במזג אויר הזה -בחדר לא ממוזג אין סיבה להתפיח כל כך הרבה.הרי זהב, באת לי בדיוק בזמן!
הכנתי כבר את הבצק, ומה שרציתי לשאול זה - האם את מחכה שעה נוספת להתפחה אחרי שהרוגעלך כבר מגולגלים?
תודה!!!במזג אויר הזה -בחדר לא ממוזג אין סיבה להתפיח כל כך הרבה.
גג רבע שעה.
כן!לא יודעת למה!!!!!!!
אחרי שראיתי פה מלא המלצות על הרוגעלאך האלו החלטתי לנסות אבל....
חשבתי שהם יותר טעימים
נראה לי שמצאתי את הבעיה שלי. אחרי שקיפלתי את הבצק ורידדתי אני אמורה לשים עוד שכבה של שוקולד?
מחלקים את הבצק ל3.
את לוקחת חלק אחד, מרדדת למלבן ארוך, מורחת את חציו לרוחב במלית, ואז מקפלת את החלק הלא מרוח על המרוח.
קיבלת עכשיו כאילו סנדויץ מרובע.
עם המערוך מרדדת את הסנדוויץ כמה שיותר דק למלבן.
שוב מורחת חצי במלית, ומקפלת את החלק הריק על המרוח, ושוב מרדדת למלבן.
חותכת למשולשים ומגלגלת לרוגלך.
אם יש לך סבלנות, יתכן שאכין לשבת ואצלם שלבים.
לא יודעת למה!!!!!!!
אחרי שראיתי פה מלא המלצות על הרוגעלאך האלו החלטתי לנסות אבל....
חשבתי שהם יותר טעימים
נראה לי שמצאתי את הבעיה שלי. אחרי שקיפלתי את הבצק ורידדתי אני אמורה לשים עוד שכבה של שוקולד?
יש לי טיפ קטן...למרות שהם לא יצאו כאלה משורטטים כמו של @dm , (ואגב, אשמח לטיפים!)
לא.לא יודעת למה!!!!!!!
אחרי שראיתי פה מלא המלצות על הרוגעלאך האלו החלטתי לנסות אבל....
חשבתי שהם יותר טעימים
נראה לי שמצאתי את הבעיה שלי. אחרי שקיפלתי את הבצק ורידדתי אני אמורה לשים עוד שכבה של שוקולד?
לא שמים עוד פעם....את לוקחת חלק אחד, מרדדת למלבן ארוך, מורחת את חציו לרוחב במלית, ואז מקפלת את החלק הלא מרוח על המרוח.
קיבלת עכשיו כאילו סנדויץ מרובע.
עם המערוך מרדדת את הסנדוויץ כמה שיותר דק למלבן.
שוב מורחת חצי במלית, ומקפלת את החלק הריק על המרוח, ושוב מרדדת למלבן.
הכל יכול להיות....אני מעיזה להגיד שאולי היתה לך טעות בהכנה.
מניחים את הסגירה על התבנית.איך מסדרים שלא יפתחו??
סליחה כמה שמו קוקוס שמת במקום המרגרינה?מתכון חלומי בדיוק רציתי לשתף... (יצא בדיוק כמו של גרליץ)
לגבי המרגרינה שמתי במקום שמן קוקוס ויצא מצוין
מה שכן לא ברור לי האם יתכן 2.5 כוסות קקאו על 2.5 כוסות סוכר כך צריך להיות או שזה טעות?
לגבי הסירופ לדעתי גם מספיק חצי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: