אפשר את המתכוןיש ציפוי לעוגה בלי ריצ' ומרגרינה שמבוסס על קציפת ביצים+סירופ סוכר רותח. יוצא במרקם דומה למרשמלו רך.
אפשר את המתכוןיש ציפוי לעוגה בלי ריצ' ומרגרינה שמבוסס על קציפת ביצים+סירופ סוכר רותח. יוצא במרקם דומה למרשמלו רך.
אשמח למתכון לגלידה בריאהיש ליטבתה קצפת צמחית משמן קוקוס.
הקצ' הוא, ששמן קוקוס מעובד מאבד את הערכים הטובים שלו.
אפשר להקציף קרם קוקוס,
אבל אישית לא אהבתי את התוצאה, יוצאת קצפת כבדה מאוד.
אפשר גם להקציף אקווה-פבה - מי חלבון מבישול קטניות.
יוצא קצף נהדר, לבן ומקסים, אבל לא יציב במיוחד.
כדי לייצב אותו צריך הרבה סוכר, וסוכר זה לא התחום שלי......
כמו ש- @rachelevanon הציעה -
אני יכולה לתת לך מתכון לגלידה בריאה,
אבל זה לא יעזור כציפוי לעוגה...
נשמח למתכון מדויק.יש ציפוי לעוגה בלי ריצ' ומרגרינה שמבוסס על קציפת ביצים+סירופ סוכר רותח. יוצא במרקם דומה למרשמלו רך.
גם אניאשמח למתכון לגלידה בריאה
בשמחה:נשמח למתכון מדויק.
אפשר להכין מעין גנאש משילוב של טחינה גלמית ושוקולד או ממרח שקדיה ושוקולד.אני מצפה עוגה בשוקולד מומס עם כף שמן ומים - יוצא גנש
חושבת שזה עדיף על ריץ', הגם שזה גם לא בריא.
תודה זה נשמע טוב! יוצא טעם כזה של שוקולד-חלבה?אפשר להכין מעין גנאש משילוב של טחינה גלמית ושוקולד או ממרח שקדיה ושוקולד.
ממיסים את השוקולד בבין מארי ואז מערבבים לתוכו את הטחינה או השקדיה.
כןיוצא טעם כזה של שוקולד-חלבה?
מתי שאנשים יפסיקו לצרוך ריץ' ינסו לשווק ריץ' כבריא יותר.רק אני תוהה במה המרגרינה של שימרית בריאה יותר
היתרון של מרגרינה ללא הידרוגנציה הוא שאין שומן טרנס. זה נשמר כל עוד המרגרינה לא מחוממת.אמרה לי לא מזמן תזונאית גדולה,
שהיום אין שום עדיפות לחמאה על פני מרגרינה, כי המרגרינה היום היא שונה לגמרי מבעבר, והיא כבר לא עוברת תהליך הידרוגנציה, ואין בה שומן טראנס.
וגם לעומת שמן, אין עדיפות לשמן על המרגרינה, ויש גם דברים טובים במרגרינה,
ולגבי השומן הרווי, נעשו על זה מחקרים לאחרונה, שהראו שיש בזה גם מעלות, ובכלל לא ברור שיש בזה חסרונות.
בקיצור ההמלצה של אותה תזונאית, הייתה שאפשר להשתמש גם בשמן גם בחמאה וגם במרגרינה, רק שצריך להשתמש במידה בכל אחד מהם.
אני יודעת שזה שובר מוסכמות, אבל זה מה שהיא טענה, והבנתי שגם היה כתבה על זה לפני כחצי שנה ביתד נאמן.
באיזה יחס?אפשר להכין מעין גנאש משילוב של טחינה גלמית ושוקולד או ממרח שקדיה ושוקולד.
ממיסים את השוקולד בבין מארי ואז מערבבים לתוכו את הטחינה או השקדיה.
הייתי הולכת על 200 גר' שוקולד מריר ו150 גר' טחינה.באיזה יחס?
מרגרינה (לכל הפחות הכשרה) לא מיוצרת משומן מן החי. אחרת היא היתה או טריפה או בשרית אם היא משומן כשר, או חלבית אם היא משומן ממקור חלב.מרגרינה היא שומן ירוד מאד מהחי שעבר תהליכים כימיים בשביל להתגבש. היא לא מתפרקת בגוף אלא נדבקת לעורקים ומייצרת חסימות עד סתימה של המערך העורקי שמוביל לטריגליצרידים גבוהים ובהמשך להתקפי לב.
ויש גם דברים טובים במרגרינה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: