אין כמו אבא
משתמש רשום
גם אני אשמח לשמוע פרטים ...יש אצלנו בחברה בנות שעובדות על אקסלים
מזכירות
התרמות
גם אני אשמח לשמוע פרטים ...יש אצלנו בחברה בנות שעובדות על אקסלים
מזכירות
התרמות
@בקבוק מים יש לי הכשרה בתחומים שציינת ואני מעוניינת לעבוד מהבית, אם מחפשים עוד עובדות - מציעה מועמדותמחפשים אצלכם עוד עובדות?
יש רעיון לגבר?מטפלת לפי שעות
תפרסמי שאת מקבלת ילדים לפי שעה
יש הרבה שלא צריכות קבוע כל יום כל השעות..
מצטרפת@בקבוק מים יש לי הכשרה בתחומים שציינת ואני מעוניינת לעבוד מהבית, אם מחפשים עוד עובדות - מציעה מועמדות
איפה זה אצלנו?יש אצלנו בחברה בנות שעובדות על אקסלים
מזכירות
התרמות
לגמרהה@הרי זהב - רק זהירות מכל מיני מודעות ופרסומים שמבטיחים לך מלא כסף על...
אני בעד שתרוויחי הרבה כסף, אבל לא שתוציאי על הבטחות כאלו שקל...
איך באמת עוד לא הביאו כאן הצעה של לעשות מיליונים עם FOREVER?@הרי זהב - רק זהירות מכל מיני מודעות ופרסומים שמבטיחים לך מלא כסף על...
אני בעד שתרוויחי הרבה כסף, אבל לא שתוציאי על הבטחות כאלו שקל....
אני הבנתי שזה הכנסה מאוד קטנה והרבה עבודה ובלאי.מכירת מוצרי אפייה.
אפשר גם הדפסה על דף אכיל אבל נראה לי שצריך מחשב
מאיפה הבאת את זה?משפחתון עד 7 ילדים לא דורש כלום
אם במשפחתון שוהים עד שבעה פעוטות, המשפחתון אינו חייב להיות תחת פיקוח ממשלתי. בהתאם, התנאים במשפחתון פרטי לא מפוקח, לרבות גובה התשלום, נתונים להחלטתה הבלעדית של מנהלת המשפחתון. אמנם בחלק מהמשפחתונים מנהלת המשפחתון היא בעלת הסמכה פורמלית בתחום החינוך לגיל הרך, אך ככלל אין חובה כי תהיה לה הסמכה כזו. ואולם, למרות שמשפחתונים ביתיים המופעלים בתנאים אלה אינם חייבים ברישיון הפעלה, מנהלת המשפחתון עדיין נושאת באחריות המשפטית לגבי שלומם ורווחתם של הפעוטות, מבחינה פלילית בהתאם, מומלץ מאוד לבטח את המשפחתון בפוליסות הביטוח מתאימות, ולוודא כי הוא מופעל תוך נקיטת אמצעי הזהירות הנדרשים, לדוגמה, חשוב למנוע קיומם של סיכונים לפעוטות, כגון גישה לנקודות חשמל, חפצים כבדים וכיו״ב.מאיפה הבאת את זה?
אם במשפחתון שוהים עד שבעה פעוטות, המשפחתון אינו חייב להיות תחת פיקוח ממשלתי. בהתאם, התנאים במשפחתון פרטי לא מפוקח, לרבות גובה התשלום, נתונים להחלטתה הבלעדית של מנהלת המשפחתון. אמנם בחלק מהמשפחתונים מנהלת המשפחתון היא בעלת הסמכה פורמלית בתחום החינוך לגיל הרך, אך ככלל אין חובה כי תהיה לה הסמכה כזו. ואולם, למרות שמשפחתונים ביתיים המופעלים בתנאים אלה אינם חייבים ברישיון הפעלה, מנהלת המשפחתון עדיין נושאת באחריות המשפטית לגבי שלומם ורווחתם של הפעוטות, מבחינה פלילית בהתאם, מומלץ מאוד לבטח את המשפחתון בפוליסות הביטוח מתאימות, ולוודא כי הוא מופעל תוך נקיטת אמצעי הזהירות הנדרשים, לדוגמה, חשוב למנוע קיומם של סיכונים לפעוטות, כגון גישה לנקודות חשמל, חפצים כבדים וכיו״ב.
משפחתון תמ"ת הוא חמישה ילדים וחייב פיקוח והוא גם ממומן חלקית ע"י משרד התמת וצריך בשבילו תעודת מטפלות/ גננותמאיפה הבאת את זה?
משפחתון זה עד חמישה ילדים,
והכל מפוקח ומתואם עם התמ"ת.
חייבת גם תעודה.
אולי את מתכוונת לגן פרטי או פעוטון.
משפחתון חייב פיקוח.
גמניהיי אני מחפשת גם עבודות מהבית (אפשרי עם מחשב מקלידה מהר ומתמצאת)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: