הציבור מחכה!
הציבור מחכה!
אחריות כבדה רובצת עלי...הציבור מחכה!
את לא יכולה לאכזב..
אפשר לשדרג חוץ ממלח- תבלין בזיליקום-מניסיון. עם עלי פילו- יותר בריא!משהו קל קלללל לארוחת ערב - זה נקרא בורקה . כמו בורקס רק בלי הס' חחח.
קונים עלים מרוקאים (כמו של הסיגרים של השמחות) וכשרוצים מוציאים כמה מהמקפיא . מפשיר בשניות..
מחבת עם מעט שמן על אש בינונית, שמים חצי מהסיגר על המחבת, כשהחצי השני ביד שלך (לא לחתוך לפני, זה יוצא חצי על חצי ) שופכים בעדינות ביצה בדוקה שהכינותם מראש בכוס, וסוגרים מעל את החצי השני של העלה . אם הספקתם לבזוק מעט מלח- מעולה, אם לא- אפשר אח"כ.
2 דק' מכל צד או אפילו פחות אם אוהבים שהביצה רכה, וזה הכל.
וזה טעים רק באותו רגע כשיוצא חם, כמו שאר המטוגנים האהובים כ"כ..
מה אומר לך בתור כלה צעירה כל הכבוד אפשר ללמוד ממךאז התחתנתי בשעה טובה, ובתור זו"צית טריה גיליתי את המטבח...
במשך הזמן אספתי מתכונים קלים וטעימים, ובא לי לשתף
היות ואין לי חיבה גדולה לבצקים (לא יודעת למה מפחיד אותי לנסות...) אני משתמשת בבסיסים מוכנים.
הכל כמובן מלווה בסלט ענק!!!
1. פיצה על חצילים:
פורסים חציל גדול לפרוסות, שמים קצת שמן ומלח ומכניסים לתנור ל10-15 דקות לריכוך.
מוציאים ומורחים גבינת שמנת (טעיםםםם) קטשופ, אורגנו, גבינה צהובה, בצל, פלפל שחור, זיתים, עגבניות ומה שרוצים.
מכניסים לתנור לעוד איזה 20 דקות.
טעים ברמות אחרותתתתתתתתתתתת!!!!
צפה בקובץ המצורף 1024737
2. פיתה עם ביצה:
לוקחים פיתה (או עדיף לחם שאפשר למעוך באמצע ולעשות בור), שמים בתבנית עם נייר אפיה ושופכים מעל ביצה חיה, שמים מלח, פלפל שחור, אפשר עגבניות, בצל, גבינה צהובה אבל לא חייבים.
מכניסים לתנור ל-10-15 דקות (אפיה למעלה ולמטה).
טעים יאמי
צפה בקובץ המצורף 1024688
3. באגט עם פטריות מוקרמות:
טיגנתי בצל עם פטריות טריות קצוצות, הוספתי קצת שמנת מתוקה.
ואז פרסתי באגט לעיגולים, שמתי את הפטריות ועל זה קצת חמאה ואפיתי בתנור.
יצא גן עדןןןןן והתאפקתי לא לזלולללל.
4. פשטידת פצפוצי אורז:
קוצצים 2 בצל ומטגנים עד להזהבה, שמים בקערה ומוסיפים ביצה, כוס פצפוצי אורז, קופסא קוטג' וקצת מלח, מערבבים ומחלקים למנג'טים ואופים איזה 15 דקות.
לפני שמוציאים שמים קצת גבינה צהובה מלמעלה ומשאירים לעוד 5 דקות בתנור.
נשנוש כיפי כזה.
צפה בקובץ המצורף 1024698
5. שייק ירוק
גיסתי שלחה לנו את זה לארוחת בוקר בשבע ברכות, ואהבנו ממש, לא האמנתי כששמעתי את הרכיבים!
הייתי בטוחה שיש שם נענע, קיוי ועוד מלא דברים טובים...
2 תפוחים צהובים
אננס משימורים (אפשר חצי קופסה או שלימה לפי המתיקות שתרצו)
עלה חסה
מרסקים הכל בשייקר
אני מכניסה את זה למקפיא למספר דקות, שיתן לזה צביטה של קור.
יאמוש.
צפה בקובץ המצורף 1024712
6. מרק בצל
קוצצים בצל גדול, ומטגנים בסיר עם קצת שמן, כשהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קווקאר, 2 כפות אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
ממלאים את הסיר במים רתוחים, ומבשלים עד לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים שמנת מתוקה (משהו כמו חצי כוס) או שמנת לבישול.
טועמים ומתקנים טיבול.
מגישים חם עם גבינה צהובה (נמרחתתתת)
7. ליד זה אפשר להגיש לחם שום:
חותכים באגט לפרוסות או לקוביות קטנות, בקערה מערבבים שמן זית עם שום כתוש ותבלינים לפי הטעם, מורחים את התערובת על הבאגט החתוך ומכניסים לתנור ליבוש ל10 דקות.
צפה בקובץ המצורף 1024738
צפה בקובץ המצורף 1024728
8. פנקייקס קלים להכנה
בקערה אחת מערבבים:
2 כוסות קמח
5 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר
בקערה שניה מערבבים:
1/4 כוס שמן
2 ביצים
1 ו- 3/4 כוסות חלב
מערבבים את 2 התערובות יחד, מרתיחים שמן במחבת (אני לא משתמשת בשמן בכלל, יש לי מחבת טפלון), ויוצרים עיגולים באמצעות כף.
צפה בקובץ המצורף 1024735
יש לי עוד, אם יהיה ביקוש, אני יעלה, וכמובן אם יש לכן רעיונות בשבילי - אני ישמח!!!
בהצלחה!!!
יש כבר פורים נוסף בפתח, יש לך חידושים?אחריות כבדה רובצת עלי...
שמה לי מטרה להעלות פוסט נוסף עד פורים בלי נדר.
בשייק משאירים את המים של השימורים?אז התחתנתי בשעה טובה, ובתור זו"צית טריה גיליתי את המטבח...
במשך הזמן אספתי מתכונים קלים וטעימים, ובא לי לשתף
היות ואין לי חיבה גדולה לבצקים (לא יודעת למה מפחיד אותי לנסות...) אני משתמשת בבסיסים מוכנים.
הכל כמובן מלווה בסלט ענק!!!
1. פיצה על חצילים:
פורסים חציל גדול לפרוסות, שמים קצת שמן ומלח ומכניסים לתנור ל10-15 דקות לריכוך.
מוציאים ומורחים גבינת שמנת (טעיםםםם) קטשופ, אורגנו, גבינה צהובה, בצל, פלפל שחור, זיתים, עגבניות ומה שרוצים.
מכניסים לתנור לעוד איזה 20 דקות.
טעים ברמות אחרותתתתתתתתתתתת!!!!
צפה בקובץ המצורף 1024737
2. פיתה עם ביצה:
לוקחים פיתה (או עדיף לחם שאפשר למעוך באמצע ולעשות בור), שמים בתבנית עם נייר אפיה ושופכים מעל ביצה חיה, שמים מלח, פלפל שחור, אפשר עגבניות, בצל, גבינה צהובה אבל לא חייבים.
מכניסים לתנור ל-10-15 דקות (אפיה למעלה ולמטה).
טעים יאמי
צפה בקובץ המצורף 1024688
3. באגט עם פטריות מוקרמות:
טיגנתי בצל עם פטריות טריות קצוצות, הוספתי קצת שמנת מתוקה.
ואז פרסתי באגט לעיגולים, שמתי את הפטריות ועל זה קצת חמאה ואפיתי בתנור.
יצא גן עדןןןןן והתאפקתי לא לזלולללל.
4. פשטידת פצפוצי אורז:
קוצצים 2 בצל ומטגנים עד להזהבה, שמים בקערה ומוסיפים ביצה, כוס פצפוצי אורז, קופסא קוטג' וקצת מלח, מערבבים ומחלקים למנג'טים ואופים איזה 15 דקות.
לפני שמוציאים שמים קצת גבינה צהובה מלמעלה ומשאירים לעוד 5 דקות בתנור.
נשנוש כיפי כזה.
צפה בקובץ המצורף 1024698
5. שייק ירוק
גיסתי שלחה לנו את זה לארוחת בוקר בשבע ברכות, ואהבנו ממש, לא האמנתי כששמעתי את הרכיבים!
הייתי בטוחה שיש שם נענע, קיוי ועוד מלא דברים טובים...
2 תפוחים צהובים
אננס משימורים (אפשר חצי קופסה או שלימה לפי המתיקות שתרצו)
עלה חסה
מרסקים הכל בשייקר
אני מכניסה את זה למקפיא למספר דקות, שיתן לזה צביטה של קור.
יאמוש.
צפה בקובץ המצורף 1024712
6. מרק בצל
קוצצים בצל גדול, ומטגנים בסיר עם קצת שמן, כשהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קווקאר, 2 כפות אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
ממלאים את הסיר במים רתוחים, ומבשלים עד לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים שמנת מתוקה (משהו כמו חצי כוס) או שמנת לבישול.
טועמים ומתקנים טיבול.
מגישים חם עם גבינה צהובה (נמרחתתתת)
7. ליד זה אפשר להגיש לחם שום:
חותכים באגט לפרוסות או לקוביות קטנות, בקערה מערבבים שמן זית עם שום כתוש ותבלינים לפי הטעם, מורחים את התערובת על הבאגט החתוך ומכניסים לתנור ליבוש ל10 דקות.
צפה בקובץ המצורף 1024738
צפה בקובץ המצורף 1024728
8. פנקייקס קלים להכנה
בקערה אחת מערבבים:
2 כוסות קמח
5 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר
בקערה שניה מערבבים:
1/4 כוס שמן
2 ביצים
1 ו- 3/4 כוסות חלב
מערבבים את 2 התערובות יחד, מרתיחים שמן במחבת (אני לא משתמשת בשמן בכלל, יש לי מחבת טפלון), ויוצרים עיגולים באמצעות כף.
צפה בקובץ המצורף 1024735
יש לי עוד, אם יהיה ביקוש, אני יעלה, וכמובן אם יש לכן רעיונות בשבילי - אני ישמח!!!
בהצלחה!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: