אם אתם מחפשים לגוון,
מאפה טעים ופשוט.
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 וחצי כוסות חד פעמי חלב בטמפרטורת החדר
כף שמרים יבשים
4 כפות סוכר
כף מלח
3 ביצים
חצי כוס שמן
אחרי שתפח
לקמח את משטח העבודה
לחתוך עם סכין חדה ל8 חלקים שווים
לרדד עיגול גדול (כפול 2 מפרוסת גבינה צהובה)
לשים פרוסת גבינה צהובה ולקפל לחצי
להדק את הקצוות.
להתפיח שוב כעשרים דקות.
למרוח ביצה טרופה, לשים שומשום בנדיבות.
לאפות 18 דקות על 200 מעלות. (תנור מחומם מראש)
למילוי - אפשר להוסיף זיתים ירוקים פרוסים,
פטריות טריות חתוכות.
מאפה טעים ופשוט.
לבצק:
1 ק"ג קמח
2 וחצי כוסות חד פעמי חלב בטמפרטורת החדר
כף שמרים יבשים
4 כפות סוכר
כף מלח
3 ביצים
חצי כוס שמן
אחרי שתפח
לקמח את משטח העבודה
לחתוך עם סכין חדה ל8 חלקים שווים
לרדד עיגול גדול (כפול 2 מפרוסת גבינה צהובה)
לשים פרוסת גבינה צהובה ולקפל לחצי
להדק את הקצוות.
להתפיח שוב כעשרים דקות.
למרוח ביצה טרופה, לשים שומשום בנדיבות.
לאפות 18 דקות על 200 מעלות. (תנור מחומם מראש)
למילוי - אפשר להוסיף זיתים ירוקים פרוסים,
פטריות טריות חתוכות.