נכתב ע"י שריתיש;2184031:שיקנו מבשם/ בושם עם ריח שאהוב עליה
ובכל פעם שתרצה - ישפריצו...
לצערי אני מאוד מבינה אותה. אני מרגישה מי התרחצה הבוקר ומי רק בלילה!נכתב ע"י א-ירושלמית;2184360:נכון שזה נשמע מוזר להחריד, אבל מי שרגיש לריחות - אי אפשר להבין עד כמה הוא סובל.
מסכנה הבוסית שהיא יורדת לפסים נמוכים כגון אלו, אבל מצד שני - יש באמת מקום לרחם עליה.
(ואולי זה בכלל פסיכוסומאטי?)
להתקלח בבוקר בשביל הבוסית? ולאכול סלט בלי בצל בשבילה?נכתב ע"י לבן;2184494:אני מאד מאד סובלת מריחות. יש לי זכרונות מזה מאז שהייתי בגנון. יותר מכל מה שתואר פה. עברתי הרבה תקרים בחיים בעקבות כך.
עם זאת אני לא מצדיקה את ההתנהגות של הבוסית.
זו בעיה שלה. היא לא יכולה לעבוד במקום ציבורי ולהכריח את כל העובדים לרקוד לפי החליל שלה.
מה שהייתי ממליצה בינתיים לעובדות שמוכרחות להתמודד עם השגעון הזה שלה- זה מנטרלי ריחות טובים, בשמים. להתרחץ בבוקר לפני שיוצאים לעבודה ולכבס כביסה שחורה ב40 מעלות לפחות עם מרכך טוב. כמו כן אוכל נייטרלי ללא ריחות.
נכתב ע"י אספרסו;2184503:להתקלח בבוקר בשביל הבוסית? ולאכול סלט בלי בצל בשבילה?
אולי עוד משהו
נכתב ע"י אספרסו;2184503:להתקלח בבוקר בשביל הבוסית? ולאכול סלט בלי בצל בשבילה?
אולי עוד משהו
יש מושג בהלכה שאם אתה הולך להיות בקרבת אנשים, אסור לך לאכול שום מפני כבוד הבריות!נכתב ע"י אספרסו;2184503:להתקלח בבוקר בשביל הבוסית? ולאכול סלט בלי בצל בשבילה?
אולי עוד משהו
נכתב ע"י לבן;2184494:מה שהייתי ממליצה בינתיים לעובדות שמוכרחות להתמודד עם השגעון הזה שלה- זה מנטרלי ריחות טובים, בשמים.
נכתב ע"י נני5;2184482:אני כותבת את זה רק כדי שתבינו עד כמה בן אדם יכול לסבול מריח, ואני משערת שאי אפילו לא אומרת להם הכל! בלי להצדיק כמובן
נכתב ע"י נני5;2184545:יש מושג בהלכה שאם אתה הולך להיות בקרבת אנשים, אסור לך לאכול שום מפני כבוד הבריות!
לא יודעת מה עם בצל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: