זרקור מקומי רמת בית שמש ד4

בלבן

משתמש רשום
ממה שאני יודע הבניין שלי כבר קיבל טופס 4 כבר לפני שבועיים ( רבי חנינה 23) לא קיבלנו שום הודע מהחברה
על כך (בכל זאת חברת מגן) אבל גם העובדים באתר אמרו לי כך וגם מישהו שקנה שם אמר לי שכבר יש טופס 4
העובדים באתר אמרו לי שרק צריך לעשות תיקונים אחרונים וזה ייקח שבועיים שלוש (לפני שבוע) כמה זה שבועיים במושגים של עובדי בנין רק ה' יודע

איש מקצועי

משתמש חדש
ממה שאני יודע הבניין שלי כבר קיבל טופס 4 כבר לפני שבועיים ( רבי חנינה 23) לא קיבלנו שום הודע מהחברה
על כך (בכל זאת חברת מגן) אבל גם העובדים באתר אמרו לי כך וגם מישהו שקנה שם אמר לי שכבר יש טופס 4
העובדים באתר אמרו לי שרק צריך לעשות תיקונים אחרונים וזה ייקח שבועיים שלוש (לפני שבוע) כמה זה שבועיים במושגים של עובדי בנין רק ה' יודע
שלום רב , האם מותר לדעת מי גלה לך את הסוד החסוי הזה ( שיש כבר טופס 4) ???????????
והאם אכן זה מאומת???

בלבן

משתמש רשום
שלום רב , האם מותר לדעת מי גלה לך את הסוד החסוי הזה ( שיש כבר טופס 4) ???????????
והאם אכן זה מאומת???
עובד באתר הבניה אמר לי את זה לא נראה לי ששיקר עלי (נראה לי) חוץ מזה קיבלתי הודעה לכנס רוכשים בשבוע הבא מזה אומר ???????

די

משתמש סופר מקצוען
בכתבה כאן מתאריך ט"ז אלול מופיע שבניינים 23 ו-27 ברחוב רבי חנינא של חברת מגן, קיבלו טופס 4.
צילום מסך 2024-11-11 183930.png

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה