אולי יש בעייה בקורות חיים??@פ.נ את צודקת יש המון הצעות אבל כמה קורות חיים שלחתי ולא פנו, הבנתי שהמון פיקטיביות...
שזה סיבה אחרת
אולי יש בעייה בקורות חיים??@פ.נ את צודקת יש המון הצעות אבל כמה קורות חיים שלחתי ולא פנו, הבנתי שהמון פיקטיביות...
תראי, אין לי כל כך הרבה ניסיון, אבל מכמה שהעברתי להם שיבדקו קו"ח טענו שממש בסדראולי יש בעייה בקורות חיים??
שזה סיבה אחרת
בחיים על תעשי מנוי....תראי, אין לי כל כך הרבה ניסיון, אבל מכמה שהעברתי להם שיבדקו קו"ח טענו שממש בסדר
אבל שמעתי מאנשים שהרבה מההצעות החינמיות פיקטיביות ונועדו רק כדי למשוך לעשות מנוי
יתכן שמנוי שווה לי אבל מתלבטת דרך אלו אתרים וכו..
אכן בישלתי אצל אחרים אבל עכשיו מחפשת עבודה מהבית.@הרי זהב אוכל זה המקצוע שלך, את מאוד אוהבת את המטבח
ויש שם הרבה נישות:
אני לדוג'הכנסתי תקופות מסויימות מבשלת הביתה שילמתי לה 100 שקל לשעה, פעמיים בשבוע בערך 3-4 שעות. זה רווח נקי, אין שום הוצאות. אולי תפרסמי את עצמך בשוק הזה?
תודה על התגובה המפורטת@הרי זהב
נשמע שממש ניסית ללכת על התחום של האוכל, והתחום הזה מדבר אלייך
אולי תנסי הפעם להיכנס לזה אחרי בדיקה מול כאלו שכן מצליחים בזה?
ייתכן ואת לא נכנסת לזה עם כל הכח, כי אולי את מזגזגת על התפר של זול לבין משהו יותר מוסדי
כמו שהזכירו למעלה, להכין לועדי עובדים/ אסיפות הורים/ ארוחות בוקר בוטיק/ מקומות שיש להם תקציב יעודי לאוכל
אולי כדאי להקדיש לחלום עוד קצת בדיקה לעומק ולראות איך אלו שכן מצליחים בזה עובדים,
אולי קצת לפתוח את הראש ולהבין שברגע שעובדים עם משלוחים את יכולה לתת שירות לקהלי יעד יותר גדולים ולא רק לסביבה המצומצמת שסביבך
הרבה הצלחה וס"ד!
עבודה שיכולה להתאים גמלי?@הרי זהב
שלחתי לך באישי הצעת עבודה שיכולה להיות מאוד מתאימה לך
בדיוק זה!!היא הסבירה שרוב השכנות בבנין שלה לא עובדות
היא כנראה גרה באזור ירושלמי/ חסידי שמרני
אז שם יש אינפלציה של מטפלות/ גננות
ובמחירים הזויים (כלפי מטה)
(סיפרה לי מישהי שמשלמת באזור כזה 350 ש"ח לגנון)
שווה ציטוט.וכן, חשוב לי דווקא מהבית, יש לי תינוקת בת שנה שאין לי כל רצון להיפרד ממנה אפילו לשעה.
תחפשי מותג חברה חנות מוכרת ומצליחה ותגידי להם שאת רוצה לעשות מכירה אצלך בבית (אפשרי לך בכלל?) או שתשיגי מקום ותקבלי אחוזי מכירה או כל הסדר אחרמחפשת רעיונות לעבודה מהבית עם גמישות בשעות לפי מה שבאפשרותי....
יש חיה כזאת?
מציינת שאין לי הכשרה מקצועית.
מדברת אפילו על שעות ספורות בשבוע וכד'
אם למישהי יש רעיון אשמח לשמוע.
אולי בנקיון בתים/משרדים שמסכימים להביא את התינוקת ?וכן, חשוב לי דווקא מהבית, יש לי תינוקת בת שנה שאין לי כל רצון להיפרד ממנה אפילו לשעה.
מהמם, ממש ראוי להערכה (וקצת קנאה על העובדה שזה מעשי)וכן, חשוב לי דווקא מהבית, יש לי תינוקת בת שנה שאין לי כל רצון להיפרד ממנה אפילו לשעה.
קוראים לזה אומנה יומית או תמיכה בייתית.וכן אם מתאים לך הרעיון שמעתי שיש נשים שמקבלות ילדים בבית מטעם הרווחה מהשעה 1 בצהריים עד 5 בערך והם מביאות להם ארוחת צהריים מכינות איתם ש.ב וכו' בקיצור אמא לכמה שעות
וכן, חשוב לי דווקא מהבית, יש לי תינוקת בת שנה שאין לי כל רצון להיפרד ממנה אפילו לשעה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: