האם לימודים בישיבה נחשבים ל12שנות לימוד?אם אתה מאיזור הצפון,
אולי תנסה לגשת למכרז הזה: רכז לשכה למשרד השיכון אחראי מגזר חרדי
זה לא דורש שום הכשרה.
זה כנראה לא במשרד חרדי או לפחות ברובו אז נראה לי שזה לא מתאים לי.
האם לימודים בישיבה נחשבים ל12שנות לימוד?אם אתה מאיזור הצפון,
אולי תנסה לגשת למכרז הזה: רכז לשכה למשרד השיכון אחראי מגזר חרדי
זה לא דורש שום הכשרה.
קורס רכזי/ות לשכה מטעם נציבות שירות המדינה (100 שעות) קורס מקצועי רלוונטי לתפקיד (40 שעות)זה לא דורש שום הכשרה.
תעבור על האשכול הזהזה כנראה לא במשרד חרדי או לפחות ברובו אז נראה לי שזה לא מתאים לי.
נו... מה חשבתם?? כל עבודה בכל תחום בעולם צריך מינימום של הכרת התחום. שעות אלו זה ממש המינימום של המינימום שאפשר להעלות על הדעת.קורס רכזי/ות לשכה מטעם נציבות שירות המדינה (100 שעות) קורס מקצועי רלוונטי לתפקיד (40 שעות)
זה חלק מתנאי המכרז
תודה על התגובה, אבל נראה לי שאני לא כ"כ מתחבר לזה.אולי לעבוד עם זקנים
אם אוהבים את זה
זה מאוד מספק
וגם תשלום טוב הרבה פעמים
יפה.תעבור על האשכול הזה
תמצא שם הרבה רעיונות טובים מאנשים טובים
אני יודע שבמרכז יש יותר את העניין עם הליווי בהסעות של חינוך מיוחד, משלמים יפה מאד,אברך שמעוניין לעבוד כמה שעות ביום, גם בגלל כסף אבל לא רק, מחפש רעיונות למקורות הכנסה שיכולים לספק גם הכנסה מכובדת וגם סיפוק (כלומר לא חלוקת דואר או נקיון בנינים), אפשרות גם לפתיחת עסק עצמאי מהבית, אשמח בעיקר לרעיונות מנסיון (אישי או של קרוב וכו').
תודה מראש לתגובות
יש אלפים שהיו מסתפקים גם ב"משיב"...עדיף לגדול בתורה ולהיות מו"צ חשוב/ רב שכונה/ראש ישיבה/ראש כולל
אני מכיר כמה וכמה עובדים שלא נותנים בשידוכי הילדים יותר מהסכום הסטנדרטי המקובל בשוק.אני מכיר מקרוב אברך שיצא לעבוד ועשה המון כסף (בנדל"ן), ובגלל זה דרשו ממנו מליונים בשידוכים
לא שאני מביע דעה על ה"שיטה", אבל זה חשבון כלכלי פשוט של רווח והפסד
כל אדם שעובד מוציא את כל הכסף שלו על שידוכי הילדים? אתמהה...לאברך לא שווה לעבוד, כל הכסף שלו ילך לשידוכים של הילדים
כנראה דרשו ממנו מיליונים בגלל שהוא עשה המון כסף... רוב העובדים לא עושים המון כסף. בסה״כ משתדלים איכשהו לכסות את המינוס, (או במקרה הטוב יותר - לא להיכנס אליו מראש), שגם זה מעולה בזמן שמרבית האברכים מנסים לגמד את המינוס, ולא כ״כ מעיזים לחלום לכסות אותו בעתיד הנראה לעין...אני מכיר מקרוב אברך שיצא לעבוד ועשה המון כסף (בנדל"ן), ובגלל זה דרשו ממנו מליונים בשידוכים
ובלי זה לא היו דורשים ממנו??ובגלל זה דרשו ממנו מליונים בשידוכים
אבא עובד זה חיסרון אבל הכסף שלו זה יתרון.האבא עובד זה לא חסרון??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: