מה הכוונה שוק ההון?
מסחר במניות?
נדל"ן?
או מט"ח?
על זה גופא אנו דנין איזה מקצוע אפשר לעשות תכ"ד לימוד בכולללך ללמוד מקצוע מכובד תעשה 100 שקל לשעה לפחות תוך כדי הלימודים בכולל
אצל החסידים זה פחות משמעותילאברך לא שווה לעבוד, כל הכסף שלו ילך לשידוכים של הילדים
(בשידוך עם אדם עובד דורשים הרבה יותר מאברך= הרי יש לו כסף...)
עדיף לגדול בתורה ולהיות מו"צ חשוב/ רב שכונה/ראש ישיבה/ראש כולל
כך גם לקבל שידוכים טובים וגם במינימום כסף
אני מכיר מקרוב אברך שיצא לעבוד ועשה המון כסף (בנדל"ן), ובגלל זה דרשו ממנו מליונים בשידוכים
לא שאני מביע דעה על ה"שיטה", אבל זה חשבון כלכלי פשוט של רווח והפסד
חשבת על הכיוון של מכירות באמזון?
(רק אל תתפתה לכל מיני קורסים שטיבם לא ברור. תברר על קורס מומלץ).
[מוכרח לציין נקודה חשובה: מלבד שלל השיקולים המלווים את ה״יציאה״ לשוק העבודה, יש כאן ענין של תדמית. פעמים רבות אברך מעוניין לעבוד בכדי להביא פרנסה הביתה, אבל הוא לא מעוניין ולא מוכן לשנות את התדמית שלו הן בעיני עצמו והן בעיני אחרים. זו נקודה חשובה שאסור לזלזל בה. אם הדבר הזה חשוב לך, תחפש עבודה בתחום שלא ישנה את התדמית שלך (וזה לא משנה אם מדובר בשעות ספורות או ביום עבודה מלא)].
משגיח כשרות ברבנות המינימום שם זה 38 ש"ח לשעה כולל זמני הנסיעות.
אוכל לעזור לך באישי.
יש מבחן הסמכה (למי שלמד בישיבה זה מבחן קל) שצריך לעשות (י' אב נראה לי) תחפש 'מרמנת'.
יש לך טלפון?משגיח כשרות ברבנות המינימום שם זה 38 ש"ח לשעה כולל זמני הנסיעות.
אוכל לעזור לך באישי.
יש מבחן הסמכה (למי שלמד בישיבה זה מבחן קל) שצריך לעשות (י' אב נראה לי) תחפש 'מרמנת'.
@חרדי קטן!!!
אגב קיבלת איכשהו במייל שאיתו אני נרשם לכל הספאם את הפרסומת הזו לקורס לייעוץ כלכלי
אין לך מה להפסיד מלבדוק
[/QUזה חסום ליגלו איך להכניס 9,360 ש
שידור חי עם גיל אורלי: גלו איך להכניס 9,360 ש"ח תוך 10 שבועות בלבד בתור מאמן מומחה לכלכלת המשפחה.gilorly.co.il
יש איזה אפשרות אחרת לראות?
@חרדי קטן!!!
תכנות (אני למדתי לבד, ועובד בזה כעצמאי, ובמשך כל הזמן למדתי לפחות חצי יום בכולל)
ועוד...
מדריכים באינטרנטהיכן/איך?
בשביל להצליח בלימוד צריך מסגרת! ואונברסיטה זה דבר ראשון מסגרת.וכל הסיבה שאנשים לא לומדים לבד זה כי מציירים את זה כתחום מסובך שחייבים ללמוד באוניברסיטה
אוי, רק מטבח לא.עורך תורני או משהו כזה או טלפנות שדרוש מאוד אבל בשביל סיפוק כנראה אתה יש לך מרץ אז תעבוד במטבח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: