רגיש לי

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
אחותי סיפרה לי ועיניה דומעות ממש.
יש לה בוסית חדשה ש.... רגישה לריחות. והיא משגעת שם את כל העובדות.
היא יורדת איתם לפסים ממש נמוכים. והן לא יודעות אנא הן באות.

יש לכן עצות?

שריתיש

משתמש סופר מקצוען
שיקנו מבשם/ בושם עם ריח שאהוב עליה
ובכל פעם שתרצה - ישפריצו...

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י שריתיש;2184031:
שיקנו מבשם/ בושם עם ריח שאהוב עליה
ובכל פעם שתרצה - ישפריצו...

הם שמו. והן חשבו שזה עזר.
אבל לא.
היא נתנה הסברים איך לכבס, מתי ללהוציא מהמכונה, וכ'...

הבו עצות

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
היא לא טיפוס שולט.

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
בכל מקרה היא צריכה להבין שהיא הלא נורמלית

bbh200

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
בתור רגישה מאוד לריחות אני מבינה אותה, אך ברור שזו בעיה שלה והיא צריכה להתמודד איתה וזה בטוח לא הצורה הנכונה להתמודד כמה שזה קשה

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שתפנה לטיפול לנטרול חוש הריח.. טוב לה וטוב לעולם..
:D

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
נכון שזה נשמע מוזר להחריד, אבל מי שרגיש לריחות - אי אפשר להבין עד כמה הוא סובל.
מסכנה הבוסית שהיא יורדת לפסים נמוכים כגון אלו, אבל מצד שני - יש באמת מקום לרחם עליה.

(ואולי זה בכלל פסיכוסומאטי?)

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י א-ירושלמית;2184360:
נכון שזה נשמע מוזר להחריד, אבל מי שרגיש לריחות - אי אפשר להבין עד כמה הוא סובל.
מסכנה הבוסית שהיא יורדת לפסים נמוכים כגון אלו, אבל מצד שני - יש באמת מקום לרחם עליה.

(ואולי זה בכלל פסיכוסומאטי?)
לצערי אני מאוד מבינה אותה. אני מרגישה מי התרחצה הבוקר ומי רק בלילה!
מספיק לי ששתו קפה ועומדים במרחק של יותר ממטר - ואני כמעט מקיאה.
ילד שעשה בטיטול - אני מרגישה מהחדר ליד!
הבגדים הכהים שנואים עליי ביותר! לא מצליחה להלביש חלוק בשבת בלי להרגיש שאני דוחה את עצמי [גם אחרי כל הפטנטים, ועם מלא דפי מרכך במייבש]
במצבים מיוחדים זה רק מתגבר, והופך לסבל כשאי אפשר להתקרב לאף אחד, וכשעובדים עם אנשים ש'רק-רוצים-לראות-על-המסך-את-התוצאה' ברררר.... אני חוטפת גרדת
כשסיפרתי את זה לגיסתי היא סיפרה לי שהיא קיבלה טלפון ממישהי שתפסיק בבקשה לכבס לילדים שלה עם מרכך מסוים, כי היא לא מסוגלת להרגיש את הריח הזה...
יש אנשים שממש סובלים מחוש ריח מפותח במיוחד.
[אני כותבת את זה רק כדי שתבינו עד כמה בן אדם יכול לסבול מריח, ואני משערת שאי אפילו לא אומרת להם הכל! בלי להצדיק כמובן]

לבן

משתמש סופר מקצוען
אני מאד מאד סובלת מריחות. יש לי זכרונות מזה מאז שהייתי בגנון. יותר מכל מה שתואר פה. עברתי הרבה תקרים בחיים בעקבות כך.

עם זאת אני לא מצדיקה את ההתנהגות של הבוסית.

זו בעיה שלה. היא לא יכולה לעבוד במקום ציבורי ולהכריח את כל העובדים לרקוד לפי החליל שלה.

מה שהייתי ממליצה בינתיים לעובדות שמוכרחות להתמודד עם השגעון הזה שלה- זה מנטרלי ריחות טובים, בשמים. להתרחץ בבוקר לפני שיוצאים לעבודה ולכבס כביסה שחורה ב40 מעלות לפחות עם מרכך טוב. כמו כן אוכל נייטרלי ללא ריחות.

לבן

משתמש סופר מקצוען
ועוד משהו. אולי תוכלו לעזור לי.

עובדת שנורא- אוהבת- לשבת- במשרד- שלי כשאני לא נמצאת.

היא אוכלת כנראה חילבה או משהו דומה זה נודף ממנה בטירוף. היא גם אוכלת במשרד כל מיני תבשילים והריח לא יוצא... איך אני יכולה לגרום לה לא לשבת שם בלי לפגוע בה???

יצירתיות חברה:)

מגיבים לעניין

משתמש מקצוען
נכתב ע"י לבן;2184494:
אני מאד מאד סובלת מריחות. יש לי זכרונות מזה מאז שהייתי בגנון. יותר מכל מה שתואר פה. עברתי הרבה תקרים בחיים בעקבות כך.

עם זאת אני לא מצדיקה את ההתנהגות של הבוסית.

זו בעיה שלה. היא לא יכולה לעבוד במקום ציבורי ולהכריח את כל העובדים לרקוד לפי החליל שלה.

מה שהייתי ממליצה בינתיים לעובדות שמוכרחות להתמודד עם השגעון הזה שלה- זה מנטרלי ריחות טובים, בשמים. להתרחץ בבוקר לפני שיוצאים לעבודה ולכבס כביסה שחורה ב40 מעלות לפחות עם מרכך טוב. כמו כן אוכל נייטרלי ללא ריחות.
להתקלח בבוקר בשביל הבוסית? ולאכול סלט בלי בצל בשבילה?
אולי עוד משהו:rolleyes:

לבן

משתמש סופר מקצוען
נכתב ע"י אספרסו;2184503:

לסתום את הפה למרות שכל המשרד שלי מלא ריח?:rolleyes: לברוח כל פעם כשX אוכלת טונה בקולות לעיסה רמים ובפה פתוח?:rolleyes:
במקומות עבודה אין לך הרבה ברירה. את לא רוצה להכנס לעימותים. את רוצה יחסים טובים. את רוצה לשמור על המידות שלך ולהיות בן אדם.
אז את מתפשרת.
ביננו, עם הבת שלך/בעלך היו רגישים לריחות לא היית נמנעת מלאכול בצל? לא היית נכנסת להתקלח 2 דקות?

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
נכתב ע"י אספרסו;2184503:

עוד הרבה 'משוהים'.
התגובות פה פשוט מההמות. אף אחת לא מכירה לא את הבוסית ולא את העובדות. שמענו סיפור קצר והשיפוטיות פה היא נוראה.
אם מישהי היתה פותחת אשכול הפוך מטעם בוסית שהעובדות שלה לא מבינות בכלל שקיים ריח בעולם, הן אוכלות בחדר סגור אוכל מדיף ניחוחות, מזיעות ועוד, איך להתנהג איתן? גם אז הבוסית היתה על כס הנאשמים?

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אספרסו;2184503:
יש מושג בהלכה שאם אתה הולך להיות בקרבת אנשים, אסור לך לאכול שום מפני כבוד הבריות!
לא יודעת מה עם בצל.

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י לבן;2184494:
מה שהייתי ממליצה בינתיים לעובדות שמוכרחות להתמודד עם השגעון הזה שלה- זה מנטרלי ריחות טובים, בשמים.

יכול להיות הכי גרוע, לא? אני נחנקת ממבשמי האוויר הזולים

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י נני5;2184482:
אני כותבת את זה רק כדי שתבינו עד כמה בן אדם יכול לסבול מריח, ואני משערת שאי אפילו לא אומרת להם הכל! בלי להצדיק כמובן

היא סובלת זה ברור!
אבל האם כדי שהיא לא תסבול על כל האחרות נגזר לסבול?
מדובר בנשים מטופלות בילדים ולא פנסיונריות. שזה אומר שלא כל בוקר יש זמן להיכנס למקלחת(בחורף) ומי כמוכן יודעת...

מה היה הקש ששבר את גב הגמל?
בוקר אחד הן באו רעננות ממש, אבל כדי להגיע למשרד היה עליהן לטפס את ההר מהתחנה. במשך שלוש דקות. זה היה ביום חם ולח מאוד. כל עובדת שהגיעה מיוזעת הרגישה רכ עם מאוד עם דברי המנהלת. הן כבר השתדלו ממש לפי כל הכללים. מה? הן צריכות ליסוע במונית מהתחנה עד המשרד?

נכתב ע"י נני5;2184545:
יש מושג בהלכה שאם אתה הולך להיות בקרבת אנשים, אסור לך לאכול שום מפני כבוד הבריות!
לא יודעת מה עם בצל.

נכון יש כזו הלכה. השאלה האם ההלכה הזו אומרת גם על שאסור ללכת? כי זה פולט זיעה מהגוף? לא ניכנס למצבים מיוחדים? מה עוד?

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
צריך לבנות להן מקלחת בעבודה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה