משתמש 2242
משתמש חדש
עשיתי דרכון רק עכשיו אבל בכל מצב איפה מעדכנים
ואיפה בודקים אם נשלח לי
ואיפה בודקים אם נשלח לי
אם עשית דרכון אין צורך לעדכן, תפנה לדפוס בארי ותשאל האם הודפס בכלל.עשיתי דרכון רק עכשיו אבל בכל מצב איפה מעדכנים
ואיפה בודקים אם נשלח לי
איך הזמנת?אם אפשר לרכב על האשכול...
הזמנתי לפני איזה חודש וחצי כרטיס מפלסטיק ולא הגיע, מה זה אומר? תקין?
באתר של משרד התחבורה, נראליאיך הזמנת?
איך פונים אליהםאם עשית דרכון אין צורך לעדכן, תפנה לדפוס בארי ותשאל האם הודפס בכלל.
יש גם אפשרות לקבל את זה תוך 24 שעות בתשלום נכבד, למי שזה רלוונטי
לא מספיק רק להצהיר על סיום תקופת הליווי?באתר של משרד התחבורה, נראלי
אלא?לא מספיק רק להצהיר על סיום תקופת הליווי?
אני לא מבין, יש תשלום על כרטיס הרישיון.לי כבר עבר חודשיים מהתשלום על רישיון הפלסטיק ועדיין לא קיבלתי, במידע אומרים לפנות לדפוס בארי, האם למישהו יש דרך איך לפנות אליהם?
לי כבר עבר חודשיים מהתשלום על רישיון הפלסטיק ועדיין לא קיבלתי, במידע אומרים לפנות לדפוס בארי, האם למישהו יש דרך איך לפנות אליהם?
מיד שהסתיימה תקופת הליווי, ודיווחת עליהנראה שהדברים צריכים קצת סדר
לאחר הטסט יש תקופה בת ששה חודשים של ליווי ולקראת סיומה צריך לדווח שביצעתי את חובת הליווי מה עושים מכאן והלאה?
מותר לנהוג? צריך לשלם משהו?
מישהו יכול לעשות קצת סדר???
קודם כל תודהמיד שהסתיימה תקופת הליווי, ודיווחת עליה
מותר לנהוג חופשי, עם תעודת זהות או דרכון.
לא צריך לשלם על חידוש רשיון (רק אחרי שנתיים - לשים לב)
כרטיס פלסטיק בעיקרון בארץ הוא די מיותר, אא"כ משתמשים בו כתעודה מזהה לשאר דברים
יש אגרת רישיון שמשלמים יום אחרי קבלת הרשיון, אני לא נהג צעיר ולכן הייתי אמור לקבל חודש אחרי כרגע אני כבר עוד מעט חודשיים וחצי אחרי ועדיין לא קיבלתי.אני לא מבין, יש תשלום על כרטיס הרישיון.
ביררתי כאן בפרוג ואמרו לי שזה הפעולה היחידה שלא מצריכה תשלום..
אם עדכנתם שם באנגלית, הכל תלוי בדואר/מסר ....קודם כל תודה
דבר שני מה הצעדים שאמורים לגרום לכרטיס להגיע אלי?
השם באנגלית מעודכן,אם עדכנתם שם באנגלית, הכל תלוי בדואר/מסר ....
אוקיי. שילמתי מזמן על הנפקת הרישיון, על הכרטיס אין צורך בתשלום, אכן?יש אגרת רישיון שמשלמים יום אחרי קבלת הרשיון, אני לא נהג צעיר ולכן הייתי אמור לקבל חודש אחרי כרגע אני כבר עוד מעט חודשיים וחצי אחרי ועדיין לא קיבלתי.
נכון, אבל במצב של הדואר היום רוב הסיכויים שהיכן שהוא אבד בדרך אליךאוקיי. שילמתי מזמן על הנפקת הרישיון, על הכרטיס אין צורך בתשלום, אכן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: