דרוש מידע רעיונות לעבודה לאברך?

מצב
הנושא נעול.

חרדי קטן!!!

משתמש צעיר
עריכה תורנית

מטעמים

משתמש מקצוען
קורס רכזי/ות לשכה מטעם נציבות שירות המדינה (100 שעות) קורס מקצועי רלוונטי לתפקיד (40 שעות)
זה חלק מתנאי המכרז
נו... מה חשבתם?? כל עבודה בכל תחום בעולם צריך מינימום של הכרת התחום. שעות אלו זה ממש המינימום של המינימום שאפשר להעלות על הדעת.

כתבתי "לא דורש שום הכשרה" היינו - שלא דורשים ממך שום תעודות על שום תארים או קורסים שלוקח שנים ללמוד אותם.

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים

אביל'ל

משתמש פעיל
אברך שמעוניין לעבוד כמה שעות ביום, גם בגלל כסף אבל לא רק, מחפש רעיונות למקורות הכנסה שיכולים לספק גם הכנסה מכובדת וגם סיפוק (כלומר לא חלוקת דואר או נקיון בנינים), אפשרות גם לפתיחת עסק עצמאי מהבית, אשמח בעיקר לרעיונות מנסיון (אישי או של קרוב וכו').
תודה מראש לתגובות
אני יודע שבמרכז יש יותר את העניין עם הליווי בהסעות של חינוך מיוחד, משלמים יפה מאד,
ותכל'ס גם בשעות זה כמעט כלום עבודה, אין סיבה שבצפון אין את ההסעות הללו, נסה את זה בעירייה איפה שאתה גר..

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
חשבת על הכיוון של מכירות באמזון?
(רק אל תתפתה לכל מיני קורסים שטיבם לא ברור. תברר על קורס מומלץ).

[מוכרח לציין נקודה חשובה: מלבד שלל השיקולים המלווים את ה״יציאה״ לשוק העבודה, יש כאן ענין של תדמית. פעמים רבות אברך מעוניין לעבוד בכדי להביא פרנסה הביתה, אבל הוא לא מעוניין ולא מוכן לשנות את התדמית שלו הן בעיני עצמו והן בעיני אחרים. זו נקודה חשובה שאסור לזלזל בה. אם הדבר הזה חשוב לך, תחפש עבודה בתחום שלא ישנה את התדמית שלך (וזה לא משנה אם מדובר בשעות ספורות או ביום עבודה מלא)].

נערך לאחרונה ב:

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
לך ללמוד מקצוע מכובד תעשה 100 שקל לשעה לפחות תוך כדי הלימודים בכולל

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אולי אני קצת רע, אף אחד לא כתב קודם...
אתה רוצה עבודה רק לארבע/חמש שעות ביום, לקבל מזה סיפוק, הכנסה מכובדת, ועוד להמשיך ללמוד.
והקטע הכי טוב - שהעבודה צריכה להיות דווקא בתחום שונה מהתחום שאותו אתה מכיר, התחום התורני...
אני מבטיח לך שאם הייתה לי כזו עבודה הייתי לוקח בלי לספר לך.
הדרישות האלו לא כ"כ מציאותיות.

כדי להיות עצמאי ולהרוויח צריך להמציא רעיון, לא לחקות אחרים.
שכירים לא מרוויחים הרבה, אלא אם יש להם מקצוע מבוקש והם משקיעים את כל כולם בו.
הכיוון היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא עבודה פיזית מומצת או מקצוע שלא נחשב מכובד, רק שם יכולים להרוויח יותר לפי שעה, וגם לא בשמיים.

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
תיווך דירות, ואפשר בתקופה זו להתחיל מתיווך דירות לבין הזמנים שזה הרבה פחות כסף, אבל בהחלט מאתגר,
וכצובן שדכנות בציבור האשכנזי שזה מאתגר הרבה מתסכל, אבל מתגמל לעקשנים.

שימיגם

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
לאברך לא שווה לעבוד, כל הכסף שלו ילך לשידוכים של הילדים
(בשידוך עם אדם עובד דורשים הרבה יותר מאברך= הרי יש לו כסף...)
עדיף לגדול בתורה ולהיות מו"צ חשוב/ רב שכונה/ראש ישיבה/ראש כולל
כך גם לקבל שידוכים טובים וגם במינימום כסף

אני מכיר מקרוב אברך שיצא לעבוד ועשה המון כסף (בנדל"ן), ובגלל זה דרשו ממנו מליונים בשידוכים

לא שאני מביע דעה על ה"שיטה", אבל זה חשבון כלכלי פשוט של רווח והפסד

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
עדיף לגדול בתורה ולהיות מו"צ חשוב/ רב שכונה/ראש ישיבה/ראש כולל
יש אלפים שהיו מסתפקים גם ב"משיב"...

צריך להיות מציאותיים.
אני מכיר מקרוב אברך שיצא לעבוד ועשה המון כסף (בנדל"ן), ובגלל זה דרשו ממנו מליונים בשידוכים

לא שאני מביע דעה על ה"שיטה", אבל זה חשבון כלכלי פשוט של רווח והפסד
אני מכיר כמה וכמה עובדים שלא נותנים בשידוכי הילדים יותר מהסכום הסטנדרטי המקובל בשוק.

נערך לאחרונה ב:

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
לאברך לא שווה לעבוד, כל הכסף שלו ילך לשידוכים של הילדים
כל אדם שעובד מוציא את כל הכסף שלו על שידוכי הילדים? אתמהה...

כנראה דרשו ממנו מיליונים בגלל שהוא עשה המון כסף... רוב העובדים לא עושים המון כסף. בסה״כ משתדלים איכשהו לכסות את המינוס, (או במקרה הטוב יותר - לא להיכנס אליו מראש), שגם זה מעולה בזמן שמרבית האברכים מנסים לגמד את המינוס, ולא כ״כ מעיזים לחלום לכסות אותו בעתיד הנראה לעין...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה