רבקי ואזנר
משתמש צעיר
מכולת אין כרגע בד' 4 אבל יש תחבורה קצת קו 23 שיש אותו מאד בתדירות
אם אתם רוצים 3 חדרים - 87 מטר + מרפסת.אנו חושבים לשכור ברמה ד'.
מישהו יכול לתת לנו טווח מחירים על דירת 4 חדרים?
באיזה רחוב?אם אתם רוצים 3 חדרים - 87 מטר + מרפסת.
תוכלו לרשום טלפון. או מייל [ולמחוק אח''כ אם תרצו].
יש לי הצעה של דירה חדשה. 4000 ש''ח.
רב חלקיה בר טובי פרוויקט שכעת הסתיים [של וולפסון].באיזה רחוב?
אין לי כמעט ספק שכמות כה גדולה של דירות שיכנסו לשוק בבת אחת תלחץ את מחירי השכירות כלפי מטה, לא רק בד'4 אלא גם בשאר השכונות.36 בניינים איכלוס קרוב (כנראה כולם או רובם בקיץ)
גם במחיר דירות למכירה ?אין לי כמעט ספק שכמות כה גדולה של דירות שיכנסו לשוק בבת אחת תלחץ את מחירי השכירות כלפי מטה, לא רק בד'4 אלא גם בשאר השכונות.
אני גר בד 4 ואני טופס הרבה טרמפים ולצערי אתה צודק רוב הנהגים ברמה ד 4 הם נהגות.יש מכל העדות...
וכן יש הרבה נהגות (יותר מנהגים) אולי זה אומר משהו!?
לא יודע אם זה ישפיע כ"כ על הדירות למכירה. שם התזוזות בדרך כלל יותר איטיות.גם במחיר דירות למכירה ?
לפני כמה חודשים רשמתם על דירת 3 חדרים בד' 4.
1.950- 2 מליון.
האם זה עדכני ?
אני לא כ"כ בטוח היה כבר בעבר מסות יותר גדולות של איכלוסים בבת אחת ולא ראינו ירידה גדולה במחיראין לי כמעט ספק שכמות כה גדולה של דירות שיכנסו לשוק בבת אחת תלחץ את מחירי השכירות כלפי מטה, לא רק בד'4 אלא גם בשאר השכונות.
א. מדובר ביותר מ700 דירות. כי רוב הבניניים בני 8-9 קומות ולפחות עם 3 דיירים בקומה (אם לא 4), כך שמדובר בלפחות 1000 דירות.36 בניינים הם סדר גודל של 700 דירות ובחישוב של כ40% יוצאים לשכירות אז הגענו סה"כ 280 דירות לחצי שנה
ימים יגידו...א. מדובר ביותר מ700 דירות. כי רוב הבניניים בני 8-9 קומות ולפחות עם 3 דיירים בקומה (אם לא 4), כך שמדובר בלפחות 1000 דירות.
ב. צריך לחשב הרבה יותר מ40% לשכירות, כי ה60% שאתה מחשב שיגורו בדירות של עצמם יפנו דירות אחרות בבית שמש שהם שוכרים אותם בינתיים (חלק ברמה ד' וחלק בשאר השכונות - יש רק מיעוט שגרים בערים אחרות).
כך שמדובר בהרבה מאד דירות בעיר שיתשחררו לשוק בבת אחת, ולכן לדעתי ירידת מחיר תהיה בלתי נמנעת.
לכאורה מדובר על דירות אמיתיות (לא על יח"ד)והכי חשוב, למה בביתר יותר יקר, אם רמה ד' כל כך מוצלחת?
D 1-5האם מישהו שמע על הקדמת מסירה בגרין הילס?
באיזה פרוייקט מדובר?
אפשר לצרץ levy241088 שדרודל גימל נקודה קוםהצטרפות לקבוצות בצאט
רוכשים כללי ד-4'
https://hangouts.google.com/group/UwPssRsFf7PP18Lb6
רוכשים וולפסון גרין הילס ד- 4
https://hangouts.google.com/group/CmrE3Q1kPKoLG6U18
מי שהקישור חסום לו יכול לכתוב את המייל שלו כאן באשכול והוא יצורף ידנית
מגן, פרץ לוזוןיש בד' 4 פרוייקטים שעדיין מוכרים בה דירות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: