רעיונות לארוחות בוקר/ערב קלות - תיהנו!

saralulu

משתמש מקצוען
אז התחתנתי בשעה טובה, ובתור זו"צית טריה גיליתי את המטבח...
במשך הזמן אספתי מתכונים קלים וטעימים, ובא לי לשתף :)

היות ואין לי חיבה גדולה לבצקים (לא יודעת למה מפחיד אותי לנסות...) אני משתמשת בבסיסים מוכנים.
הכל כמובן מלווה בסלט ענק!!!

1. פיצה על חצילים:
פורסים חציל גדול לפרוסות, שמים קצת שמן ומלח ומכניסים לתנור ל10-15 דקות לריכוך.
מוציאים ומורחים גבינת שמנת (טעיםםםם) קטשופ, אורגנו, גבינה צהובה, בצל, פלפל שחור, זיתים, עגבניות ומה שרוצים.
מכניסים לתנור לעוד איזה 20 דקות.
טעים ברמות אחרותתתתתתתתתתתת!!!!
צפה בקובץ המצורף 1024737

2. פיתה עם ביצה:
לוקחים פיתה (או עדיף לחם שאפשר למעוך באמצע ולעשות בור), שמים בתבנית עם נייר אפיה ושופכים מעל ביצה חיה, שמים מלח, פלפל שחור, אפשר עגבניות, בצל, גבינה צהובה אבל לא חייבים.
מכניסים לתנור ל-10-15 דקות (אפיה למעלה ולמטה).
טעים יאמי
צפה בקובץ המצורף 1024688


3. באגט עם פטריות מוקרמות:
טיגנתי בצל עם פטריות טריות קצוצות, הוספתי קצת שמנת מתוקה.
ואז פרסתי באגט לעיגולים, שמתי את הפטריות ועל זה קצת חמאה ואפיתי בתנור.
יצא גן עדןןןןן והתאפקתי לא לזלולללל.

4. פשטידת פצפוצי אורז:
קוצצים 2 בצל ומטגנים עד להזהבה, שמים בקערה ומוסיפים ביצה, כוס פצפוצי אורז, קופסא קוטג' וקצת מלח, מערבבים ומחלקים למנג'טים ואופים איזה 15 דקות.
לפני שמוציאים שמים קצת גבינה צהובה מלמעלה ומשאירים לעוד 5 דקות בתנור.
נשנוש כיפי כזה.
צפה בקובץ המצורף 1024698

5. שייק ירוק
גיסתי שלחה לנו את זה לארוחת בוקר בשבע ברכות, ואהבנו ממש, לא האמנתי כששמעתי את הרכיבים!
הייתי בטוחה שיש שם נענע, קיוי ועוד מלא דברים טובים...

2 תפוחים צהובים
אננס משימורים (אפשר חצי קופסה או שלימה לפי המתיקות שתרצו)
עלה חסה

מרסקים הכל בשייקר
אני מכניסה את זה למקפיא למספר דקות, שיתן לזה צביטה של קור.
יאמוש.
צפה בקובץ המצורף 1024712

6. מרק בצל
קוצצים בצל גדול, ומטגנים בסיר עם קצת שמן, כשהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קווקאר, 2 כפות אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
ממלאים את הסיר במים רתוחים, ומבשלים עד לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים שמנת מתוקה (משהו כמו חצי כוס) או שמנת לבישול.
טועמים ומתקנים טיבול.

מגישים חם עם גבינה צהובה (נמרחתתתת)

7. ליד זה אפשר להגיש לחם שום:
חותכים באגט לפרוסות או לקוביות קטנות, בקערה מערבבים שמן זית עם שום כתוש ותבלינים לפי הטעם, מורחים את התערובת על הבאגט החתוך ומכניסים לתנור ליבוש ל10 דקות.
צפה בקובץ המצורף 1024738
צפה בקובץ המצורף 1024728


8. פנקייקס קלים להכנה
בקערה אחת מערבבים:

2 כוסות קמח
5 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר

בקערה שניה מערבבים:
1/4 כוס שמן
2 ביצים
1 ו- 3/4 כוסות חלב

מערבבים את 2 התערובות יחד, מרתיחים שמן במחבת (אני לא משתמשת בשמן בכלל, יש לי מחבת טפלון), ויוצרים עיגולים באמצעות כף.
צפה בקובץ המצורף 1024735

יש לי עוד, אם יהיה ביקוש, אני יעלה, וכמובן אם יש לכן רעיונות בשבילי - אני ישמח!!!
בהצלחה!!!
משקיענית!!!
 

מוזיקאית בנשמה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מדהימה! ממש אהבתי את הרעיונות המקוריים! אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות מגיל ממש קטן.וזה יפה לראות את האומץ שיש לך.תמשיכי כך! כל מי שהוא אלוף בתחום מסוים התחיל הכל מקטן.
 

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
יש לך רעין בשבילי לתחליף לאבקת מרק בצל?
אהממ.....זה מרק בצל, והאבקה מדגישה את הטעם.
את בהחלט יכולה לנסות לוותר עליה, להוסיף בצל, מלח ופלפל, אבקת שום או שום שלם...
מענין איך יצא.
 

ESTI.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אז התחתנתי בשעה טובה, ובתור זו"צית טריה גיליתי את המטבח...
במשך הזמן אספתי מתכונים קלים וטעימים, ובא לי לשתף :)

היות ואין לי חיבה גדולה לבצקים (לא יודעת למה מפחיד אותי לנסות...) אני משתמשת בבסיסים מוכנים.
הכל כמובן מלווה בסלט ענק!!!

1. פיצה על חצילים:
פורסים חציל גדול לפרוסות, שמים קצת שמן ומלח ומכניסים לתנור ל10-15 דקות לריכוך.
מוציאים ומורחים גבינת שמנת (טעיםםםם) קטשופ, אורגנו, גבינה צהובה, בצל, פלפל שחור, זיתים, עגבניות ומה שרוצים.
מכניסים לתנור לעוד איזה 20 דקות.
טעים ברמות אחרותתתתתתתתתתתת!!!!
צפה בקובץ המצורף 1024737

2. פיתה עם ביצה:
לוקחים פיתה (או עדיף לחם שאפשר למעוך באמצע ולעשות בור), שמים בתבנית עם נייר אפיה ושופכים מעל ביצה חיה, שמים מלח, פלפל שחור, אפשר עגבניות, בצל, גבינה צהובה אבל לא חייבים.
מכניסים לתנור ל-10-15 דקות (אפיה למעלה ולמטה).
טעים יאמי
צפה בקובץ המצורף 1024688


3. באגט עם פטריות מוקרמות:
טיגנתי בצל עם פטריות טריות קצוצות, הוספתי קצת שמנת מתוקה.
ואז פרסתי באגט לעיגולים, שמתי את הפטריות ועל זה קצת חמאה ואפיתי בתנור.
יצא גן עדןןןןן והתאפקתי לא לזלולללל.

4. פשטידת פצפוצי אורז:
קוצצים 2 בצל ומטגנים עד להזהבה, שמים בקערה ומוסיפים ביצה, כוס פצפוצי אורז, קופסא קוטג' וקצת מלח, מערבבים ומחלקים למנג'טים ואופים איזה 15 דקות.
לפני שמוציאים שמים קצת גבינה צהובה מלמעלה ומשאירים לעוד 5 דקות בתנור.
נשנוש כיפי כזה.
צפה בקובץ המצורף 1024698

5. שייק ירוק
גיסתי שלחה לנו את זה לארוחת בוקר בשבע ברכות, ואהבנו ממש, לא האמנתי כששמעתי את הרכיבים!
הייתי בטוחה שיש שם נענע, קיוי ועוד מלא דברים טובים...

2 תפוחים צהובים
אננס משימורים (אפשר חצי קופסה או שלימה לפי המתיקות שתרצו)
עלה חסה

מרסקים הכל בשייקר
אני מכניסה את זה למקפיא למספר דקות, שיתן לזה צביטה של קור.
יאמוש.
צפה בקובץ המצורף 1024712

6. מרק בצל
קוצצים בצל גדול, ומטגנים בסיר עם קצת שמן, כשהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קווקאר, 2 כפות אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
ממלאים את הסיר במים רתוחים, ומבשלים עד לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים שמנת מתוקה (משהו כמו חצי כוס) או שמנת לבישול.
טועמים ומתקנים טיבול.

מגישים חם עם גבינה צהובה (נמרחתתתת)

7. ליד זה אפשר להגיש לחם שום:
חותכים באגט לפרוסות או לקוביות קטנות, בקערה מערבבים שמן זית עם שום כתוש ותבלינים לפי הטעם, מורחים את התערובת על הבאגט החתוך ומכניסים לתנור ליבוש ל10 דקות.
צפה בקובץ המצורף 1024738
צפה בקובץ המצורף 1024728


8. פנקייקס קלים להכנה
בקערה אחת מערבבים:

2 כוסות קמח
5 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר

בקערה שניה מערבבים:
1/4 כוס שמן
2 ביצים
1 ו- 3/4 כוסות חלב

מערבבים את 2 התערובות יחד, מרתיחים שמן במחבת (אני לא משתמשת בשמן בכלל, יש לי מחבת טפלון), ויוצרים עיגולים באמצעות כף.
צפה בקובץ המצורף 1024735

יש לי עוד, אם יהיה ביקוש, אני יעלה, וכמובן אם יש לכן רעיונות בשבילי - אני ישמח!!!
בהצלחה!!!
ואי קודם כל מזל טוב!
דבר שני מקנאה בבעלך
גם אני רוצה כאלו אורחות מפנקות...
דבר שלישי האתר שלך נדיר !!!
 

אספמיה

משתמש מקצוען
אז התחתנתי בשעה טובה, ובתור זו"צית טריה גיליתי את המטבח...
במשך הזמן אספתי מתכונים קלים וטעימים, ובא לי לשתף :)

היות ואין לי חיבה גדולה לבצקים (לא יודעת למה מפחיד אותי לנסות...) אני משתמשת בבסיסים מוכנים.
הכל כמובן מלווה בסלט ענק!!!

1. פיצה על חצילים:
פורסים חציל גדול לפרוסות, שמים קצת שמן ומלח ומכניסים לתנור ל10-15 דקות לריכוך.
מוציאים ומורחים גבינת שמנת (טעיםםםם) קטשופ, אורגנו, גבינה צהובה, בצל, פלפל שחור, זיתים, עגבניות ומה שרוצים.
מכניסים לתנור לעוד איזה 20 דקות.
טעים ברמות אחרותתתתתתתתתתתת!!!!
צפה בקובץ המצורף 1024737

2. פיתה עם ביצה:
לוקחים פיתה (או עדיף לחם שאפשר למעוך באמצע ולעשות בור), שמים בתבנית עם נייר אפיה ושופכים מעל ביצה חיה, שמים מלח, פלפל שחור, אפשר עגבניות, בצל, גבינה צהובה אבל לא חייבים.
מכניסים לתנור ל-10-15 דקות (אפיה למעלה ולמטה).
טעים יאמי
צפה בקובץ המצורף 1024688


3. באגט עם פטריות מוקרמות:
טיגנתי בצל עם פטריות טריות קצוצות, הוספתי קצת שמנת מתוקה.
ואז פרסתי באגט לעיגולים, שמתי את הפטריות ועל זה קצת חמאה ואפיתי בתנור.
יצא גן עדןןןןן והתאפקתי לא לזלולללל.

4. פשטידת פצפוצי אורז:
קוצצים 2 בצל ומטגנים עד להזהבה, שמים בקערה ומוסיפים ביצה, כוס פצפוצי אורז, קופסא קוטג' וקצת מלח, מערבבים ומחלקים למנג'טים ואופים איזה 15 דקות.
לפני שמוציאים שמים קצת גבינה צהובה מלמעלה ומשאירים לעוד 5 דקות בתנור.
נשנוש כיפי כזה.
צפה בקובץ המצורף 1024698

5. שייק ירוק
גיסתי שלחה לנו את זה לארוחת בוקר בשבע ברכות, ואהבנו ממש, לא האמנתי כששמעתי את הרכיבים!
הייתי בטוחה שיש שם נענע, קיוי ועוד מלא דברים טובים...

2 תפוחים צהובים
אננס משימורים (אפשר חצי קופסה או שלימה לפי המתיקות שתרצו)
עלה חסה

מרסקים הכל בשייקר
אני מכניסה את זה למקפיא למספר דקות, שיתן לזה צביטה של קור.
יאמוש.
צפה בקובץ המצורף 1024712

6. מרק בצל
קוצצים בצל גדול, ומטגנים בסיר עם קצת שמן, כשהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קווקאר, 2 כפות אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
ממלאים את הסיר במים רתוחים, ומבשלים עד לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים שמנת מתוקה (משהו כמו חצי כוס) או שמנת לבישול.
טועמים ומתקנים טיבול.

מגישים חם עם גבינה צהובה (נמרחתתתת)

7. ליד זה אפשר להגיש לחם שום:
חותכים באגט לפרוסות או לקוביות קטנות, בקערה מערבבים שמן זית עם שום כתוש ותבלינים לפי הטעם, מורחים את התערובת על הבאגט החתוך ומכניסים לתנור ליבוש ל10 דקות.
צפה בקובץ המצורף 1024738
צפה בקובץ המצורף 1024728


8. פנקייקס קלים להכנה
בקערה אחת מערבבים:

2 כוסות קמח
5 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר

בקערה שניה מערבבים:
1/4 כוס שמן
2 ביצים
1 ו- 3/4 כוסות חלב

מערבבים את 2 התערובות יחד, מרתיחים שמן במחבת (אני לא משתמשת בשמן בכלל, יש לי מחבת טפלון), ויוצרים עיגולים באמצעות כף.
צפה בקובץ המצורף 1024735

יש לי עוד, אם יהיה ביקוש, אני יעלה, וכמובן אם יש לכן רעיונות בשבילי - אני ישמח!!!
בהצלחה!!!
הפיתה עם הביצה מושלם תודה הוספתי לי רעיון לארוחת ערב ממליצה לנסות!! לא לוותר על תוספת בצל ועגבניה משדרג.
 

שרי 67

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נראה טובב
מכירה את הרעיון של הבאגטים עם הפטריות והשמנת דווקא עם פיתות.. יוצא טעים!!
 

שוקולד תות 143

משתמש פעיל
אז התחתנתי בשעה טובה, ובתור זו"צית טריה גיליתי את המטבח...
במשך הזמן אספתי מתכונים קלים וטעימים, ובא לי לשתף :)

היות ואין לי חיבה גדולה לבצקים (לא יודעת למה מפחיד אותי לנסות...) אני משתמשת בבסיסים מוכנים.
הכל כמובן מלווה בסלט ענק!!!

1. פיצה על חצילים:
פורסים חציל גדול לפרוסות, שמים קצת שמן ומלח ומכניסים לתנור ל10-15 דקות לריכוך.
מוציאים ומורחים גבינת שמנת (טעיםםםם) קטשופ, אורגנו, גבינה צהובה, בצל, פלפל שחור, זיתים, עגבניות ומה שרוצים.
מכניסים לתנור לעוד איזה 20 דקות.
טעים ברמות אחרותתתתתתתתתתתת!!!!
צפה בקובץ המצורף 1024737

2. פיתה עם ביצה:
לוקחים פיתה (או עדיף לחם שאפשר למעוך באמצע ולעשות בור), שמים בתבנית עם נייר אפיה ושופכים מעל ביצה חיה, שמים מלח, פלפל שחור, אפשר עגבניות, בצל, גבינה צהובה אבל לא חייבים.
מכניסים לתנור ל-10-15 דקות (אפיה למעלה ולמטה).
טעים יאמי
צפה בקובץ המצורף 1024688


3. באגט עם פטריות מוקרמות:
טיגנתי בצל עם פטריות טריות קצוצות, הוספתי קצת שמנת מתוקה.
ואז פרסתי באגט לעיגולים, שמתי את הפטריות ועל זה קצת חמאה ואפיתי בתנור.
יצא גן עדןןןןן והתאפקתי לא לזלולללל.

4. פשטידת פצפוצי אורז:
קוצצים 2 בצל ומטגנים עד להזהבה, שמים בקערה ומוסיפים ביצה, כוס פצפוצי אורז, קופסא קוטג' וקצת מלח, מערבבים ומחלקים למנג'טים ואופים איזה 15 דקות.
לפני שמוציאים שמים קצת גבינה צהובה מלמעלה ומשאירים לעוד 5 דקות בתנור.
נשנוש כיפי כזה.
צפה בקובץ המצורף 1024698

5. שייק ירוק
גיסתי שלחה לנו את זה לארוחת בוקר בשבע ברכות, ואהבנו ממש, לא האמנתי כששמעתי את הרכיבים!
הייתי בטוחה שיש שם נענע, קיוי ועוד מלא דברים טובים...

2 תפוחים צהובים
אננס משימורים (אפשר חצי קופסה או שלימה לפי המתיקות שתרצו)
עלה חסה

מרסקים הכל בשייקר
אני מכניסה את זה למקפיא למספר דקות, שיתן לזה צביטה של קור.
יאמוש.
צפה בקובץ המצורף 1024712

6. מרק בצל
קוצצים בצל גדול, ומטגנים בסיר עם קצת שמן, כשהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קווקאר, 2 כפות אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
ממלאים את הסיר במים רתוחים, ומבשלים עד לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים שמנת מתוקה (משהו כמו חצי כוס) או שמנת לבישול.
טועמים ומתקנים טיבול.

מגישים חם עם גבינה צהובה (נמרחתתתת)

7. ליד זה אפשר להגיש לחם שום:
חותכים באגט לפרוסות או לקוביות קטנות, בקערה מערבבים שמן זית עם שום כתוש ותבלינים לפי הטעם, מורחים את התערובת על הבאגט החתוך ומכניסים לתנור ליבוש ל10 דקות.
צפה בקובץ המצורף 1024738
צפה בקובץ המצורף 1024728


8. פנקייקס קלים להכנה
בקערה אחת מערבבים:

2 כוסות קמח
5 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר

בקערה שניה מערבבים:
1/4 כוס שמן
2 ביצים
1 ו- 3/4 כוסות חלב

מערבבים את 2 התערובות יחד, מרתיחים שמן במחבת (אני לא משתמשת בשמן בכלל, יש לי מחבת טפלון), ויוצרים עיגולים באמצעות כף.
צפה בקובץ המצורף 1024735

יש לי עוד, אם יהיה ביקוש, אני יעלה, וכמובן אם יש לכן רעיונות בשבילי - אני ישמח!!!
בהצלחה!!!
יאווו איזה השקעות!
מתי יש זמן לכל זה?
כל הכבוד!
יש לך גם רעיונות קלים לבשרי?
 

ביזנסטורי - אילה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
6. מרק בצל
קוצצים בצל גדול, ומטגנים בסיר עם קצת שמן, כשהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קווקאר, 2 כפות אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
ממלאים את הסיר במים רתוחים, ומבשלים עד לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים שמנת מתוקה (משהו כמו חצי כוס) או שמנת לבישול.
טועמים ומתקנים טיבול.

מגישים חם עם גבינה צהובה (נמרחתתתת)
אוח.
המרק בצל של רייזי...
נוסטלגיות.
לא מאמינה שאת משתפת עם כל העולם את המתכון הסודי!

תודה על הרעיונות והשיתופים.
 

אני זה אני :)

משתמש פעיל
5. שייק ירוק
גיסתי שלחה לנו את זה לארוחת בוקר בשבע ברכות, ואהבנו ממש, לא האמנתי כששמעתי את הרכיבים!
הייתי בטוחה שיש שם נענע, קיוי ועוד מלא דברים טובים...

2 תפוחים צהובים
אננס משימורים (אפשר חצי קופסה או שלימה לפי המתיקות שתרצו)
עלה חסה

מרסקים הכל בשייקר
אני מכניסה את זה למקפיא למספר דקות, שיתן לזה צביטה של קור.
יאמוש.
מתאים לבר או שצריך להגיש מיד מהמקרר?
ניתן להכין במג'ימיקס או רק בשייקר?
 

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
מתאים לבר או שצריך להגיש מיד מהמקרר?
ניתן להכין במג'ימיקס או רק בשייקר?
חושבת שאפשרי להגיש בבר, כמו כל שייק.
במג'ימיקס לדעתי יצא יותר גס, פחות מרקם חלק.
 

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
עוד שאלה- אני צריכה את זה ליום שלישי בערב, אפשר כבר להכין היום?
כן, אנחנו שמרנו במקרר כמה ימים, אבל לא יותר מדי כי יתקלקל...
מאמינה שבמקפיא ישמר יותר טוב.
 

מחר זה מאוחר

משתמש פעיל
אז התחתנתי בשעה טובה, ובתור זו"צית טריה גיליתי את המטבח...
במשך הזמן אספתי מתכונים קלים וטעימים, ובא לי לשתף :)

היות ואין לי חיבה גדולה לבצקים (לא יודעת למה מפחיד אותי לנסות...) אני משתמשת בבסיסים מוכנים.
הכל כמובן מלווה בסלט ענק!!!

1. פיצה על חצילים:
פורסים חציל גדול לפרוסות, שמים קצת שמן ומלח ומכניסים לתנור ל10-15 דקות לריכוך.
מוציאים ומורחים גבינת שמנת (טעיםםםם) קטשופ, אורגנו, גבינה צהובה, בצל, פלפל שחור, זיתים, עגבניות ומה שרוצים.
מכניסים לתנור לעוד איזה 20 דקות.
טעים ברמות אחרותתתתתתתתתתתת!!!!
צפה בקובץ המצורף 1024737

2. פיתה עם ביצה:
לוקחים פיתה (או עדיף לחם שאפשר למעוך באמצע ולעשות בור), שמים בתבנית עם נייר אפיה ושופכים מעל ביצה חיה, שמים מלח, פלפל שחור, אפשר עגבניות, בצל, גבינה צהובה אבל לא חייבים.
מכניסים לתנור ל-10-15 דקות (אפיה למעלה ולמטה).
טעים יאמי
צפה בקובץ המצורף 1024688


3. באגט עם פטריות מוקרמות:
טיגנתי בצל עם פטריות טריות קצוצות, הוספתי קצת שמנת מתוקה.
ואז פרסתי באגט לעיגולים, שמתי את הפטריות ועל זה קצת חמאה ואפיתי בתנור.
יצא גן עדןןןןן והתאפקתי לא לזלולללל.

4. פשטידת פצפוצי אורז:
קוצצים 2 בצל ומטגנים עד להזהבה, שמים בקערה ומוסיפים ביצה, כוס פצפוצי אורז, קופסא קוטג' וקצת מלח, מערבבים ומחלקים למנג'טים ואופים איזה 15 דקות.
לפני שמוציאים שמים קצת גבינה צהובה מלמעלה ומשאירים לעוד 5 דקות בתנור.
נשנוש כיפי כזה.
צפה בקובץ המצורף 1024698

5. שייק ירוק
גיסתי שלחה לנו את זה לארוחת בוקר בשבע ברכות, ואהבנו ממש, לא האמנתי כששמעתי את הרכיבים!
הייתי בטוחה שיש שם נענע, קיוי ועוד מלא דברים טובים...

2 תפוחים צהובים
אננס משימורים (אפשר חצי קופסה או שלימה לפי המתיקות שתרצו)
עלה חסה

מרסקים הכל בשייקר
אני מכניסה את זה למקפיא למספר דקות, שיתן לזה צביטה של קור.
יאמוש.
צפה בקובץ המצורף 1024712

6. מרק בצל
קוצצים בצל גדול, ומטגנים בסיר עם קצת שמן, כשהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קווקאר, 2 כפות אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
ממלאים את הסיר במים רתוחים, ומבשלים עד לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים שמנת מתוקה (משהו כמו חצי כוס) או שמנת לבישול.
טועמים ומתקנים טיבול.

מגישים חם עם גבינה צהובה (נמרחתתתת)

7. ליד זה אפשר להגיש לחם שום:
חותכים באגט לפרוסות או לקוביות קטנות, בקערה מערבבים שמן זית עם שום כתוש ותבלינים לפי הטעם, מורחים את התערובת על הבאגט החתוך ומכניסים לתנור ליבוש ל10 דקות.
צפה בקובץ המצורף 1024738
צפה בקובץ המצורף 1024728


8. פנקייקס קלים להכנה
בקערה אחת מערבבים:

2 כוסות קמח
5 כפיות אבקת אפיה
1/4 כוס סוכר

בקערה שניה מערבבים:
1/4 כוס שמן
2 ביצים
1 ו- 3/4 כוסות חלב

מערבבים את 2 התערובות יחד, מרתיחים שמן במחבת (אני לא משתמשת בשמן בכלל, יש לי מחבת טפלון), ויוצרים עיגולים באמצעות כף.
צפה בקובץ המצורף 1024735

יש לי עוד, אם יהיה ביקוש, אני יעלה, וכמובן אם יש לכן רעיונות בשבילי - אני ישמח!!!
בהצלחה!!!
יואו יואו יואו
תודה על השיתוף!!!!!!
פשוט מהמםםםםם
איך אני מתגעגעת לתקופה הזאת
ואיזה כיף שיש לך כזה מרץ
כל הכבוד,
כיף לבעלך,
ניקח אולי רעיונות ליום נישואין הקרוב
ומקווה שיהיה לי יותר זמן לכאלה ארוחות....
 

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
כן, אנחנו שמרנו במקרר כמה ימים, אבל לא יותר מדי כי יתקלקל...
מאמינה שבמקפיא ישמר יותר טוב.
רייזי אני עוקבת אחרייך אולי תעלי עוד מתכונים חמודים וכייפים?
כנראה שההתלהבות הראשונית מתחילה להתפוגג:sne:;)
 

רייזי בירנבוים

קופילוביץ לשעבר, מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
רייזי אני עוקבת אחרייך אולי תעלי עוד מתכונים חמודים וכייפים?
כנראה שההתלהבות הראשונית מתחילה להתפוגג:sne:;)
ברור, הכל הופך לשגרה...
יש לי עוד מתכונים מפנקים, צריכה סבלנות לשבת ולכתוב ולהעלות תמונות.
 

shishi

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה