נכתב ע"י chayasl;2185324:וגם לפני שאני אוכלת ליד עובדות אחרות, אני שואלת אם לא מפריע להן הריח.
נכתב ע"י תקוה;2186341:אין להן אפשרות ללכת להלשין עליה. הוא לא יקבל את דבריהן.
נכתב ע"י לבן;2184499:ועוד משהו. אולי תוכלו לעזור לי.
עובדת שנורא- אוהבת- לשבת- במשרד- שלי כשאני לא נמצאת.
היא אוכלת כנראה חילבה או משהו דומה זה נודף ממנה בטירוף. היא גם אוכלת במשרד כל מיני תבשילים והריח לא יוצא... איך אני יכולה לגרום לה לא לשבת שם בלי לפגוע בה???
יצירתיות חברה
נכתב ע"י לב הענין;2187007:אין טעם להלשין. היא סובלת מבעיה רפואית וכדאי להפנות את תשומת ליבה לכך, לא מדובר בבעיה התנהגותית בלבד.
נכתב ע"י גילה;2186793:מי שמאד רגיש וסובל, פונה יפה לאחרים ומתחנן לפניהם להתחשב בו לפנים משורת הדין, כי הוא הלא נורמלי.
'אני באמת מצטערת שלא נעים לך, אבל לי לא נעים ששואלים אותי שאלות אישיות שאינן קשורות לעבודה. דברים שקשורים לעבודה, את בטח יכולה לשאול ואענה לך.'
נכתב ע"י נוי;2187473:אפשר להשיא פה הרבה עצות מה לומר ואיך.
אבל אם היו שואלים אותי בבוקר כשאני מגיעה לעבודה:"תסלחי לי, התקלחת הבוקר?"
הייתי נכנסת להלם משתק.
זה הזוי. אחת ההזיות ההזויות ביותר.
נכתב ע"י נוי;2187473:אפשר להשיא פה הרבה עצות מה לומר ואיך.
אבל אם היו שואלים אותי בבוקר כשאני מגיעה לעבודה:"תסלחי לי, התקלחת הבוקר?"
הייתי נכנסת להלם משתק.
זה הזוי. אחת ההזיות ההזויות ביותר.
אוי. זה מעליב בצורה איומה.נכתב ע"י תקוה;2187617:היא לא שאלה כך. חלילה!
רק אמרה תוך כדי שיחה, וזה התקשר לה מצוין: "כ"כ חשוב לשמור גם על הגיינה, לפעמים מקלחת כל בוקר זאת לא המלצה."
נכתב ע"י נוי;2187626:אוי. זה מעליב בצורה איומה.
היא באמת זקוקה לעזרה. (-הבוסית המתחשבת והמתנסחת בצורה סיבובית)
נכתב ע"י תקוה;2187617:היא לא שאלה כך. חלילה!
רק אמרה תוך כדי שיחה, וזה התקשר לה מצוין: "כ"כ חשוב לשמור גם על הגיינה, לפעמים מקלחת כל בוקר זאת לא המלצה."
נכתב ע"י תקוה;2187617:היא לא שאלה כך. חלילה!
נכתב ע"י לבן;2184499:ועוד משהו. אולי תוכלו לעזור לי.
עובדת שנורא- אוהבת- לשבת- במשרד- שלי כשאני לא נמצאת.
היא אוכלת כנראה חילבה או משהו דומה זה נודף ממנה בטירוף. היא גם אוכלת במשרד כל מיני תבשילים והריח לא יוצא... איך אני יכולה לגרום לה לא לשבת שם בלי לפגוע בה???
יצירתיות חברה
נכתב ע"י EFRAT2004;2184985:ליבי על הרגישות הגבוהה של האנשים הנ"ל
מה הם עושים מול הילדים , האחיות הגיסות ,השוויגער ,הבעל(הן הרי לא יכולות להעיר ........הן לא בוסיות בעבודה..)
הצעתי שיהיה להם מטפחת בד קטנה צמודה שאותה הן מבשמות בריח האהוב עליהן
ואולי זה יפחית קצת מהאי נעימות שיש להן ולסביבתן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: