תעודת מטפלת גם אין לי.משפחתון עד 7 ילדים לא דורש כלום
אי אפשר לפתוח מיידית משפחתון....
תעודת מטפלת גם אין לי.משפחתון עד 7 ילדים לא דורש כלום
רוב השכנות שלי לא עובדות...אולי בייביסיטר?
אמהות שחוזרות מאוחר מהעבודה וצריכות סידור לכמה שעות לילדים. רק לקחת מהגנים, ולתת ארוחת צהריים. אפשר לברר אצל נשים בשכונה אם יש צורך בזה.
הדגשתי עד 7 ילדיםתעודת מטפלת גם אין לי.
אי אפשר לפתוח מיידית משפחתון....
מחפשים אצלכם עוד עובדות?יש אצלנו בחברה בנות שעובדות על אקסלים
מזכירות
התרמות
משפחתון פרטי?הדגשתי עד 7 ילדים
אין צורך לא בתעודה לא ברישוי לא במצלמות, כלום! רק ילדים..
למשפחתון טוב יש ביקוש גדול בע''ה
ואם כן תקבעי את המחיר שרווחי לך? מקסימום לא יהיו לך הזמנות, כמו בזמן שאת מסרבת ואולי כן יהיו(עד היום מידי פעם מנסים להזמין אצלי סלטים/תבשילים/עוגות וכד' ואני מסרבת בגלל שבאופן כללי כשבאים לקייטרינג לא רשמי, מחפשים זול ושוב פעם זול... מה שהיה יוצא שלא הייתי מרוויחה כמעט כלום או כלום ממש. ואומרת זאת לאחר שנים של נסיונות)
צודקת.ואם כן תקבעי את המחיר שרווחי לך? מקסימום לא יהיו לך הזמנות, כמו בזמן שאת מסרבת ואולי כן יהיו
את יכולה להיות מטפלת פרטית עד 1:30-2:00 המחיר של זה בד"כ יותר נמוך מאחרי ההנחה של התמ"תמשפחתון פרטי?
לא מכירה מישהי שביכולתה לשלם...
יש כאן משפחתונים המסובסדים ע"י משרד העבודה/רווחה ויוצא זול מאוד לשלוח לשם.
ובכדי לפתוח משפחתון שכזה, צריך תעודת מטפלת והתנהלות מול הגורמים.
עוול לילדים .....רק דבר אחד חשוב. צריך שיהיה לך גישה ואהבה לתינוקות .ובשום פנים ואופן לא לעשות את זה בגלל חוסר ברירה או פרנסה.
מכירה כאלה ועושות עוול לעצמם.
נכון.גםעוול לילדים .....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: