פשוט מאד, אני לא אוהב את העבודה הזאת.
אבל בכל זאת תודה על הרצון לעזור.
אבל בכל זאת תודה על הרצון לעזור.
אולי תתן קצת יותר פרטים, מה לומדים ועל מה נבחנים? ולמה זה קל למי שלמד בישיבה הרי בישיבות לא לומדים יורה דעהמשגיח כשרות ברבנות המינימום שם זה 38 ש"ח לשעה כולל זמני הנסיעות.
אוכל לעזור לך באישי.
יש מבחן הסמכה (למי שלמד בישיבה זה מבחן קל) שצריך לעשות (י' אב נראה לי) תחפש 'מרמנת'.
אתה מכיר מישהו שמצליח בעקבות הקורסים למיניהם?או לימוד השקעה במניות, או לימוד מקצועי של עיסוק באופציות מעוף, עם גידורים והכל.
זה יכול לתת הכנסה יפה. אבל לא מהיום למחר, צריך תקופה ארוכה של התנסות ושפשוף.
אתה יכול להדריך אותי?פשוט החומר נגיש, וצריך מישהו שיתן את הכיוון בהתחלה, ומסתדרים לבד.
בשביל ללמוד גמרא חייבים מסגרת?בשביל להצליח בלימוד צריך מסגרת! ואונברסיטה זה דבר ראשון מסגרת.
מכיר מישהו שלמד את זהאתה מכיר מישהו שמצליח בעקבות הקורסים למיניהם?
אבל זה לא משרה חלקיתמשגיח כשרות ברבנות המינימום שם זה 38 ש"ח לשעה כולל זמני הנסיעות.
אוכל לעזור לך באישי.
יש מבחן הסמכה (למי שלמד בישיבה זה מבחן קל) שצריך לעשות (י' אב נראה לי) תחפש 'מרמנת'.
דווקא כן, אפשר שעה עד שמונה שעות ביום מתי שאתה רוצה.אבל זה לא משרה חלקית
איזה תחום בתכנות אתה מדבר שיש לו ביקוש לעובד עצמאי בניית אתרים? זה משהו שכבר הרבה עושים לבד, קרובת משפחתי למשל סימה בהצלחה לימודים בתחום ולא עוסקת בזה. אם תוכל בבקשה לפרט גם כמה זמן הלימודים ולאיזה סכום מגיעים בזה תודה רבהתכנות (אני למדתי לבד, ועובד בזה כעצמאי, ובמשך כל הזמן למדתי לפחות חצי יום בכולל)
כמעט לכל מוצר של תכנות צריך להצמיד ממשק בדמות אתר /אפליקציהאיזה תחום בתכנות אתה מדבר שיש לו ביקוש לעובד עצמאי בניית אתרים? זה משהו שכבר הרבה עושים לבד, קרובת משפחתי למשל סימה בהצלחה לימודים בתחום ולא עוסקת בזה. אם תוכל בבקשה לפרט גם כמה זמן הלימודים ולאיזה סכום מגיעים בזה תודה רבה
נשמע מעניין,כמעט לכל מוצר של תכנות צריך להצמיד ממשק בדמות אתר /אפליקציה
אז התחום "בניית אתרים" קצת רחב.
כשלומדים לבד אין זמן קצוב כמה זמן לוקח ללמוד את זה, זה תלוי בקצב, ובבן אדם.
משכורות? בתור עצמאי אין בזה כללים בכלל, וזה תלוי בסייעתא דשמייא (וגם באיכות העבודה כמובן)
בכל אופן חייבים לאהוב את התחום, אחרת לא שורדים.
מי שאוהב את התחום, לא צריך לחפש עבודהנשמע מעניין,
אני מחפשת עבודה (ויש לי תעודה + 2.5 נסיון),
והדרישות בשוק מאוד גבוהות..!
אשמח לשמוע איפה אפשר למצוא עבודה בכזאת קלות.
יש מבחן הסמכה (למי שלמד בישיבה זה מבחן קל)
@רבנים תוכל להסביר?אולי תתן קצת יותר פרטים, מה לומדים ועל מה נבחנים? ולמה זה קל למי שלמד בישיבה הרי בישיבות לא לומדים יורה דעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: