסוף הלכתי לכולל, לדעתי ההבדל זה פשוט כי יש יצר הרע ללימוד התורה, לא הרבה יותר מזה.
לימוד הייטק הרבה יותר קל מלימוד הלכה (כיום אני לפני צהריים בכולל רבנות, ואחרי צהריים מתכנת....).
ואם נהנים מהתחום, ועושים פרוייקטים בחצי-חינם תוך כדי זה מעניין ומהנה.

במכללה מסודרת יש נשירה בעיקר בגלל שמקשקשים את המוח על מתמטיקה ונוסחאות לא רלווונטיות לעולם האמיתי
וזה די משעמם ,יש לי כמה חברים שנשרו, וכמה שניסיתי להסביר להם שתכנות זה כיף הם סירבו להאמין.

נערך לאחרונה ב:

א.ש. אמיתי

משתמש מקצוען
אני למדתי לבד, ואני מכיר עוד כמה כמוני.
ניסיתי ללמוד לרבנות לבד, ובסוף הלכתי לכולל, לדעתי ההבדל זה פשוט כי יש יצר הרע ללימוד התורה, לא הרבה יותר מזה.
לימוד הייטק הרבה יותר קל מלימוד הלכה (כיום אני לפני צהריים בכולל רבנות, ואחרי צהריים מתכנת....).
ואם נהנים מהתחום, ועושים פרוייקטים בחצי-חינם תוך כדי זה מעניין ומהנה.
יש מצב שתפרט באיזו שפה אתה משתמש ואיך למדת.

ynigun

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
יש מצב שתפרט באיזו שפה אתה משתמש ואיך למדת.
התחלתי עם PHP (יש ים מדריכים למתחילים)
והמשכתי עם GO (לצערי אין מספיק מדריכים למתחילים, אפילו שלדעתי השפה יותר מתאימה למתחילים מאשר PHP)

אורח חיים

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כדאי מאוד ללכת לברוך פייגר יש היום כנס

גימפעל

משתמש מקצוען
אין עבודה ל אברך', כלומר אברכים הם עם שחושבים שאפשר להרוויח ללא עבודה,
תוציאו את זה מהראש שלכם, אתה רוצה לעבוד תפשיט שרוולים ותצא לשוק העבודה, כמו שאמרו חז"ל פשוט נבילה בשוק,

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
רעיון ששמעתי מאברכים שעובדים בזה -
ללמוד ללמד שחייה.
מכירה בריכה שיש שם אברכים שמלמדים גברים שחייה,
בשעות הסדרים הם לומדים בכולל, ואחרי או בין לבין מלמדים שחייה.

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אין עבודה ל אברך', כלומר אברכים הם עם שחושבים שאפשר להרוויח ללא עבודה,
תוציאו את זה מהראש שלכם, אתה רוצה לעבוד תפשיט שרוולים ותצא לשוק העבודה, כמו שאמרו חז"ל פשוט נבילה בשוק,
אברכים הם עם שחי בסביבה שבה לא לגיטימי לגבר לצאת לעבודה ולפרנס את משפחתו, ובכל זאת יש שרוצים להרוויח כסף, אז מנסים לעבוד בלי ח"ו "לעבוד".

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה