בהמשך כשד'5 תתאכלס יהיה "גוש ד'4-5" השכונה הכי גדולה ברמה ד' עם כ3500 דירות. (ד'4-5 זה בעצם שכונה אחת, הכניסה לד'5 היא דרך ד'4)הבעיה היא שהשכונה שוכנת בקצה העיר ממש, כך שהרחובות הפנימיים בה רחוקים מאד אפילו משאר רמה ד', ובוודאי מהשכונות האחרות בעיר.
ואני מקווה מאוד שיפתחו עוד כביש גישה לשכונה אחרת הפקקים שם הולך להיות מזוויעבהמשך כשד'5 תתאכלס יהיה "גוש ד'4-5" השכונה הכי גדולה ברמה ד' עם כ3500 דירות. (ד'4-5 זה בעצם שכונה אחת, הכניסה לד'5 היא דרך ד'4)
יש 3 יציאות מד'4ואני מקווה מאוד שיפתחו עוד כביש גישה לשכונה אחרת הפקקים שם הולך להיות מזוויע
שני היציאות האלו נחשבות יציאה אחת מהשכונה .....2. מרחוב ר' חנינא לשדרות האמוראים.
3. מרחוב תלמוד בבלי ישר עד הסוף יהיה חיבור לרחוב זכריה הנביא (כביש 5). לדוגמא בשביל לנסוע לביתר אפשר לקחת את תלמוד בבלי עד הסוף, ימינה לזכריה הנביא, שמאלה לכביש 375 עד ביתר.
התשובה במלה אחת היא: וולפסון.מעבר לכך לא ממש הבנתי מה ראה @בית שמשניק בשכונה הנ"ל מעבר למה שיש בכל רמה ד'....
לא נכון.זה באותו כביש
לא ברור מה זה "יציאה לחדי עם גשר"מלבד זאת היציאה לזכריה לא קיימת בתכנון אלא יציאה לחדי עם גשר לא מעבר וגם זה לא בטוח שיקרה
כלומר, שהשכונה הצדדית והמרוחקת תהיה שכונה גדולה?בהמשך כשד'5 תתאכלס יהיה "גוש ד'4-5" השכונה הכי גדולה ברמה ד' עם כ3500 דירות. (ד'4-5 זה בעצם שכונה אחת, הכניסה לד'5 היא דרך ד'4)
דבר ראשון זה לא בדיוק צדדי. תכלס ד'4 יושבת על האמוראים עם קניון בכניסה לשכונה. הנקודה היא שאם זה שכונה של 3500 דירות לכאורה יהיו שם אוטובוסים וכל מה שצריך בשכונה כזו גדולה. לדוגמא אוטובוסים פנימיים בתדירות גבוהה, אוטובוסים בינעירוניים, מוסדות מסחר.כלומר, שהשכונה הצדדית והמרוחקת תהיה שכונה גדולה?
מגוחך שמישהו מרמה א' ואפי' מרמה ג' יעבור דרך 3 שכונות עם ככרות ופסי האטה אינסופיים, בשביל להגיע לנקודה מרוחקת יותר בכביש 38. לא קוראים לזה כביש גישה מהיר. מאידך, רחוב שד' האמוראים יתרוקן כיוון שרמה ד' 4 וד'5 לא יצאו משם.פתיחת כביש גישה ל38 = האמוראים + רחובות ד'4 יהוו כביש גישה מהיר או עקיף מכל רמה ה'2 וחלקים מרמה ג' ובשעות העומס גם רמה א' לכביש 38 וליציאה מהעיר = פקק אחד גדול בכל רמה ד'.
איפה אמור להיות קניון?קניון בכניסה לשכונה
למה אוטובוסים בינעירוניים לא מתחילים כבר? למה מחכים? הגישה כיום קטסטרופלית.דבר ראשון זה לא בדיוק צדדי. תכלס ד'4 יושבת על האמוראים עם קניון בכניסה לשכונה. הנקודה היא שאם זה שכונה של 3500 דירות לכאורה יהיו שם אוטובוסים וכל מה שצריך בשכונה כזו גדולה. לדוגמא אוטובוסים פנימיים בתדירות גבוהה, אוטובוסים בינעירוניים, מוסדות מסחר.
אין שום פסי האטה בשדרות האמוראים. אפשר לטוס שם כמו באליהו הנביא וכמו בזכריה (אולי קצת פחות אבל זה כביש מהיר...)מגוחך שמישהו מרמה א' ואפי' מרמה ג' יעבור דרך 3 שכונות עם ככרות ופסי האטה אינסופיים, בשביל להגיע לנקודה מרוחקת יותר בכביש 38. לא קוראים לזה כביש גישה מהיר. מאידך, רחוב שד' האמוראים יתרוקן כיוון שרמה ד' 4 וד'5 לא יצאו משם.
שיקולים אחרים אני מבין. (כמו עלות שיפוע, וקירבה של שני מחלפים) אבל שיקול של פקק ברמה ד' בגלל שיש יציאה משם הא טיפשי כי רמה ג' ודאי לא ישתמשו בזה. יותר נח ליסוע בכביש של 2 נתיבים ולהגיע לנקודה יותר טובה.
זה כמו לומר שתושבי תל אביב יקצרו דרך רח' רבי עקיבא להגיע לכביש גהה.
כשמגיעים מד'2 אחרי הגשר בצד ימין.איפה אמור להיות קניון?
בשד' האמוראים יש מלא ככרות. ובד' 4 יש מלא מלא פסי האטה.אפשר לטוס שם כמו באליהו הנביא וכמו בזכריה (אולי קצת פחות אבל זה כביש מהיר...)
אני לא אתפלא לשמוע. דרך רחוב של מגורים זה לא קיים. צפון בני ברק זה משהו אחר. זה אזור תעשייה.וכן תתפלא לשמוע שתושבי תל אביב/רמת גן מקצרים דרך כל מיני רחובות בבני ברק (בוודאי בצפון בני ברק) ובוודאי בעידן ה"ווייז".
מה זה אומר קניון? באיזה סדר גודל?כשמגיעים מד'2 אחרי הגשר בצד ימין.
גם באליהו הנביא ובזכריה יש כיכרות.בשד' האמוראים יש מלא ככרות. ובד' 4 יש מלא מלא פסי האטה.
בוודאי שיש אברבנאל אבוחצירא יש שם מגורים. גם בתוך בני ברק אני מאמין שאם יהיה הבדל של דקה נסיעה הווייז יקח אותם משם.אני לא אתפלא לשמוע. דרך רחוב של מגורים זה לא קיים. צפון בני ברק זה משהו אחר. זה אזור תעשייה.
סתם שתדע שגם בזכריה הנביא בעיקרון מותר לנסוע עד 50 קמ"ש.ועכשיו חשבון פשוט, נסיעה דרך כביש שנוסעים כ60 70 קמ"ש במשך 4 ק"מ עם שני נתיבים (שזה אומר שאפשר לעקוף.) או נסיעה 54. ק"מ דרך כביש שאפר להגיע בו הכי הרב ל50 קמ"ש וצריך להאט כל 200 מטר ולחות להולכי רגל שיעברו את הכביש, ולפעמים להיתקע מאחורי רכב שעוצר באמצע הכביש... מה יותר מהר? ברור שיקצרו דרך ד'. נכון????
שוב, אני מבין שיש שיקולים אחרים. אבל טענה שיקצרו דרך אזור של בנינים, שזה אומר כל פעם רכב מאט בשביל להיכנס לחניה. מעברי חציה, ככרות עם נתיב אחד, ופסי האטה. אין סיכוי שמישהו יחשוב לקצר דרך שם. (אלא אם כן המצב בזכריה יהיה כ"כ קטטסטרופלי. וא"כ זה יהיה ממש מבורך.)
לפי התכנית כמו הקניון בין ד'1 לד'2.מה זה אומר קניון? באיזה סדר גודל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: