מאפים רוגעלאך מושלמים! מתכון שפורסם בקטיפה!

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
יצא טעים טעים טעים,
הכנתי 2 קילו.
1 נגמר בשבת. השני ביום ראשון.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
יצא מוצלח ביותר.
עשיתי שינוי קטן:
בבצק לא התאפקתי ושמתי 2 ביצים.(לפי נסיוני עושה לבצק טעם יותר עוגתי ולא לחמנייתי), במקום חלק מהמים.
נ.ב. מספיק להכין חצי מהסירופ.
20210617_210114.jpg
20210617_210200.jpg
 

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית

אזרחית אמריקאית

משתמש מקצוען
בשבילך...
החומרים לבצק:
1 כף מלח
חצי כוס שמן
100 גרם מרגרינה בטמפרטורת חדר.
ו ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס סוכר
2 וחצי כוסות מים

לעבד לבצק להתפיח למשך שעה וחצי או לילה במקרר.

למלוי:
2 וחצי כוסות סוכר
2 וחצי כוסות קקאו
4 כפות פודינג וניל
1 וחצי כוסות שמן
1 כפית תמצית וניל

לערבב היטב עד למרקם קרמי.אם יוצא סמיך מדי להוסיף שמן.

סירופ: לבשל ולקרר.
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1 כף מיץ לימון.
לאפות הרוגעלך בתנור 240 מעלות למשך 12 דקות. להוציא מהתנור ולמרוח מעל במברשת את הרוטב- בנדיבות


שבת שלום ובהצלחה!
 

אזרחית אמריקאית

משתמש מקצוען
לשים הבצק בערך 5-7 דקות במהירות נמוכה.
חותכים את הבצק לשלושה חלקים מרדדים למלבן בעובי כ-3 מ"מ מורחים על מחצית הבצק מהשוקולד מקפלים ומרדדים שוב על השוקולד ושוב מורחים על מחצית ומרדדים.חותכים למשולשים ומגלגלים לרוגעלך.
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מתכון חלומי בדיוק רציתי לשתף... (יצא בדיוק כמו של גרליץ)
לגבי המרגרינה שמתי במקום שמן קוקוס ויצא מצוין
מה שכן לא ברור לי האם יתכן 2.5 כוסות קקאו על 2.5 כוסות סוכר כך צריך להיות או שזה טעות?
לגבי הסירופ לדעתי גם מספיק חצי
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
בשבילך...
החומרים לבצק:
1 כף מלח
חצי כוס שמן
100 גרם מרגרינה בטמפרטורת חדר.
ו ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1 כוס סוכר
2 וחצי כוסות מים

לעבד לבצק להתפיח למשך שעה וחצי או לילה במקרר.

למלוי:
2 וחצי כוסות סוכר
2 וחצי כוסות קקאו
4 כפות פודינג וניל
1 וחצי כוסות שמן
1 כפית תמצית וניל

לערבב היטב עד למרקם קרמי.אם יוצא סמיך מדי להוסיף שמן.

סירופ: לבשל ולקרר.
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
1 כף מיץ לימון.
לאפות הרוגעלך בתנור 240 מעלות למשך 12 דקות. להוציא מהתנור ולמרוח מעל במברשת את הרוטב- בנדיבות


שבת שלום ובהצלחה!
לשים הבצק בערך 5-7 דקות במהירות נמוכה.
חותכים את הבצק לשלושה חלקים מרדדים למלבן בעובי כ-3 מ"מ מורחים על מחצית הבצק מהשוקולד מקפלים ומרדדים שוב על השוקולד ושוב מורחים על מחצית ומרדדים.חותכים למשולשים ומגלגלים לרוגעלך.
@אזרחית אמריקאית
יישר כח ותזכי למצוות
מעריכה מאד!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
יצא מוצלח ביותר.
עשיתי שינוי קטן:
בבצק לא התאפקתי ושמתי 2 ביצים.(לפי נסיוני עושה לבצק טעם יותר עוגתי ולא לחמנייתי), במקום חלק מהמים.
נ.ב. מספיק להכין חצי מהסירופ.
צפה בקובץ המצורף 911142צפה בקובץ המצורף 911144
תודה על שיתוף השדרוג
הרוגאלאך נראים יותר יפים מהמקור
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען

הדס וערבה

משתמש פעיל
צילום מקצועי

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
@הרי זהב
פליז שתפי אותנו!
מחלקים את הבצק ל3.
את לוקחת חלק אחד, מרדדת למלבן ארוך, מורחת את חציו לרוחב במלית, ואז מקפלת את החלק הלא מרוח על המרוח.
קיבלת עכשיו כאילו סנדויץ מרובע.
עם המערוך מרדדת את הסנדוויץ כמה שיותר דק למלבן.
שוב מורחת חצי במלית, ומקפלת את החלק הריק על המרוח, ושוב מרדדת למלבן.
חותכת למשולשים ומגלגלת לרוגלך.
אם יש לך סבלנות, יתכן שאכין לשבת ואצלם שלבים.
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
מחלקים את הבצק ל3.
את לוקחת חלק אחד, מרדדת למלבן ארוך, מורחת את חציו לרוחב במלית, ואז מקפלת את החלק הלא מרוח על המרוח.
קיבלת עכשיו כאילו סנדויץ מרובע.
עם המערוך מרדדת את הסנדוויץ כמה שיותר דק למלבן.
שוב מורחת חצי במלית, ומקפלת את החלק הריק על המרוח, ושוב מרדדת למלבן.
חותכת למשולשים ומגלגלת לרוגלך.
אם יש לך סבלנות, יתכן שאכין לשבת ואצלם שלבים.
בתמונה שצירפתי, חתכתי רוגלע אחד בשביל להבין איך השכבות נראות מבפנים.
20210623_072854.jpg
 

הדס וערבה

משתמש פעיל
צילום מקצועי
מחלקים את הבצק ל3.
את לוקחת חלק אחד, מרדדת למלבן ארוך, מורחת את חציו לרוחב במלית, ואז מקפלת את החלק הלא מרוח על המרוח.
קיבלת עכשיו כאילו סנדויץ מרובע.
עם המערוך מרדדת את הסנדוויץ כמה שיותר דק למלבן.
שוב מורחת חצי במלית, ומקפלת את החלק הריק על המרוח, ושוב מרדדת למלבן.
חותכת למשולשים ומגלגלת לרוגלך.
אם יש לך סבלנות, יתכן שאכין לשבת ואצלם שלבים.
תודה רבה!
יצא מעולה וט---ע-----י----ם !!!
הוספתי 2 ביצים כמו שכתבו כאן וכן הורדתי חצי כוס קקאו
תודה!

IMG_7056.JPG
IMG_7057.JPG
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לגבי הכוסות השתמשתי נראלי בכוס לשתיה חמה
לגבי השמן קוקוס שמתי חצי כוס לא זוכרת אם חד פעמי או כוס לשתיה חמה
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה