ויש שכנים שאחרי שחתמו בוררותאין לכם שם בית דין איפה שאתם גרים? באים, יושבים, חותכים וחותמים, וזהו - מרגע זה שכנים הכי טובים. מ נ י ס י ו ן
וראו שהפסידו
לא בא להם לשמוע לפסק והם עושים מה שבא להם.
מניסיון!!!
ויש שכנים שאחרי שחתמו בוררותאין לכם שם בית דין איפה שאתם גרים? באים, יושבים, חותכים וחותמים, וזהו - מרגע זה שכנים הכי טובים. מ נ י ס י ו ן
אם לא מקבלים את הפס"ד מקבלים היתר ללכת לערכאות.ויש שכנים שאחרי שחתמו בוררות
וראו שהפסידו
לא בא להם לשמוע לפסק והם עושים מה שבא להם.
מניסיון!!!
נכוןאם לא מקבלים את הפס"ד מקבלים היתר ללכת לערכאות.
אני יודע במדויק את ההגדרה, רק מה שכתבתי זו המציאות הכואבת...תסתכל מה ההגדרה של האומר מאי אהנו לן רבנן.
עד שביה"ד נותן התיר כזה ... אם בכלל...אם לא מקבלים את הפס"ד מקבלים היתר ללכת לערכאות.
גם לי יש קרובי משפחה שימליצו עליי (-:דברו איתו בעניין העניין הממונייהודה גבאי
טוען רבני- יהודה גבאי מיצג בבתי הדין הרבני שירות אדיב ומקצועיa-rabbi-claims.my.canva.site
טוען רבני
יום שלישי לפרשת שופטים:אני יודע במדויק את ההגדרה, רק מה שכתבתי זו המציאות הכואבת...
עד שביה"ד נותן התיר כזה ... אם בכלל...
מכיר את בתי המשפט גם מהצד הפחות יפה שבהם - (מניסיון).יום שלישי לפרשת שופטים:
הכותב לא מכיר את בתי המשפט וחושב ששם היכל הצדק, מאחל לו שלעולם לא יטעם את האמת שם.
מי שכתב את זה לא מכיר את בתי הדין היום, הם מתירים מייד במקרים כאלו וגם בתי המשפט מחמירים מאוד עם מי שמצפצף על הרבנים שהוא בחר.
לא מכחיש אירועים כאלו אבל:מכיר את בתי המשפט גם מהצד הפחות יפה שבהם - (מניסיון).
רק מה שכתבתי הוא שגם אצלינו לצערי המציאות מדברת בעד עצמה, וכשאין לך סמכות חוקית (הוצל"פ) המצב נמרח...
ובכל המקרים שאני מכיר עד שניתן ההתיר ללכת לביהמ"ש - בהרבה מהמקרים כבר לא היה רלוונטי...
ואני עד בימים אלו ממש למקרה של סכסוכי שכנים שכבר ניתן פס"ד ע"י ביה"ד לפני כשנתיים ועדיין לא ניתן ההתיר לפנות אל ביהמ"ש...
ישנם גם בעיות בבתי דין...לא מכחיש אירועים כאלו אבל:
א) הם בשוליים, בד"כ בתי הדין מזהים במהירות מי מורח ומוציאים היתר.
ב) בשיקלול של כל הגורמים בי"ד עושה צדק הרבה יותר מבימש.
בוודאי שיש שיניים לבית דין, רק אם עושים הסכם בוררות של הצדדים.שכן אישר לנו להכנס לדירה שלנו דרך שטח ששייך לו, הבטחה בע"פ שהוא לא מתכחש לה, ואחר כך אחרי שכבר השקענו ובנינו את היחידה הוא החליט לבטל את ההסכמה שלו ונשארנו עם יחידה שאין איך להיכנס אליה...
תבענו אותו בלית ברירה לבית דין והוא יצא חייב שצריך לתת לנו לעבור שם (מדובר על שטח שהוא צריך לתת לנו של מטר וחצי מרובע),
הוא רצה לערער לבית דין אחר אבל הם אמרו שהפסק של הביד הראשון סופי
ואף על פי כן לא קרה כלום
אחרי שנה נמאס לנו ופתחנו מעבר ליחידה על חשבון הדירה שלנו וקילקלנו את התכנון ואת הדירה שלנו וגם עלה לנו 30 אל"ש, כי העדפנו לוותר ולא לריב
אבל חבל שלבית דין אין שיניים
בכל בתי הדין יש לפני כן הסכם בוררותבוודאי שיש שיניים לבית דין, רק אם עושים הסכם בוררות של הצדדים.
בוודאי שיש שוטרים. מאשרים את הסכם הבוררות בבית משפט מחוזי ואז ההוצאה לפועל נכנסים לתמונה.בכל בתי הדין יש לפני כן הסכם בוררות
אבל לבית דין אין שוטרים.
לא רק שאני מסכים עם כל מילה שכתבתואני לא אחלוק על מרן הגראי"ל שטיינמן זצ"ל גדול ישראל, שאמר שלא מצא מוותר מפסיד, אבל לעניות דעתי, מדובר על ויתור מהסוג של המשפחה ברוכת הילדים שחיה בצפיפות ולא לויתור מהסוג של הביזנסמן.
השכן חייב לכם משהו?שכן אישר לנו להכנס לדירה שלנו דרך שטח ששייך לו, הבטחה בע"פ שהוא לא מתכחש לה, ואחר כך אחרי שכבר השקענו ובנינו את היחידה הוא החליט לבטל את ההסכמה שלו ונשארנו עם יחידה שאין איך להיכנס אליה...
תבענו אותו בלית ברירה לבית דין והוא יצא חייב שצריך לתת לנו לעבור שם (מדובר על שטח שהוא צריך לתת לנו של מטר וחצי מרובע),
הוא רצה לערער לבית דין אחר אבל הם אמרו שהפסק של הביד הראשון סופי
ואף על פי כן לא קרה כלום
אחרי שנה נמאס לנו ופתחנו מעבר ליחידה על חשבון הדירה שלנו וקילקלנו את התכנון ואת הדירה שלנו וגם עלה לנו 30 אל"ש, כי העדפנו לוותר ולא לריב
אבל חבל שלבית דין אין שיניים
כן ולאהשכן חייב לכם משהו?
ברור.השכן חייב לכם משהו?
מסכימה לחלוטין,ברור.
השכן שהבטיח ועל סמך המילה שלו
אנשים השקיעו מאות אלפי שקלים
ברור שהוא חייב
זה כמו שאני עושה לך טראמפ בין עירוני
ובאמצע הדרך אני אחליט להוריד אותך באמצע שום מקום...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: