עושים מי זה כסף?אפשר לעשות שירות אזרחי במד"א
עושים מי זה כסף?אפשר לעשות שירות אזרחי במד"א
עבודה עם הידיים בא בחשבון?אוסיף לשאול, האם יש איזהה מוכן חרדי שעוזר להכוונה בנושאים האלו , (מפתח נותן הכוונה רק לעבודה כשכיר, האם יש גם כאלה שמכוונים לסוגי עבודות עצמאיים)
לא.עושים מי זה כסף?
איזה שרות?בלת"ק חלקי...
לא תמיד 'הלימודים' עושים את הפרנסה והכסף..
הרבה פעמים הכשרונות המולדים, וההמצאה שלך... יביאולך הרבה הרב היותר כסף מכל מה שתלמד..
תחשוב על רעיון טוב בו אתה חזק, תתמסר כמו שצריך וזה יכול להביא לפעמים הרבה יותר ממי שלמד תארים למיניהם 5 שנים...
מנסיון של קרוב מאוד.. אברך שהמציא סוג של שירות, יש לו ביקוש מטורףףף... וזה תחום שאפשר ללמוד אותו חלקית עם תעודות.. ולאחר שהתייעץ והתעמק הוא הבין שכל אלו שלמדו עושים הרבה פחות ממנו כאשר הוא פשוט המציא שירות מסויים...
כןעושים מי זה כסף?
ליתר דיוק במסלול של שנתיים זה 8 שעות עבודה מדי יום עם פיקוח וביקורי פתע, זה לא שיושבים בבית והמדינה מחלקת כסף.כן
אתה מקבל שנתיים כסף מהמדינה....
ואז אחר כף אתה יכול להיתקדם לעבודה
זה כמו כל עבודה רגילהליתר דיוק במסלול של שנתיים זה 8 שעות עבודה מדי יום עם פיקוח וביקורי פתע, זה לא שיושבים בבית והמדינה מחלקת כסף.
יש מסלולים נוספים של פחות שעות ויותר שנים, אבל עדיין זו התחייבות למספר שעות מסויים ביום
אם אתה הרב אלישיב אתה לא צריך מסגרת אבל אברך רגיל חייב מסגרת!!בשביל ללמוד גמרא חייבים מסגרת?
זה מועיל! זה תומך! זה נותן מוטיבציה!
אבל לא חייבים!
כנ"ל בכל לימוד אם יש מסגרת זה נותן מוטיבציה
אבל לא צריכים את המסגרת בשביל עצם הלמידה.
אני למדתי לבד, ואני מכיר עוד כמה כמוני.אם אתה הרב אלישיב אתה לא צריך מסגרת אבל אברך רגיל חייב מסגרת!!
תראה את ההבדל בהספקים בין כולל חופשי לכולל רבנות... כשיש מסגרת מחייבת הלימוד הרבה הרבה יותר הספקי
לימוד הייטק זה חומר קשה ולא ברור ובלי מסגרת רק אלו שממש ממוקדים או ממש נמשכים למקצוע מצליחים ללמוד לבד
כל השאר יפלו...
במכללה מסודרת יש נשירה מטורפת של חרדים אז לבד?
יש מצב שתפרט באיזו שפה אתה משתמש ואיך למדת.אני למדתי לבד, ואני מכיר עוד כמה כמוני.
ניסיתי ללמוד לרבנות לבד, ובסוף הלכתי לכולל, לדעתי ההבדל זה פשוט כי יש יצר הרע ללימוד התורה, לא הרבה יותר מזה.
לימוד הייטק הרבה יותר קל מלימוד הלכה (כיום אני לפני צהריים בכולל רבנות, ואחרי צהריים מתכנת....).
ואם נהנים מהתחום, ועושים פרוייקטים בחצי-חינם תוך כדי זה מעניין ומהנה.
התחלתי עם PHP (יש ים מדריכים למתחילים)יש מצב שתפרט באיזו שפה אתה משתמש ואיך למדת.
זה כשל נקודתי במכללות החרדיות, אחוז די גבוה מאלו שמגיעים לשם הם כאלו שלא החזיקו מעמד לאורך זמן במסגרות החרדיות הקלאסיות, מכל מיני סיבות.במכללה מסודרת יש נשירה מטורפת של חרדים אז לבד?
מללמוד (טוב) את ה200 עמודים האלה
אברכים הם עם שחי בסביבה שבה לא לגיטימי לגבר לצאת לעבודה ולפרנס את משפחתו, ובכל זאת יש שרוצים להרוויח כסף, אז מנסים לעבוד בלי ח"ו "לעבוד".אין עבודה ל אברך', כלומר אברכים הם עם שחושבים שאפשר להרוויח ללא עבודה,
תוציאו את זה מהראש שלכם, אתה רוצה לעבוד תפשיט שרוולים ותצא לשוק העבודה, כמו שאמרו חז"ל פשוט נבילה בשוק,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: