מקוה בעזרת ה יתברך שיגיע מהר ובקלות ובשלום@מימונית ככה זה בנייה...
נושמים עמוק ועוברים את זה, אח"כ מסתכלים אחורה ושמחים על מה שעשינו.
מקוה בעזרת ה יתברך שיגיע מהר ובקלות ובשלום@מימונית ככה זה בנייה...
נושמים עמוק ועוברים את זה, אח"כ מסתכלים אחורה ושמחים על מה שעשינו.
נכון אך נושא השאכול היה איך היא נפגעת אישית מהעניין לטווח הארוךתקראי שוב תגידי לי אם זה רק.
רק רעש
רק משאית ב11 וחצי בלילה
רק עבודות ביום שעה עד שבת
רק חמולה של ערבים.
רק כמה פנצ'רים ברכב בגלל כל הבניה.
רק כמה חניות תפוסות בשקים לבנים מלאי חול.
רק..
אנשים שיושבים בבית וצרי עין.
רק...
נ.ב
אצל אמא שלי בנו בבנין וזה כן פגע בזרם מים.
הוא חלש ממש.
למה תוספת בניה/יחידות מחייב ירידת ערך של הדירה?ירד לך ערך הדירה? את מי זה מעניין בכלל..??!!
כל מילה!תקראי שוב תגידי לי אם זה רק.
רק רעש
רק משאית ב11 וחצי בלילה
רק עבודות ביום שעה עד שבת
רק חמולה של ערבים.
רק כמה פנצ'רים ברכב בגלל כל הבניה.
רק כמה חניות תפוסות בשקים לבנים מלאי חול.
רק..
אנשים שיושבים בבית וצרי עין.
רק...
נ.ב
אצל אמא שלי בנו בבנין וזה כן פגע בזרם מים.
הוא חלש ממש.
מה לטאטא - לשטוף!! זה נזק בריאותי לנשימה האבק הלבןשיהיה לך ברור שמי שמשפץ ולא דואג לטאטא כמו שצריך את האבק מהשטח הציבורי, הוא פושע.
זה אחד הדברים המחליקים ביותר.
זה לא אסטתיקה, זה לא יופי, זה לא התחשבות.
זה חובה של בטיחות.
סבלת פעם שכנים שהרסו לך שנתיים מהחיים על בניה?כל נזקי הבנייה לא משתווים לנזק של צרות עין, כאן ולמעלה.
אשרי העיר שזכתה לזה בשפענער הייתי גם זקנתי ולא ראיתי צדיק מפסיד מוויתורים בבנייה, כן ראיתי רבים שרבו והתחרטו מאוד.
המציאות היא שאם השכן בנה על הגג או מהצד אז גם אתה בסוף נהנה מזה.
משה נתן רוזנבלט, עו"ד
רחוב אבני נזר 30/7 מודיעין עילית 71919
אפשר לשמוע מעט פרטים כדי להבין איך זה הגיע לכזה סכום?אנחנו הפסדנו בערך 300 אלשח בגלל ויתור לשכנים,
פלוס הריביות של המשכנתא...
מכל המלל לא הצלחתי להבין למה למנוע פרנסה מיהודי זו לא צרות עין.סבלת פעם שכנים שהרסו לך שנתיים מהחיים על בניה?
או 20 שנה עם נזקי המשך הבניה?
- בא לא נחשב חשבונו של עולם כאן. הרבה תגובות כאן מאיימות על מה מחכה 'למעלה' לאלו שהזיקו או לאלו שלא רצו לינזק או אלו שנתנו עיניהם צרה.
נעזוב את זה, באמת אין לנו דרך למדוד מי יצא טוב יותר בדין ומי צודק בבית דין של מעלה
בהלכה מתייחסים ל'עונש בי"ד של מטה" ול'חייב בידי שמים' אין בידנו לכוף.. בטח על דברים שלא ברור עם מי הצדק.
אלא מה? בא נראה ונשב ונחשוב עד הסוף איך כל הצדדים יוצאים טוב ולא בשן ועין.
ואם מישהו ממש סובל כי השני החליט לעשות כסף בבניין שלו - אז למה הוא חייב לתת?
אם שכן שלי רוצה לפתוח חנות בבית שלו ואני ממש סובל מזה - אמנע ממנו. תגיד "צרות עין"?!
בבנייה אפשר לסבול הרבה יותר, והרבה פעמים לא רק בשעת הבניה
ואם הבניה היא לצורך 'פרנסה' בעיני זה כמו לפתוח חנות בבניין, זה לא משהו שהבנין היה מיועד לו מתחילה, אף אחד לא רכש דירה על דעת שמישהו יום אחד יעשה את פרנסתו על חשבון כולם (אולי קצת, אבל זה על חשבון) וכו' וכו'
להרחיב בשביל שיהיה מקום לעוד מיטה בבית זה סיפור אחר, וגם שם חייבת התאמצות עד הקצה שלא יהיה על חשבון חיי השכנים
רוצים לאשר לשני לבנות יחידה להשכרה או למכירה או לפתוח סופר בבית שלו? כל הכבוד!
לא נעים להגידאין לכם שם בית דין איפה שאתם גרים? באים, יושבים, חותכים וחותמים, וזהו - מרגע זה שכנים הכי טובים. מ נ י ס י ו ן
איך השכנים נהנים כשהשכן מהגג מתנגד נחרצות לפינוי בינוי???נער הייתי גם זקנתי ולא ראיתי צדיק מפסיד מוויתורים בבנייה, כן ראיתי רבים שרבו והתחרטו מאוד.
המציאות היא שאם השכן בנה על הגג או מהצד אז גם אתה בסוף נהנה מזה.
זו אמירה של אחד שהפסיד בדין תורה,לא נעים להגיד
אבל לא בכל עיר בית הדין מתפקד בדיוק לפי ההלכה....
לא פשוט..........!!!!!
תסתכל מה ההגדרה של האומר מאי אהנו לן רבנן.@גימפעל
ממש לא יפה!! ו @אגוזים לא צריך למחוק את ההודעה שלו כלל וכלל.
זו מציאות מאד עצובה אבל הכוח של בית הדין כיום (מבחינה חוקית) הוא 'מוסד בוררות' נטו.
והרבה אנשים חרדים חילונים ערבים משתמשים בזה לרעה...
בבית משפט קובעים לך דיון ואתה חייב להתייצב נקודה כשזה רק בוררות אז אפשר למשוך את הזמן וכו'
ועוד טענות ומענות שונות שאין כאן המקום לפרטן...
זה כל מה ש @אגוזים התכוון... ואומרים את זה כ"א ואחד בין אם ניצח ובין אם הפסיד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: